Free Shipping for orders over 38€ Phone Orders: 2106200830, 2106253476, 2106253279 Hair Salons: 2108070187
Language
WISHLIST

Seamless1-Tape Extensions

Seamless1

Η Seamless 1 Tape Extensions σχεδιάζει και παρασκευάζει πρωτοποριακά προϊόντα έτσι ώστε να έχετε στο κομμωτήριο σας, από βούρτσες, σίδερα μαλλιών, θεραπείες λείανσης και σειρά περιποίησης μαλλιών

Αγοράστε

 

Επικοινωνήστε με τον ειδικό μας
6981200943Όνομα: κ. Παύλος ΜώροςΚαλέστε τώρα

Hair Extensions με 100% φυσική τρίχα

Η Seamless1 προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες έχοντας πάντα τα υψηλότερα standards, τα οποία είναι προσιτά σε όλους.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ

Super Food Therapy-Αfter Care

Οδηγίες
 • Αποφύγετε το πλύσιµο των µαλλιών για 48 ώρες µετά την εφαρµογή.
 • Για να διατηρηθεί η εγγύηση και η ποιότητα των Hair Extensions φροντίστε να χρησιµοποιήσετε εγκεκριµένα προϊόντα S1.
 • Για να διατηρήσετε τα µαλλιά σας απαλά συστήνετε να χρησιµοποιείτε Nourishing and Deep Conditioning προιόντα περιποίησης
 • Συστήνετε να χρησιµοποιείτε προιόντα leave-in cream και Hair Serum για θρέψη των Extensions και για να αποφύγετε οποιοδήποτε φριζάρισµα, ωστόσο να αποφέυγετε η χρήση τους πάνω στην ταινία.
 • Να χρησιµοποιείτε πάντα προιόντα προστασίας απο την θερµότητα όταν χρησιµοποιείτε σίδερο µαλλιών (µέχρι 180 βαθµούς) ή πιστολάκι µαλλιών (χαµηλή θερµότητα) για µέγιστη προστασία των Extensions.
 • Συστήνετε καθηµερινό βούρτσισµα των Extensions. Βουρτσίζετε τα µαλλιά όταν είναι στεγνά, πριν/µετά το πλύσιµο-µικρά τµήµατα. Σιγουρευτείτε ότι τα µαλλιά σας είναι στεγνά πριν πάτε για ύπνο για να αποφευχθεί το πλέξιµο.
 • Χρησιµοποιήστε µαλακή βούρτσα για βούρτσισµα, ξεκινάτε πάντα από τις άκρες των µαλλιών σας και καταλήγετε στην ρίζα.
 • Προτείνουµε τα Extensions σας να συντηρούνται εκ νέου κάθε 6-10 εβδοµάδες.
 • Πλέξετε τα µαλλιά σας, ενώ κολυµπάτε στην θάλασσα / πισίνα (προτείνετε σκουφάκι).
 • Συστήνουµε ιδιαίτερα να χρησιµοποιείτε Hair Serum ή leave-in conditioner πριν το κολύµπι για απόλυτη προστασία. Οι οδηγίες αυτές πρέπει να τηρηθούν για το καλύτερο αποτέλεσµα!

Hair Extensions

Οδηγίες

Η Seamless1 προσφέρει προιόντα και υπηρεσίες έχοντας πάντα τα υψηλότερα standards, τα οποία είναι προσιτά σε όλους.

H γκάµα των προιόντων µας αποτελείται από:

 • Hair Extensions µε 100% φυσική τρίχα. (Remy)
 • Βιολογικά Προιόντα Περιποίησης Μαλλιών µε συστατικά από Superfoods.
 • Θεραπείες Μαλλιών µε συστατικά από Ζαχαροκάλαµο.
 • Διάφορα άλλα είδη Κοµµωτηρίου.

Η µητρική εταιρεία µε έδρα την Αυστραλία, ιδρύθηκε από έναν κοµµωτή τον Marcel µε 25 χρόνια εµπειρίας στην βιοµηχανία της οµορφιάς και των µαλλιών. Όλη η διαδικασία για τα Seamless1 γίνεται στο χέρι από ελίτ µονάδα παραγωγής µε πάνω από 20 χρόνια εµπειρίας σε όλες τις πτυχές τρίχας. Η εταιρεία Seamless1 αναπτύσσετε πλέον µε γοργούς ρυθµούς σε όλο τον κόσµο, προτιµείται από παγκοσµίου φήµης κοµµωτές και βρίσκεται στην Κύπρο από το 2014.

Hair Extensions:Tape In Double Drawn Remy Hair

Οδηγίες

Αυτή η σειρά είναι ιδανική για να δηµιουργήσετε φυσικά µακριά µαλλιά σε ελάχιστο χρόνο.

