Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 38€ Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 2106200830, 2106253476, 2106253279 Τηλέφωνο Κομμωτηρίων: 2108070187
Γλώσσα
WISHLIST

The First Shampoo

sweet-professional-the-first-shampoo-1

Sweet Professional - The First Shampoo
Το πρώτο σαμπουάν λείανσης στον κόσμο

Η επαναστατική εξέλιξη στη λείανση των μαλλιών

Το πρώτο επαγγελματικό σαμπουάν που λειαίνει τα μαλλιά γρηγορότερα από οποιοδήποτε άλλο προϊόν της ίδιας κατηγορίας!

Η Sweet Hair δημιουργήθηκε πριν από 5 χρόνια από τον καταξιωμένο επιχειρηματία Paulo Kazaks και αποτελεί μια μάρκα επαγγελματικών καλλυντικών που καινοτομεί προσφέροντας μοναδικές εμπειρίες για τις αισθήσεις.

Κάνουμε τα όνειρά σας πραγματικότητα!

Μετά από ενδελεχή μελέτη τη αγοράς, η εταιρεία έφερε νέες τεχνολογίες, αρώματα και ειδικά συστατικά, δημιουργώντας ειδική σύνθεση για κάθε τύπο μαλλιών. Η Sweet έχει ήδη παρουσία σε 30 χώρες, σε 40 χιλιάδες κομμωτήρια σε όλη τη Βραζιλία, και έχει αναπτύξει ένα υψηλό πρότυπο ποιότητας, με σκοπό να προσφέρει ορατά αποτελέσματα, ομορφιά και ευχαρίστηση στους πελάτες της, είτε είναι επαγγελματίες που χρησιμοποιούν τα προϊόντα μας είτε οι τελικοί πελάτες που λατρεύουν την μάρκα.

Περιλαμβάνει 5 οξέα:

 • Σαλικυλικό
 • Άλφα Λιποϊκό
 • Γλυκολικό
 • Λακτικό
 • Υαλουρονικό

Αυτά τα οξέα βρίσκονται σε ποσότητες επιτρεπτές για το δέρμα. Κατά τη διαδικασία εφαρμογής, τα οξέα υποβάλλονται σε δύο διαδικασίες διάλυσης στο νερό. Έτσι, διασφαλίζουμε την ασφάλεια του αποτελέσματος και της απόδοσης.

 • Χωρίς φορμαλδεϋδη
 • Διάρκεια έως και 3 μήνες
 • Δυνατότητα λουσίματος αμέσως μετά
 • Συμβατό με όλες τις χημικές ουσίες
 • Δυνατότητα βαφής και ανταύγειων την ίδια μέρα
 • Έως 22 εφαρμογές
 • Ίσιωμα και αποτροπή του φριζαρίσματος
 • Δεν απαιτούνται άλλα προϊόντα περιποίησης
 • Γρηγορότερο από οποιαδήποτε άλλη ισιωτική θεραπεία
Πως λειτουργεί

Το The First είναι η πρώτη επαγγελματική θεραπεία λείανσης με θερμότητα που κυκλοφορεί σε μορφή σαμπουάν. Aποτελείται από ένα μείγμα οξέων που συνδυάζονται με τις πρωτεΐνες των μαλλιών. ενεργεί στο δεύτερο επίπεδο της τρίχας, που ονομάζεται φλοιός και ευθύνεται για την καμπυλότητα της τρίχας. Ο συνδυασμός των πέντε οξέων που περιέχονται στη σύνθεση του προϊόντος, σε συνδυασμό με τη θερμότητα που προέρχεται από το σίδερο, δημιουργεί μια χημική αντίδραση που αναμορφώνει τα μαλλιά, ισιώνοντάς τα προσωρινά.

