Free Shipping for orders over 38€ Phone Orders: 2106200830, 2106253476, 2106253279 Hair Salons: 2108070187
Language
WISHLIST

olaplex

Για Πληροφορίες Καλέστε Στο
2108070187

Για Παραγγελίες Online Πατήστε
εδώ

Θεραπεία και βαφή με το επαναστατικό προϊόν Olaplex

– όταν μόνο ένα μοναδικό συστατικό μπορεί να κάνει θαύματα με τα μαλλιά σας!

Με την εμφάνιση αυτού του προϊόντος έγινε μια μεγάλη ανακάλυψη, που έχει ήδη εκτιμηθεί από κορυφαίους στυλίστες και κομμωτές στον κόσμο. Επίσης, πολλές διασημότητες έχουν δοκιμάσει Olaplex και έγιναν θαυμάστριες αυτού του προϊόν.

Όλοι όσοι έχουν δοκιμάσει αυτό το προϊόν, συμφωνούν ότι λειτουργεί πραγματικά, και τα μαλλιά αναζωογονούνται περισσότερο με κάθε διαδικασία.

Πώς λειτουργεί το προϊόν Olaplex;
 • Olaplex μπορεί να χρησιμοποιηθεί εκτός από την διαδικασία της βαφής που επιτρέπει να βελτιωθεί το αποτέλεσμα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ανεξάρτητα για την αποτελεσματική αναδόμηση και την ποιότητα της θεραπείας των μαλλιών.
  Ως αποτέλεσμα βαψίματος τα μαλλιά περνούν πλούσιο λαμπερό χρώμα, επανέρχονται σε μια υγιή εμφάνιση, έχουν λάμψη και απίστευτη απαλότητα.
 • Η χρήση Olaplex λειτουργεί τέλεια με τις θεραπείες κερατίνης τύπου brazilian keratin treatment ειδικά δοκιμασμένη με την nanocure keratin. Αυτή η διαδικασία ολοκληρώνεται πλήρως, έτσι ώστε να μην χρειάζεται επιπλέον φροντίδα στην αναδόμηση της τρίχας.
 • Θεραπεία μαλλιών με τη χρήση του προϊόν Olaplex, τόσο ως μέρος της διαδικασίας της βαφής, και ως ξεχωριστή διαδικασία, σας επιτρέπει να απολαύσετε την υγεία-βελτίωση των μαλλιών σας και η επίδραση της δεν είναι μόνον οι πρώτες μέρες, αλλά για εβδομάδες!
  Η επίδραση της Olaplex παραμένει στα μαλλιά για μεγάλο χρονικό διάστημα. Τα μαλλιά θα σας ενθουσιάσουν με ασύγκριτη απαλότητα, με ευκολία στο χτένισμα, τα μαλλιά δεν φριζάρουν, είναι λεία και γυαλιστερά.

Θα πρέπει να δοκιμάσετε στον εαυτό σας το μαγικό προϊόν Olaplex+nanocure keratin, αν:

 • έχετε θαμπά μαλλιά που στερούνται από γυαλάδα και λάμψη
 • θα θέλατε να έχετε πιο ανθεκτικό χρώμα των μαλλιών μετά το βάψιμο
 • Το χρώμα των μαλλιών σας δεν είναι αρκετά πλούσιο και εκφραστικό
 • η δομή των μαλλιών σας έχει καταστραφεί από τις προηγούμενες βαφές
 • Έχετε λεπτά, πορώδη μαλλιά
 • θέλετε ευκολοχτένιστα μαλλιά και ίσια για πάνω από 3 μήνες
 • να μακρύνουν τα μαλλιά χωρίς να θέλουν κόψιμο σε σύντομο χρονικό διάστημα
 • υγιή μαλλιά από μέσα προς τα έξω

Η olaplex θεραπεία ενώνει τους δεσμούς εσωτερικά της τρίχας και έρχεται η θεραπεία nanocure keratin και λειαίνει το εξωτερικό περίβλημα και κλειδώνει την εσωτερική υγρασία στο μαλλάκι και αποτρέπει την εξωτερική υγρασία να επηρεάσει τα μαλλιά σας ώστε να φριζάρουν

Olaplex είναι ένα απλό δραστικό συστατικό το οποίο είναι το αποτέλεσμα μιας συλλογικής προσπάθειας του γιατρού της Επιστήμης των Υλικών Dr Έρικ Pressley και του ιατρού Χημείας Craig Hawker. Αυτό είναι πραγματικά μια επαναστατική εφεύρεση που φέρνει ένα εντελώς νέο επίπεδο διαδικασιών βαφής, και επίσης δείχνει εξαιρετικά αποτελέσματα όταν χρησιμοποιείται μόνο του.

Η σύνθεση του προϊόντος Olaplex δεν περιέχει σιλικόνη, αλδεΰδες, θειικά, διαιθανολαμίνη, φθαλικές ενώσεις (βλαβερές ουσίες, οι οποίες βρίσκονται συχνά σε προϊόντα για τα μαλλιά).
Το προϊόν είναι σε θέση να αποκαταστήσει τους κατεστραμμένους λόγω θερμικής, χημικής και μηχανικής φθοράς δισουλφιδικούς δεσμούς. Ως αποτέλεσμα, βελτιώνει σημαντικά τη δομή της κάθε τρίχας, τα μαλλιά γίνονται λεία, υπάκουα και αντανακλώνται στις ακτίνες του φωτός από την επιφάνεια φαίνοντας γυαλιστερά και λαμπερά.

