Νέα καινοτομία από την Angelopoulos Hair! Επανορθωτική ισιωτική θεραπεία λείανσης σε σπρέι!

Επανορθωτική ισιωτική θεραπεία λείανσης σε σπρέι

Το Keratin Nanocure® Spraight είναι μία επανορθωτική ισιωτική θεραπεία λείανσης της οποίας η προηγμένη σύνθεση βασίζεται σε δύο βασικές πρωτεΐνες (κερατίνη και κολλαγόνο), προβιταμίνη β5 (πανθενόλη) και σε επτά διαφορετικά εκχυλίσματα βοτάνων άκρως ευεργετικά για το τριχωτό και τα μαλλιά (εκχυλίσματα δενδρολίβανου, εκουιζέτου, χαμομηλιού, αγριαψιθιάς, φασκομηλιάς, φιλύρας και σημύδας).

Οι ιδιότητες που δίνει στα μαλλιά και το δέρμα η καινοτόμος φυτικής σύνθεσης φόρμουλα του Keratin Nanocure® Spraight σαφώς δεν περιορίζονται μόνο στη λείανση, την αποκατάσταση της φθοράς, την εξάλειψη του φριζαρίσματος και το υψηλό ποσοστό ισιώματος, γιατί πέραν αυτών, ενισχύει τη θρέψη του στελέχους της τρίχας, βοηθάει στην παραγωγή μελανίνης αποτρέποντας το άσπρισμα, συμβάλλει στη μείωση της τριχόπτωσης, ενώ ταυτόχρονα, ενισχύει τις φύτρες ώστε να γίνουν κανονικά μαλλιά.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι μετά την εφαρμογή του Keratin Nanocure® Spraight παρατηρείται ρύθμιση του pH στο τριχωτό με αποτέλεσμα τη μείωση της πιτυρίδας, λιπαρότητας, ξηροδερμίας, ενώ τα μαλλιά γίνονται πιο ανθεκτικά στις χημικές και θερμικές επεξεργασίες που θα ακολουθήσουν.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ο υψηλός δείκτης προστασίας από τη UV ακτινοβολία. Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών με προστασία κατά του ερεθισμού του δέρματος.

spraight-prin-1
spraight-meta-1
spraight-prin-2
spraight-meta-2
before
after
before
after
Spraight Neutral
για όλους τους τύπους μαλλιών
Spraight Blonde
ειδικά σχεδιασμένο για ξανθά μαλλιά

Οδηγίες χρήσης

 • Για μαλλιά χωρίς χημική επεξεργασία, λούζετε 2 ή 3 χέρια με Keratin Nanocure® Pre Nano Shampoo ph9 και αφήνετε 5 έως 10 λεπτά μέχρι να ανοίξουν τα λέπια της τρίχας.
 • Για μαλλιά τα οποία τείνουν προς στο ζεστό φάσμα του χρωματολογίου, προετοιμάζετε με Keratin Nanocure® Organic 24K Gold Shampoo λούζοντας 2 χέρια χωρίς παραμονή.
 • Αντιθέτως, για μαλλιά τα οποία είναι σε ψυχρούς τόνους, λούζετε 2 χέρια με Keratin Nanocure® No More Yellow Shampoo δουλεύοντας τα μαλλιά προς τα κάτω για 5 με 7 λεπτά.
 • Σε περίπτωση που θέλετε να πετύχετε το μέγιστο της διάρκειας και των ιδιοτήτων της θεραπείας, στεγνώνετε τα μαλλιά πριν την εφαρμογή της θεραπείας.
 • Όταν, αντιθέτως, θέλετε μικρότερη διάρκεια και περισσότερη έμφαση στις θεραπευτικές ιδιότητες του προϊόντος, χωρίς την ένταση στο ίσιωμα, τότε ταμπονάρετε τα μαλλιά χωρίς να τα στεγνώσετε τελείως με σεσουάρ.
 • Στη συνέχεια χωρίζετε τα μαλλιά σε τρία τμήματα και εφαρμόζετε το προϊόν σε τούφες πάχους δύο με τρία εκ. και σε απόσταση μισό εκατοστό από τη ρίζα και χτενίζετε προς τα κάτω με λισουάρ.
 • Για καλύτερο αποτέλεσμα, μην επιβαρύνετε τα μαλλιά με επιπλέον προϊόντα.
 • Δεν χρειάζεται αναμονή!
 • Στεγνώστε τα μαλλιά 100% με ζεστό αέρα κρατώντας μια απόσταση περίπου 20 εκ. του σεσουάρ από τα μαλλιά.
 • Τέλος ενεργοποιείτε τη θεραπεία με πρέσα χωρίς να γίνεστε επιθετικοί με τη θερμοκρασία στα μαλλιά.
 • Έχετε επιτύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα όταν τα μαλλιά είναι ίσια και γυαλιστερά από τη ρίζα μέχρι την άκρη. Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να δώσετε έμφαση στο ίσιωμα, ισιώνετε πρώτα με βούρτσα και κατόπιν δύο περάσματα σε πιο χοντρές τούφες με την πρέσα.
 • Mπορείτε να λουστείτε μετά από 24 ώρες με τα ενδεδειγμένα προϊόντα και να πραγματοποιήσει ελεύθερα τεχνικές χρώματος και styling.