Δεν περιέχει φορμαλδεΰδη ή άλλα συστατικά που να μπορούν να σπάσουν τους χημικούς δεσμούς της τρίχας. Είναι γρηγορότερο από οποιαδήποτε άλλη θεραπεία ισιώματος ή λείανσης στην αγορά. Καθώς έχει αναπτυχθεί σε μορφή σαμπουάν, επιτρέπει τη γρηγορότερη διείσδυση των συστατικών στο εσωτερικό της τρίχας. Δεν λειαίνει απλά τα μαλλιά αλλά μειώνει και τον όγκο και αποτρέπει το φριζάρισμα. Πρόκειται για ένα σύστημα που μπορεί πλήρως να εξατομικευθεί ώστε να προσαρμοστεί η θεραπεία στις ανάγκες κάθε πελάτη/πελάτισσας.

Τα ενεργά συστατικά που περιέχονται στο The First είναι οργανικά οξέα που ενεργούν τρισδιάστατα, αλληλεπιδρώντας με τον φλοιό της εσωτερικής δομής της τρίχας.

Το σαμπουάν συνδέεται με την κερατίνη των μαλλιών και μέσα της οξύτητας και της θερμότητας προκαλείται μετουσίωση της πρωτεΐνης. Αυτή η λείανση δεν είναι μία συνεχής διαδικασία και δεν σπάει τους δισουλφιδικούς δεσμούς, διασφαλίζοντας την ασφαλή συμβατότητα με άλλες χημικές διεργασίες και επιτρέπει την μετουσίωση (φυσιολογική δομή μαλλιών περίπου 6 έως 9 μήνες).

ΜΕΤΟΥΣΙΩΣΗ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΠΑΝΕ ΟΙ ΔΙΣΟΥΛΦΙΔΙΚΟΙ ΔΕΣΜΟΙ

Πίνακας χημικής συμβατότητας

Οδηγός μήκους μαλλιών

Tips για επιτυχημένη εφαρμογή: Στεγνώστε κατά 80% τα μαλλιά με πετσέτα και αν είναι απαραίτητο σε μαλλιά που στεγνώνουν πιο δύσκολα χρησιμοποιήστε σεσουάρ.

Ποσότητα ανά εφαρμογή:

 • 50ml – Κοντά και μεσαίου μήκους μαλλιά
 • 50ml έως 70ml – Μεσαία και μακριά μαλλιά
 • 70ml έως 100ml – Μακριά και πυκνά μαλλιά
 • 100ml έως 150ml – Πολύ μακριά και πυκνά μαλλιά

Η θερμοκρασία προσαρμόζεται ανάλογα με το πόσο υγιή είναι τα μαλλιά:

 • Υγιή μαλλιά 230°C
 • Ευαίσθητα μαλλιά 180°C έως 200°C

Επαγγελματική χρήση - Βήμα Βήμα

Πριν την εφαρμογή του The First, αν είναι απαραίτητο, λούστε τα μαλλιά με σαμπουάν καθαρισμού, προκειμένου να απομακρυνθούν οι ρύποι και η λιπαρότητα.

 1. Βρέξτε τα μαλλιά και στεγνώστε τα με πετσέτα ή σεσουάρ απομακρύνοντας το 80% της υγρασίας
 2. Ανακινήστε τη συσκευασία και εφαρμόστε τουλάχιστον 50ml The First, ανάλογα με το μήκος και την πυκνότητα των μαλλιών. Περάστε το σε όλο το μήκος των μαλλιών και κάντε κυκλικές κινήσεις μέχρι να δημιουργηθεί πυκνός και πλούσιος αφρός χωρίς να τρίβετε πολύ το τριχωτό της κεφαλής.
  Σημείωση: Μην προσθέτετε νερό για να δημιουργηθεί αφρός.
 3. Αφήστε το να ενεργήσει για 20 λεπτά και ξεβγάλτε τελείως. Αν είναι απαραίτητο χρησιμοποιήστε μαλακτική για να ξεμπερδέψετε τα μαλλιά.
 4. Στεγνώστε τελείως τα μαλλιά. Χωρίστε τα μαλλιά σε λεπτές τούφες και περάστε το σίδερο ισιώματος, με αργές και συνεχόμενες κινήσεις, από κάθε τούφα από τις ρίζες έως την άκρη 5 με 7 φορές, σε θερμοκρασία 180°C έως 230°C. Η θερμοκρασία πρέπει να προσαρμόζεται ανάλογα με το πόσο υγιή είναι τα μαλλιά.

