Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 38€ Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 2106200830, 2106253476, 2106253279 Τηλέφωνο Κομμωτηρίων: 2108070187
Γλώσσα
WISHLIST
Angelopoulos Hair Company
«Η κομμωτική είναι τέχνη, και η τέχνη είναι πάθος...»
Νικόλας Αγγελόπουλος - Ιδιοκτήτης Angelopoulos Hair Company

Για Εμάς

Οι παραπάνω λέξεις του Νικόλα Αγγελόπουλου μπορούν να περιγράψουν αυτό που για πάνω από 40 χρόνια προσφέρουμε απλόχερα στους πελάτες μας, αφού τους βοηθάμε να εκφράσουν το στυλ τους, βασιζόμενοι όχι μόνο στις επιταγές της μόδας, αλλά και στον χαρακτήρα του κάθε ενός από τους πελάτες μας ξεχωριστά.

Angelopoulos Hair Company
Νικόλας και Ιωάννης Αγγελόπουλος

Η Ιστορία

Το 1974 o Χρήστος και η Τζούλη Αγγελοπούλου, με υψηλής ποιότητας σπουδές στο χώρο της κομμωτικής στην Ελβετία και το Μιλάνο, ανοίγουν το πρώτο τους κομμωτήριο στο κέντρο της Αθήνας, βάζοντας τα θεμέλια για την δημιουργία μιας από τις μεγαλύτερες αλυσίδες κομμωτηρίων σήμερα.

Το 1976 ο Χρήστος Αγγελόπουλος έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ κουρέματος, βάζοντας το όνομα του στο βιβλίο Guinness και τη σφραγίδα του στη μετέπειτα πορεία ανάπτυξης της Angelopoulos Hair Company.

Tη σκυτάλη από τους ήδη καταξιωμένους γονείς τους αναλαμβάνουν οι υιοί τους Νικόλας και Ιωάννης, και συνεχίζουν την κληρονομιά τους, σπουδάζοντας σε σχολές του εξωτερικού και αποκτώντας εμπειρία αρκετών χρόνων στα μεγαλύτερα κομμωτηριακά σαλόνια της Αγγλίας ως εργαζόμενοι.

Η επιστροφή τους στην Ελλάδα συνοδεύεται με την δημιουργία του πρώτου τους καταστήματος στην Κηφισιά το 1997, το οποίο αποτελεί την έδρα της εταιρείας έως και σήμερα και το εφαλτήριο για την μετέπειτα ανάπτυξή της.


Στις 26 Ιουνίου 1976, ο Χρήστος Αγγελόπουλος, κατέρριψε το Παγκόσμιο Ρεκόρ κουρέματος.

Η Εταιρεία

Η συνεχής επαφή με τον κόσμο και οι εικόνες που είχαν αποκομίσει από το εξωτερικό, σε συνδυασμό με την ανήσυχο χαρακτήρα που είχαν κληρονομήσει από τους γονείς τους, έκαναν τον Νικόλα και τον Ιωάννη να αντιληφθούν πως οι ανάγκες του κλάδου της κομμωτικής άλλαζαν. Μετά από έρευνα και στενή συνεργασία με κορυφαίους κομμωτές και στυλίστες είχε έρθει, πλέον, ο καιρός να διεισδύσουν σε νέες υπηρεσίες στο χώρο.

Η 10ετία του 2010 είναι η χρονική περίοδος που οι εμπειρίες και τα βιώματα των τελευταίων χρόνων υλοποιούνται. Λανσάρουν πρώτοι στην Ελλάδα την Brazilian Keratin Treatment και δημιουργούν σαλόνια ομορφιάς σε όλη την Ελλάδα με υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και αιχμή του δόρατος την προαναφερθείσα υπηρεσία.

Παράλληλα κάνουν συνεχή ταξίδια στις μεγαλύτερες πόλεις ανά τον κόσμο, εμπλουτίζοντας την γκάμα των προϊόντων τους με νέα και καινοτόμα προϊόντα υψηλής τεχνολογίας, ως αποκλειστικοί αντιπρόσωποι στην Ελλάδα, διατηρώντας ταυτόχρονα το θεραπευτικό προφίλ που είχαν δημιουργήσει.

Η συνεχής προσπάθεια και η εξαιρετική δουλειά επιβραβεύεται: το 2019 έρχεται μια συνεργασία - σταθμός με τον κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο, πρόεδρο του ομίλου ΒΙΑΝΕΞ (φαρμακοβιομηχανία με εξαγωγές σε όλο τον κόσμο) και της DPG MEDIA.

Αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας είναι η AG KERATINPRO και η δημιουργία της ΠΡΩΤΗΣ βαφής με κανναβιδιόλη στον κόσμο της CI3D3D, με θρεπτικά συστατικά όπως argan oil, υδρολυμένη κερατίνη κ.α.

Ορόσημο αποτελεί, επίσης, κι η συνεργασία με την Kerrin/Qiqi Laboratories που έδωσε τη δυνατότητα διάθεσης προϊόντων κορυφαίας τεχνολογίας και ποιότητας, ενώ το τμήμα έρευνας κι ανάπτυξης καλύπτει τις εξειδικευμένες ανάγκες των πελατών και προσφέρει καινοτόμες λύσεις διαρκώς.

Amgelopoulos Hair Company Κηφισιά
Κεντρικό κατάστημα Κηφισιάς

Οι Αριθμοί

Σήμερα ο Όμιλος διαθέτει:
  • 8 ιδιόκτητα κομμωτήρια.
  • 2 Κομμωτήρια με την μέθοδο του franchise.
  • 4 Shop in Shop.
  • 85 άτομα προσωπικό.
  • Τεχνικό Κέντρο Εκπαίδευσης.
  • Κέντρο Έρευνας και ανάπτυξης.
  • Το Νο1 ηλεκτρονικό κατάστημα στην Ελλάδα με πάνω από 10 χιλιάδες ενεργούς κωδικούς προϊόντων.
  • 14 Αποκλειστικές  Αντιπροσωπείες.
  • Εξαγωγές σε 16 χώρες (Γερμανία, Νορβηγία, Πολωνία κ.α).

Σκοπός του ομίλου είναι να μετουσιώσει όλη την τεχνογνωσία και την εξειδίκευση που έχει αποκτήσει, σε προϊόντα, θεραπείες και καινοτόμες υπηρεσίες, διαμηνύοντας έτσι το concept της επιτυχημένης πορείας του.