Η εφαρµογή των Hair Extensions µε αυτοκόλλητα είναι µοναδική γιατί δεν θα προκαλέσει καµία ζηµιά και επιτρέπει στον κοµµωτή να την εφαρµόσει σωστά µε ακρίβεια δίνοντας εντυπωσιακά αποτελέσµατα. Δηµιουργήστε ombre, balayage και συνδυασµό χρωµάτων σε ελάχιστο χρόνο. Με τη χρήση της σειράς Περιποίησης S1 Hair Care θα παρατείνετε τον χρόνο ζωής των Hair Extensions.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΣΕ:

Midnight, Ritzy, Espresso, Mocha, Caramel, Cinnamon, Opal, Velvet, Honey, Vanilla, Beach Baby, Mikshake, Merlot, Spice, Toffee, Aqua, Fire Engine Red, Fairy Floss, Electric Blue, Purple Rain, Grey, Balayage χρώµατα κ.α

Hair Weft & Clip In:Double Drawn Remy Hair

Οδηγίες

Διαθέσιµα σε Αυστραλία, Ευρώπη, Μέση Ανατολή και ΗΠΑ.

ΤΡΕΣΕΣ

Τρέσες κατασκευασµένες από υψηλής ποιότητας

100% φυσική τρίχα Remy Double Drawn.

Ιδανική και έυκολη για κατασκευή σετ τρέσας µε Clips, τρέσας µε Rings, Flip-In, Αλογουρές κ.a.

Καθαρό Βάρος= 100 γραµµάρια

Μήκος= 55 εκατοστά

Πλάτος= 120 εκατοστά

ΤΡΕΣΕΣ ΜΕ CLIPS

Τρέσες µε clips κατασκευασµένες από υψηλής ποιότητας 100% φυσική τρίχα Remy Double Drawn. Σετ από 5 τρέσες ειδικά σχεδιασµένες και κατασκευασµένες για να καλύπτουν ολόκληρο κεφάλι. Η καλύτερη επιλογή για έτοιµη λύση τοποθέτησης Clip In Hair Extensions.

Καθαρό Βάρος= 110 γραµµάρια

Μήκος= 55 εκατοστά

Σετ 5 τεµαχίων:

 • 4clips 50g x 25 εκατοστά x 1 τεµ
 • 3clips 20g x 14 εκατοστά x 2τεµ
 • 2clips 10g x 6 εκατοστά x 2τεµ

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΣΕ:

Midnight,Espresso,Mocha,Caramel,Opal, Vanilla,Mikshake,Balayage χρώµατα κ.α .

θεραπεια απο Ζαχαροκαλαμο

Οδηγίες

Η PEPTAME είναι η πρώτη φυτική θεραπεία µε κύριο συστατικό το ζαχαροκάλαµο που έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει ήρεµα, γέµατα λάµψη και µαλακά µαλλιά, ισιώνοντας µέχρι και 60% την µπούκλα,µε τον πιο έυκολο και αποτελεσµατικό τρόπο διαρκώντας µεχρι και 8 εβδοµάδες.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ
 • Λούζουµε µε Shampoo S1 Clarify (ελαφρύ σαµπουάν).

   

 • Αφαιρούµε το περιττό νερό σφίγγοντας µε τα χέρια τα µαλλιά.

   

 • Βάζουµε το Peptame Shampoo απευθείας στα µαλλιά στον λουτήρα (20-25ml)

   

 • 5-7 πατήµατα.αναλόγως του µήκους και όγκου των µαλλιών (Αποφύγετε το µασάζ και το τρίψιµο στο τριχωτό της κεφαλής).
 • Βουρτσίζουµε(µαλακή βούρτσα)το Peptame Shampoo σε όλα τα µαλλιά και το αφήνουµε για 20 λεπτά.Ξεπλένουµε ΠΟΛΥ καλά.
 • Βάζουµε την Peptame Mask,την παιρνούµε µε µαλακή βούρτσα σε όλα τα µαλλια, την αφήνουµε για 10 λεπτά και ξεπλένουµε ΠΟΛΥ καλά.
 • Στεγνώνουµε 100% και χτενίζουµε µε πιστολάκι,µε ίσιο σίδερο(210-220°C) µικρά τµήµατα 2-3 περάσµατα

S1 Superfood Therapy

Οδηγίες

-Μάσκα Θεραπείας & Περιποίησης

Εξαιρετικά θρεπτική,φροντίζει τα µαλλιά σας εκχύνωντας σε κάθε τούφα µαλλιών τα µοναδικά συστατικά superfoods. Δηµιουργεί δύναµη και δίνει λάµψη και φροντίδα στα µαλλιά

Διαθέτει:

Quinoa Pro EX, βιταµίνη Γ, Βρώµη, πράσινο τσάι, εκχύλισµα σπόρων κολοκύθας, λάδι αβοκάντο και εκχύλισµα Acai.

Κατάλληλο για όλους τους τύπους µαλλιών ιδιαίτερα τα ξηρά, κατεστραµµένα ή ταλαιπωρηµένα µαλλιά. Φιλικά για Hair Extensions, θεραπείες κερατίνης, ζαχαροκάλαµου και βαµµένα µαλλιά. Χωρίς άλατα και paraben.

-Λαδάκι Μαλλιών

Προστατεύει,ενυδατώνει και ηρεµά τα µαλλιά. Πλούσιο σε αντιοξειδωτικά

Διαθέτει: λάδι αβοκάντο, λάδι σπόρων κολοκύθας, argan oil.