Οφέλη

 • Εύκολη εφαρμογή
 • Δεν αλλοιώνει το χρώμα
 • Δεν περιέχει φορμαλίνη
 • Έως 20 εφαρμογές
 • Συμβατό με όλες τις χημικές ουσίες
 • Εκθέσεις αναφοράς σε όλον τον κόσμο
 • Διάρκεια από 3 έως 4 μήνες
 • Δεν βλάπτει την τρίχα
 • Πολύ πιο γρήγορα διαδικασία
 • Υψηλή απόδοση
 • Ελάχιστη ποσότητα εφαρμογής 50ml

Άλλοι τρόποι χρήσης

1. Βαφή

 1. Βρέξτε τα μαλλιά και στεγνώστε τα με πετσέτα ή σεσουάρ απομακρύνοντας το 80% της υγρασίας.
 2. Ανακινήστε τη συσκευασία και εφαρμόστε τουλάχιστον 50ml The First ανάλογα με το μήκος και την πυκνότητα των μαλλιών. Περάστε σε όλο το μήκος των μαλλιών και κάντε κυκλικές κινήσεις μέχρι να δημιουργηθεί πυκνός και πλούσιος αφρός χωρίς να τρίβετε πολύ το τριχωτό της κεφαλής. Σημείωση: Μην προσθέτετε νερό για να δημιουργηθεί αφρός.
 3. Αφήστε το να ενεργήσει για 20 λεπτά και ξεβγάλτε σχολαστικά.
 4. Στεγνώστε τελείως τα μαλλιά. Χωρίστε τα μαλλιά σε λεπτές τούφες και περάστε με σίδερο ισιώματος κάθε τούφα από τις ρίζες έως την άκρη 5 με 7 φορές, σε θερμοκρασία 180°C έως 230°C. Αργά και συνεχόμενα.
 5. Λούστε τα μαλλιά με το σαμπουάν και τη μαλακτική της επιλογής σας (προτείνουμε τη Mousse Line).
 6. Στεγνώστε με το σεσουάρ και εφαρμόστε τη βαφή σύμφωνα με τις οδηγίες του παρασκευαστή.
 7. Μετά από την αναμονή της βαφής, ξεβγάλτε ξανά. Παρατήρηση: Για μεγαλύτερη διάρκεια της αίσθησης και του χρώματος, συνιστούμε να τελειώσετε με το Touch of Silk ή την Mask Hair Cream της Cronology Line.
 8. Στεγνώστε τα μαλλιά με σεσουάρ για να ολοκληρώσετε.

2. Αποχρωματισμός

 1. Βρέξτε τα μαλλιά και στεγνώστε τα με πετσέτα ή σεσουάρ απομακρύνοντας το 80% της υγρασίας.
 2. Ανακινήστε τη συσκευασία και εφαρμόστε τουλάχιστον 50ml The First ανάλογα με το μήκος και την πυκνότητα των μαλλιών. Περάστε σε όλο το μήκος των μαλλιών και κάντε κυκλικές κινήσεις μέχρι να δημιουργηθεί πυκνός και πλούσιος αφρός χωρίς να τρίβετε πολύ το τριχωτό της κεφαλής.
  Σημείωση: Μην προσθέτετε νερό για να δημιουργηθεί αφρός.
 3. Αφήστε το να ενεργήσει για 20 λεπτά και ξεβγάλτε σχολαστικά.
 4. Στεγνώστε τελείως τα μαλλιά. Χωρίστε τα μαλλιά σε λεπτές τούφες και περάστε με σίδερο ισιώματος κάθε τούφα από τις ρίζες έως την άκρη 5 με 7 φορές, σε θερμοκρασία 180°C έως 230°C. Αργά και συνεχόμενα.
 5. Αφού ολοκληρώσετε με το σίδερο, πηγαίνετε την πελάτισσα στον λουτήρα και χρησιμοποιήστε σαμπουάν με μαλακτική στα μαλλιά ώστε να αυξήσετε το pH. Ξεβγάλτε τελείως.
 6. Στεγνώστε τελείως τα μαλλιά με σεσουάρ και συνεχίστε με τη μέθοδο αποχρωματισμού που έχετε επιλέξει. (Παράδειγμα: Ανταύγειες κ.λπ.).
 7. Τονίστε τις ανταύγειες.
 8. Αφού ξεβγάλετε το τονωτικό εφαρμόστε την Cronology Hair Cream στα μαλλιά και αφήστε τη να δράσει για 7 λεπτά. Ξεβγάλτε.
 9. Στεγνώστε τα μαλλιά με σεσουάρ για να ολοκληρώσετε.