Με το olaplex μπορείτε να αλλάξετε δραματικά το χρώμα των μαλλιών σας, την ίδια στιγμή με αποτελεσματική προστασία τους από τις αρνητικές συνέπειες.

Η δομή της τρίχας σας βελτιώνεται, θα είναι ομαλή και ακόμη είναι θετικό αντίκτυπο όχι μόνο στην εμφάνισή τους, αλλά και στην ποιότητα του καθημερινού σας hair styling
Θα είστε σε θέση να απολαύσετε το πλούσιο χρώμα των μαλλιών όσο το δυνατόν περισσότερο, επειδή το Olaplex αυξάνει την αντοχή της βαφής.

Τα μαλλιά θα είναι μαλακά, ευχάριστα στην αφή, θα πάψουν να έχουν ψαλίδα και δεν θα σπάνε.

Το χρώμα των μαλλιών σας θα είναι πιο ζωντανό, πλούσιο και έντονο, τα μαλλιά θα έχουν μια υγιή γυαλιστερή λάμψη.

Ασφάλεια για τα μαλλιά του πελάτη σας ένα συστατικό αλλάζει τα πάντα.

ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΑ ΟΡΙΑ

Το Olaplex είναι η ασφάλεια σου για να φτάσεις τα μαλλιά του πελάτη σου σε επίπεδο που δεν ήταν προηγουμένως δυνατόν χωρίς καταστροφή.

ΕΥΚΟΛΙΑ ΣΤΗΝ ΧΡΗΣΗ

Απλώς προσθέτεις το Olaplex Bond Multiplier κατευθείαν στην βαφή ή στο ξανθιστικό και μετά το Bond Perfector κατά το ξέπλυμα της βαφής. Ο πελάτης παίρνει το Hair Perfector No.3 στο σπίτι για επαγγελματική χρήση μια φορά την εβδομάδα.

ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Δοκιμάσαμε το Olaplex κυριολεκτικά σε κάθε τύπο μαλλιών και δούλεψε. Ασιάτες, Καυκάσιους, Αφρικανοαμερικάνους, με ήδη βαμμένα μαλλιά ή φυσικά.

ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ

Το Olaplex έχει χρησιμοποιηθεί χιλιάδες φορές με εξαιρετικά αποτελέσματα. Το μόνο που μπορεί να πάει στραβά είναι να βάλεις περισσότερο Οlaplex στο ξανθιστικό ή να μην φτάσεις το οξυντάν στην υψηλότερη σκάλα. Όλοι είναι ενθουσιασμένοι βλέποντας το Olaplex να δουλεύει για πρώτη φορά που θέλουν να βάλουν περισσότερο την επόμενη. Αν το κάνετε αυτό, θα χρειαστεί καιρός να επανέλθουν τα μαλλιά σας. Είναι σαν να προσθέτεις νερό σε χυμό… αραιώνεις το οξυντάν με Οlaplex και το ισορροπείς.

ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ ΣΤΗΝ ΧΡΗΣΗ

Ξεκινάς με το Olaplex Bond Multiplier No.1 προσθέτοντάς το κατευθείαν στην βαφή. Αφού ξεπλύνεις τα μαλλιά εφαρμόζεις το Olaplex Bond Perfector No. 2 για τουλάχιστον 5 λεπτά και το ξεβγάζεις με σαμπουάν και με conditioner. Μπορείς να το αφήσεις επίσης στα μαλλιά χρησιμοποιώντας το σαν lotion για κούρεμα. Ο πελάτης παίρνει σπίτι το Hair Perfector No.3 για χρήση μία φορά την εβδομάδα για περαιτέρω ενδυνάμωση της τρίχας. Είναι πραγματικά απλό, ασφαλές, χωρίς τοξικά. Δείτε την συσκευασία για λεπτομέρειες στην χρήση.

ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Όλοι θέλουν να ξέρουν αν το Olaplex μένει στα μαλλιά και καθιστά δύσκολη την διαδικασία της βαφής μετά από μερικές χρήσεις. Η γρήγορη απάντηση είναι ότι απλά τα βελτιώνει. Οι δοκιμαστές μας, διάσημοι επαγγελματίες colorists που παίρνουν ρίσκο, χρησιμοποιούν το Olaplex σε χιλιάδες πελάτες πολλές φορές μέσα σε ένα χρόνο. Ούτε μια αρνητική αναφορά, ποτέ. Το μόνο που μπορεί να πάει στραβά είναι να βάλεις περισσότερο Οlaplex και να αραιωθεί πιο πολύ το διάλυμα. Αυτό συμβαίνει συχνά και το ξαναναφέρουμε . Είναι ένα καινούριο προϊόν και απαιτεί έναν διαφορετικό τρόπο σκέψης. Αλλά είναι τόσο εύκολο…