Kerastase Symbiose – H νέα σειρά αντιπιτυριδικής περιποίησης που βασίζεται στην κυτταρική επιστήμη

Η αντιπιτυριδική φροντίδα πρέπει να συνδυάζει τη μακροπρόθεσμη αποτελεσματικότητα με την πολυτελή περιποίηση, απομακρύνοντας αμέσως την ορατή πιτυρίδα από την 1η χρήση και, ταυτόχρονα, αναδεικνύοντας την ομορφιά των μαλλιών.


Ένα ανέφικτο όνειρο; Όχι πια!


Μετά από 30 χρόνια ερευνών, η Kerastase παρουσιάζει τη Symbiose –τη νέα σειρά αντιπιτυριδικής περιποίησης που βασίζεται στην κυτταρική επιστήμη με τη δύναμη μιας μοναδικής συνέργειας 3 ενεργών συστατικών:


- Σαλικυλικό Οξύ: συστατικό αναφοράς στην περιποίηση της επιδερμίδας. Απολεπίζει αμέσως τα νεκρά κύτταρα απομακρύνοντας την πιτυρίδα.
- Bifidus: θρέφει τα ωφέλιμα βακτήρια του τριχωτού και αναπληρώνει την υγρασία της τρίχας.
- Piroctone Olamine: εξαλείφει τα βακτήρια που ευθύνονται για την πιτυρίδα, επιβραδύνοντας την κυτταρική ανανέωση και, έτσι, προλαμβάνοντας την επανεμφάνιση της
πιτυρίδας για έως και 7 εβδομάδες αντιπιτυριδικής αποτελεσματικότητας.


Η Symbiose είναι μια ολοκληρωμένη σειρά με μόνο 6 προϊόντα τόσο για την ημέρα όσο και για το βράδυ. Η νέα αυτή εμπειρία ξεκινά με ένα ειδικό μασάζ σε στεγνό τριχωτό με το Micro-Peeling Cellulaire, και ολοκληρώνοντας με το πρωταγωνιστικό προϊόν: το Sérum Cellulaire Nuit για πρόληψη της επανεμφάνισης πιτυρίδας.

Η νέα σειρά Symbiose προσεγγίζει το θέμα της πιτυρίδας με θηλυκά προϊόντα και απολαυστικές υφές.  Αλλάξτε το αύριο της αγοράς αντιπιτυριδικής περιποίησης, ξεκινώντας σήμερα το ταξίδι σας με τη Symbiose.

3474637135690_4
3474637135690_6

ΤΙ ΚΑΝΕΙ;
Όλα τα προϊόντα της σειράς εξασφαλίζουν αποτελεσματική αντιμετώπιση της πιτυρίδας, προσφέροντας ταυτόχρονα
περιποίηση στο τριχωτό και τα μαλλιά.


1) Απομακρύνει αμέσως την πιτυρίδα και προλαμβάνει την επανεμφάνισή της.
- +95% άμεση εξυγίανση του τριχωτού, -29% στην πιτυρίδα από την 1η εβδομάδα.
- Έως και 7 εβδομάδες αντιπιτυριδικής αποτελεσματικότητας.


2) Περιποιείται το τριχωτό, και ενυδατώνει την τρίχα αναπληρώνοντας την απαραίτητη υγρασία της.
- Προστατεύει τον επιδερμικό φραγμό του τριχωτού.
- +96% ενυδάτωση της τρίχας.
- Προϊόντα δερματολογικά ελεγμένα, κατάλληλα ακόμα και για το πιο ευαίσθητο τριχωτό.


Q & A

Η Symbiose είναι μια σειρά περιποίησης κατά της πιτυρίδας, που συνδυάζει τη μακροπρόθεσμη αντιπιτυριδική αποτελεσματικότητα με την πολυτελή περιποίηση.

Το Σαλικυλικό Οξύ, απολεπιστικό συστατικό αναφοράς στην περιποίηση της επιδερμίδας, το οποίο απολεπίζει αμέσως τα νεκρά κύτταρα απομακρύνοντας την πιτυρίδα. Δρα συνεργιστικά με την Piroctone Olamine & το Bifidus.

Το Bifidus θρέφει τα ωφέλιμα βακτήρια του τριχωτού και αναπληρώνει τα επίπεδα υγρασίας της τρίχας. Η Piroctone Olamine εξαλείφει τα βακτήρια που ευθύνονται για την πιτυρίδα, επιβραδύνοντας την κυτταρική ανανέωση και, έτσι, προλαμβάνοντας την επανεμφάνιση της πιτυρίδας.