3. Για ξανθά μαλλιά – αντιμετώπιση φριζαρίσματος

Αναμίξετε 35ml The First με 25ml του τονωτικού της Sweet’s Hair. Αφήστε το να ενεργήσει για 10-20 λεπτά, ξεβγάλτε τελείως, στεγνώστε με σεσουάρ και ολοκληρώστε με το σίδερο ισιώματος.

4. Αναδόμηση και θρέψη

Έπειτα από αναμονή 20 λεπτών για το The First, ξεβγάλτε τελείως και εφαρμόστε τη μάσκα θεραπείας τη Cronology. Αφήστε το να ενεργήσει για 7 λεπτά, ξεβγάλτε τελείως, στεγνώστε με σεσουάρ και ολοκληρώστε με σίδερο ισιώματος.

5. Αναδόμηση για κατεστραμμένες άκρες

Έπειτα από αναμονή 20 λεπτών για το The First, εφαρμόστε το S.O.S. 1st Step στις κατεστραμμένες άκρες. Στεγνώστε τελείως με σεσουάρ και ολοκληρώστε με το σίδερο.

6. Ημιμόνιμο

Εφαρμόστε 50ml The First στα μαλλιά, αφήστε να δράσει για 20 λεπτά και ξεβγάλτε τελείως. Στεγνώστε με σεσουάρ κατά 80% και εφαρμόστε στα μαλλιά το Hair Treatment step 2 της Lovely. Αφήστε το να δράσει για 15 λεπτά, ξεβγάλτε τελείως, στεγνώστε με σεσουάρ και περάστε με σίδερο 7 φορές κάθε τούφα.

7. Capillary Mirroring

Έπειτα από αναμονή 20 λεπτών για το The First, εφαρμόστε το τρίτο βήμα της Lovely, τη μάσκα Touch of Silk. Αφήστε το να δράσει για 10 λεπτά, ξεβγάλτε τελείως, στεγνώστε με σεσουάρ και περάστε με σίδερο 7 φορές κάθε τούφα.

8. The First για ξανθά μαλλιά – Ίσιωμα

Έπειτα από την αναμονή των 20 λεπτών ξεβγάλτε τελείως και εφαρμόστε την Platinum Mask, αφήστε τη να δράσει για 10-15 λεπτά, μέχρι να έχουν πλατινέ όψη, ξεβγάλτε τελείως, στεγνώστε με σεσουάρ και περάστε το σίδερο από κάθε τούφα 5-7 φορές με θερμοκρασία ανάλογη με την υγεία των μαλλιών.