Κατάλληλο για όλους τους τύπους µαλλιών ιδιαίτερα τα ξηρά, κατεστραµµένα ή ταλαιπωρηµένα µαλλιά. Φιλικά για Hair Extensions,θεραπείες κερατίνης, ζαχαροκάλαµου και βαµµένα µαλλιά. Χωρίς άλατα και paraben

-Leave-in Κρέµα

Καλύτερος φίλος για το στέγνωµα µε πιστολάκι. Προστατεύει κατά των ζηµιών που οφείλονται σε θερµότηταα, βελτιώνει τη διατήρηση της υγρασίας και προστατεύει από την ακτινοβολία UV. Πλούσια σε ισχυρά αντιοξειδωτικά που βοηθούν στην προστασία των µαλλιών. Διαθέτει: Βιταµίνη C, Βρώµη, Πράσινο τσάι,εκχύλισµα σταφυλιού, λάδι αβοκάντο και εκχύλισµα Acai. Κατάλληλο για όλους τους τύπους µαλλιών,για ελαφρύ κράτηµα, λάµψη και όγκο.Φιλικά για Hair Extensions, θεραπείες κερατίνης, ζαχαροκάλαµου και βαµµένα µαλλιά. Χωρίς άλατα και paraben.

-Σαµπουάν Χρώµατος & Σειρά Μαλακτικών

Διατηρεί το χρώµα και δεν το ξεθωριάζει, προστατεύει κατά των ζηµιών που οφείλονται στην θερµότητα, βελτιώνει τη διατήρηση του χρώµατος και προστατεύει από την ακτινοβολία UV. Πλούσια σε ισχυρά αντιοξειδωτικά που βοηθούν στην προστασία των µαλλιών σας. Διαθέτει: Βιταµίνη C, εκχύλισµα σταφυλιού, Πράσινο τσάι, λάδι σπόρων κολοκύθας, λάδι αβοκάντο και εκχύλισµα Acai. Κατάλληλο για όλους τους τύπους µαλλιών ιδιαίτερα για βαµµένα µαλλιά. Φιλικό για Hair Extensions,θεραπείες κερατίνης, ζαχαροκάλαµου και βαµµένα µαλλιά. Χωρίς Άλατα και paraben.

-Σαµπουάν για Όγκο & Σειρά Μαλακτικών

Ελέγχει την ηµερήσια παραγωγή σµήγµατος ελαίου, τονώνει τα µονότονα µαλλιά, αφαιρεί επιδράσεις συσσώρευσης προηγούµενων προϊόντων και δηµιουργεί στιγµιαίο όγκο ενώ προστατεύει τα µαλλιά σας µε τα εξαιρετικά αντιοξειδωτικά. Διαθέτει: Βιταµίνη C, Βρώµη, Πράσινο τσάι, λάδι σπόρων κολοκύθας και εκχύλισµα Acai. Κατάλληλο για όλους τους τύπους µαλλιών ιδιαίτερα για λεπτά µαλλιά. Μεγιστοποιεί τον όγκο και την λάµψη. Φιλικό για Hair Extensions, θεραπείες κερατίνης, ζαχαροκάλαµου και βαµµένα µαλλιά. Χωρίς Άλατα και paraben.

-Σαµπουάν Θρέψης & Σειρά Μαλακτικών

Προσφέρει Θρέψη για τα µαλλιά σε συνδιασµό µε καθαρισµό. Αντιστρέψτε το καθηµερινό άγχος, τη θερµότητα και τα χηµικά επεξεργασµένα µαλλιά. Διατηρεί την υγρασία της τρίχας, βοηθά στην αποκατάσταση και δίνει λεία µεταξένια νεανικά λαµπερά µαλλιά. Διαθέτει: Quinoa Pro EX, Βιταµίνη C, Βρώµη, Πράσινο τσάι, λάδι αβοκάντο, λάδι σπόρων κολοκύθας και εκχύλισµα Acai. Κατάλληλο για όλους τους τύπους µαλλιών ιδιαίτερα για ξηρά, καταστραµµένα ή ταλαιπωρηµένα µαλλιά. Φιλικό για Hair Extensions, θεραπείες κερατίνης, ζαχαροκάλαµου και βαµµένα µαλλιά. Χωρίς Άλατα και paraben.

Pertame:Βe tamed naturally. A whole new level in lustrous hair.

Οδηγίες

H PEPTAME είναι η πρώτη φυτική θεραπεία που προσφέρει αναδόµηση, λάµψη, µαλακώνει και ηρεµεί τα µαλλιά ισιώνωντας µέχρι και 60% την τρίχα.

Κατασκευασµένο από πρωτεΐνη ζαχαροκάλαµου και γλυκολικού οξύ, που προέρχεται από τη φύση (χρησιµοποιείται σε θεραπείες περιποίησης προσώπου). Χωρίς φορµαλδεΰδη, µυρωδιές, αναθυµιάσεις και καπνούς. Αποκτήστε λεία, µεταξένια και υγειή µαλλιά σε λιγότερο από 60 λεπτά, µε µέγιστη διάρκεια δύο µηνών