Αντίθετα με την κοινή πεποίθηση, η πιτυρίδα δεν είναι μόνο θέμα υγιεινής που οφείλεται σε βακτήρια. Στην πραγματικότητα, οφείλεται σε διαταραχή της κυτταρικής ανανέωσης. Στο τριχωτό με πιτυρίδα, λόγω του υπερπολλαπλασιασμού του malassezia, η διαδικασία της κυτταρικής ανανέωσης είναι 2x ταχύτερη από ό,τι στο υγιές τριχωτό. Συσσωρεύονται νεκρά κύτταρα, και η πιτυρίδα γίνεται ορατή. Η Symbiose επαναπροσδιορίζει την αντιπιτυριδική αποτελεσματικότητα δρώντας σε κυτταρικό επίπεδο, για ενισχυμένα μακροπρόθεσμα αποτελέσματα.

​Η σειρά Symbiose απευθύνεται σε κάθε γυναίκα, με οποιονδήποτε τύπο μαλλιών με τάση πιτυρίδας ανεξαρτήτως βαθμού σοβαρότητας: - ήπιας έως μέτριας έντασης: περιστασιακή / εποχική πιτυρίδα που συνδέεται με ενδογενείς & εξωγενείς παράγοντες, - μέτριας έως αυξημένης έντασης: ορατές νιφάδες πιτυρίδας και πλάκες κολλημένες στο τριχωτό. Για βαριές μορφές πιτυρίδας, παρακαλούμε συμβουλευθείτε έναν δερματολόγο.

Η σειρά Symbiose προσφέρει 2 διαφορετικά bain, ανάλογα με τον τύπο πιτυρίδας κάθε καταναλώτριας. Το BAIN PURETÉ ANTI-PELLICULAIRE έχει διάφανη, τζελ υφή και δημιουργεί πλούσιο αφρό για εξυγίανση του λιπαρού, ευαίσθητου τριχωτού με τάση πιτυρίδας. Το BAIN CRÈME ANTI-PELLICULAIRE έχει λευκή, κρεμώδη υφή που ενυδατώνει και θρέφει τα μαλλιά με ανάλαφρη αίσθηση για το ξηρό, ευαίσθητο τριχωτό με τάση πιτυρίδας.

Το MICRO-PEELING CELLULAIRE είναι το 1 ο ΑΝΤΙΠΙΤΥΡΙΔΙΚΟ ΠΙΛΙΝΓΚ ΚΥΤΤΑΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ, εμπλουτισμένο με 1,9% Σαλικυλικό Οξύ. Διαλύει αμέσως & απαλά τις νιφάδες πιτυρίδας και τα νεκρά κύτταρα καθαρίζοντας σε βάθος τους φραγμένους πόρους από την περίσσεια σμήγματος, αφήνοντας το τριχωτό να αναπνέει.

Το SÉRUM NUIT ANTI-PELLICULAIRE INTENSIF είναι ο 1ος ΑΝΤΙΠΙΤΥΡΙΔΙΚΟΣ ΟΡΟΣ ΝΥΚΤΟΣ ΚΥΤΤΑΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ. Επανασυγχρονίζει / επιβραδύνει την κυτταρική ανανέωση στη βέλτιστη ταχύτητα και επανεξισορροπεί την κυτταρική παραγωγή για μακράς διάρκειας ανακούφιση από την πιτυρίδα.

Το FONDANT APAISANT ESSENTIEL είναι μια ανάλαφρη περιποίηση με λευκή, balm υφή που αμέσως καταπραΰνει το τριχωτό και ενυδατώνει τα μαλλιά.

Σε αντίθεση με άλλα προϊόντα που κυκλοφορούν στην αγορά, τα οποία προσφέρουν στιγμιαία μόνο ανακούφιση, καταπραΰνοντας τα συμπτώματα αλλά χωρίς να εξασφαλίζουν αποτελέσματα σε βάθος χρόνου, η σειρά Symbiose της Kérastase πρωτοπορεί συνδυάζοντας τη μακροπρόθεσμη αντιπιτυριδική αποτελεσματικότητα με την πολυτελή περιποίηση. Όλοι οι ισχυρισμοί για την αντιπιτυριδική αποτελεσματικότητα και τα οφέλη περιποίησης υποστηρίζονται από κλινικές και καταναλωτικές μελέτες που διενεργήθηκαν με τη συμμετοχή 200 ατόμων σε 3 χώρες. Επιπλέον, οι συνθέσεις μας είναι όλες δερματολογικά ελεγμένες και αποδεδειγμένης υψηλής ανοχής.