Υγιής τρίχα

Μαλλιά στα οποία έχει εφαρμοστεί το The First βήμα βήμα (παραδοσιακά)

Τα μαλλιά της εικόνας 2 με ακόμη μία εφαρμογή του The First

Τα μαλλιά της εικόνας 2 με ακόμη μία εφαρμογή και δεν υπάρχει φθορά στην τρίχα

Δεν υπάρχει φθορά ή αλλοίωση της δομής της τρίχας.
«Δοκιμή ακριβείας και αποτελέσματος» – Συμπέρασμα: Yγιής

Οδηγίες

 • Λούστε τα μαλλιά. Αν τα μαλλιά έχουν υπολείμματα styling, πρώτα απομακρύνετε τα υπολείμματα.
 • Ξεβγάλτε σχολαστικά τα μαλλιά και στεγνώστε τα ΚΑΤΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 50% με μια πετσέτα (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και σεσουάρ).
 • Χωρίστε τα μαλλιά σε τρία τμήματα (πίσω μέρος κεφαλιού, μέση, μπροστά μέρος).
 • Εφαρμόστε το THE FIRST SHAMPOO. Τα μαλλιά πρέπει να έχουν επαρκή ποσότητα προϊόντος, από τις ρίζες έως τις άκρες, και να έχει σχηματιστεί πλούσιος αφρός πριν συνεχίσετε με το επόμενο τμήμα. Ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες, ανάλογα με το μήκος των μαλλιών. Μην προσθέσετε νερό.
  Κοντά μαλλιά:
  50ml
  Μεσαίου μάκρους μαλλιά: 50 - 70 ml
  Μακριά μαλλιά: 70 - 100ml
 • Αφήστε το να ενεργήσει για 20 λεπτά.
 • Ξεβγάλτε τα μαλλιά σχολαστικά για να απομακρυνθεί όλο το προϊόν. Ενώ ακόμα βρίσκεστε στον λουτήρα, μπορείτε να εφαρμόσετε μάσκα περιποίησης της επιλογής σας. Αν ο πελάτης/η πελάτισσα κάνει αμέσως μετά βαφή, μην χρησιμοποιήσετε μάσκα.
 • Στεγνώστε τελείως τα μαλλιά.
 • Χωρίστε τα μαλλιά σε 4 τμήματα και περάστε μικρές τούφες με σίδερο ισιώματος με μέτρια ταχύτητα.
  Υγιή μαλλιά: 230°C - 7 περάσματα.
  Ταλαιπωρημένα/πορώδη μαλλιά: 180°C - 200°C 5 - 7 περάσματα. Αν οι άκρες είναι εύθραυστες, μειώστε τον αριθμό των περασμάτων με το σίδερο.

Σημείωση: Πρόκειται για μια θεραπεία λείανσης που ενεργοποιείται με τη θερμότητα και δεν μπορεί να επιτευχθεί πλήρες ίσιωμα αν η θερμοκρασία είναι χαμηλότερη από 230°C. Πάντα να προσαρμόζετε αντιστοίχως τη θερμοκρασία του σίδερου

Υπηρεσία The First Shampoo - Bioplasty

Η υπηρεσία Bioplastia Capilar είναι μαι τεχνολογική εξέλιξη του First Shampoo με βιολογικά μέσα.

Το πρωτόκολλο Bioplasita «γεμίζει» μοριακά τις ίνες της τρίχας στεγανοποιώντας την πορώτητά τους και επαναφέρει την ελαστικότητα στη δομή της. Τα οφέλη της Bioplastia Capilar είναι η ενδυνάμωση της ακεραιότητας των μαλλιών με βιοτεχνολογία Sweet Professional, έντονη λείανση μεγαλύτερης διάρκειας και εκθαμβωτική λάμψη.

Οδηγίες χρήσης

 1. Λούστε τα μαλλιά 2 φορές με το Sweet Deep Clean Shampoo Step 1 και αφήστε τον αφρό 10 λεπτά ώστε να ανοίξουν τα λέπια της τρίχας.
 2. Ξεβγάλτε και στεγβώστε τα μαλλιά από 50%-80%.
 3. Εφαρμόστε το First Shampoo στη ρίζα και τις άκρες. Αφήστε να δράσει για 10 λεπτά και ξεβγάλτε σχολαστικά.
 4. Αφαιρέστε την υγρασία με πετσέτα και στη συνέχεια εφαρμόστε 10ml Lovely Step 2 + 20ml Lovely Step 3 Touch of Silk. Αφήστε το να δράσει για 10 λεπτά και ξεβγάλτε σχολαστικά.
 5. Στεγνώστε τα μαλλιά 100%. Πάρτε χωρίστρες 1cm και περάστε με πρέσα μαλλιών 5-7 αργά περάσματα σε θερμοκρασία από 180°C για λεπτά και ντεκαπαρισμένα μαλλιά έως 230°C για φυσικά και υαλώδη.
Συχνές ερωτήσεις

Τα afro και τα κατσαρά μαλλιά μπορούν επίσης να επωφεληθούν από το πρώτο λειαντικό σαμπουάν στον κόσμο. Παρά τη φυσική ομορφιά τους, πολλές γυναίκες επιλέγουν να τα ισιώσουν λόγω της δυσκολίας τους στη φροντίδα, επειδή έχουν πολύ όγκο ή απλώς επειδή τους αρέσουν τα ίσια μαλλιά. Αυτά τα μαλλιά είναι πιο ανθεκτικά στο ίσιωμα και για ένα αποτέλεσμα 100% χωρίς χρήση προηγούμενης χαλάρωσης, συνδυάζουμε το The First με το Step 2 της Lovely Line (Θεραπεία μαλλιών)

Για τη δημιουργία του The First, η Sweet χρησιμοποίησε τεχνολογίες μοριακής δομής, κοσμητικής, αισθητικής προσώπου και σώματος και τις συνδύασε στον τομέα των μαλλιών. Αυτό είναι το μυστικό ενός απίστευτου αποτελέσματος. Όταν επινοήσαμε τη σύνθεση του σαμπουάν – πολύ νερό και ορισμένα χημικά συστατικά – μπορέσαμε να καταλάβουμε ότι το προϊόν μπορεί να εισχωρήσει πολύ καλύτερα εσωτερικά ενεργώντας επάνω στην τρίχα. Γι’ αυτό αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε το σαμπουάν.

ΓΤο The First αναπτύχθηκε ως σαμπουάν προκειμένου να διευκολυνθεί η εφαρμογή του και να μειωθεί ο χρόνος της διαδικασίας λείανσης στα κομμωτήρια και έχει σχεδιαστεί ως επαγγελματικό προϊόν. Η επαγγελματική αξιολόγηση είναι κρίσιμη για αποτέλεσμα 100%. Παρά την ευκολία της εφαρμογής, πρέπει να γίνεται αξιολόγηση της υγείας των μαλλιών προκειμένου να συνδυάζεται το The First με θεραπείες κατάλληλες για τον εκάστοτε τύπο μαλλιών.

Το THE FIRST SHAMPOO είναι μια θεραπεία λείανσης που απαιτεί θερμότητα (από σεσουάρ) για να επιτύχετε το ισιωτικό αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Αυτή η ημιμόνιμη θεραπεία αποτρέπει το φριζάρισμα και μειώνει τον όγκο (60%–100%), ενώ μπορεί να επιτύχει πλήρες ίσιωμα των μαλλιών αν χρησιμοποιηθεί θερμοκρασία 230°C κατά τη διαδικασία. Χαρίζει λάμψη και μειώνει δραστικά τον χρόνο που απαιτείται για το στέγνωμα με σεσουάρ και για το styling.
Σημείωση: Αν το επιθυμητό αποτέλεσμα είναι μαλλιά «πρόκα», ίσως χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε σίδερο ισιώματος.
Σίδερο ισιώματος σε υγιή μαλλιά στους 230°C:
• Αν αφήσετε να στεγνώσουν φυσικά = λεία και χωρίς φριζάρισμα
• Αν τα στεγνώσετε με σεσουάρ = ίσια
Σίδερο ισιώματος σε ταλαιπωρημένα/πορώδη μαλλιά στους 180°C – 200°C:
• Αν αφήσετε να στεγνώσουν φυσικά = κυματιστά και χωρίς φριζάρισμα
• Αν τα στεγνώσετε με σεσουάρ = λεία

• Υγιή μαλλιά: 230°C
• Ταλαιπωρημένα/πορώδη μαλλιά: 180°C – 200°C
• Πρόκειται για μια θεραπεία λείανσης που ενεργοποιείται με τη θερμότητα και δεν μπορεί να επιτευχθεί πλήρες ίσιωμα αν η θερμοκρασία είναι χαμηλότερη από 230°C.
Πάντα να προσαρμόζετε αντιστοίχως τη θερμοκρασία του σίδερου.

• Μέτριου πάχους τρίχα και άγρια μαλλιά: 7 περάσματα, λεπτές τούφες
• Λεπτή τρίχα: 5–7 περάσματα, λεπτές τούφες
Σημείωση: Αν οι άκρες είναι εύθραυστες, μειώστε τον αριθμό των περασμάτων με το σίδερο.

Θα πρέπει να γίνει πρώτα η εφαρμογή του THE FIRST SHAMPOO και μετά να ξανοίξετε ή να κάνετε ανταύγειες στα μαλλιά. Μπορείτε να βάψετε ή να κάνετε ρεφλέ στα μαλλιά αμέσως μετά την εφαρμογή του THE FIRST SHAMPOO. Μετά το πέρασμα με σίδερο, ο πελάτης/η πελάτισσα επιστρέφει στον λουτήρα όπου χρησιμοποιείτε μάσκα περιποίησης για την εξισορρόπηση του pH της τρίχας και τη διαστολή του περιτριχίου. Μετά από αυτό, μπορείτε να περάσετε τη βαφή.

Ο μοναδικός συνδυασμός 5 οξέων που περιέχονται στη σύνθεσή του και ενεργοποιούνται με τη θερμότητα του σίδερου επιτρέπει τη νέα προσωρινή ευθυγράμμιση των μαλλιών, με αποτέλεσμα εκπληκτικά λεία μαλλιά.

Ενδέχεται να επηρεαστεί το χρώμα καθώς, όπως με οποιαδήποτε άλλη θεραπεία που βασίζεται σε οξέα και αξιοποιεί τη θερμότητα, το χρώμα αλλάζει όταν χρησιμοποιούνται οργανικές/φυσικές ή μη επαγγελματικές βαφές. Είναι πιο πιθανό να δημιουργηθούν λωρίδες με διαφορετικό χρώμα όταν έχουμε γκριζαρισμένα ή ταλαιπωρημένα μαλλιά ή κάνουμε ρεφλέ.

Ναι, είναι. Για τόνους πιο υψηλούς από το επίπεδο 8, υπάρχει η δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε, πριν προχωρήσετε στη διαδικασία, μια μάσκα toning της επιλογής σας που προσφέρει 100% άμεση διόρθωση. Η μάσκα toning θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί πριν ξεβγάλετε το THE FIRST SHAMPOO. Εφαρμόστε τη μάσκα, αφήστε τη να ενεργήσει για 10 λεπτά ή μέχρι το χρώμα των μαλλιών να γίνει σκούρο μωβ. Μην ανησυχείτε για το χρώμα των μαλλιών. Εξαφανίζεται η επιπλέον χρωστική με το ίσιωμα των μαλλιών με σίδερο. Για τόνους από το επίπεδο 8 και κάτω, για τη διόρθωση του χρώματος πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα απλό toner, αμέσως μετά τη διαδικασία.

Το THE FIRST SHAMPOO μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μαλλιά με extension από 100% φυσική τρίχα. Δεν θα επηρεάσουν τη θεραπεία, αν η σύστασή τους είναι από φυσική κερατίνη.

Δεν θα πρέπει να χρησιμοποιείτε ποτέ το THE FIRST SHAMPOO σε μαλλιά που δεν είναι υγιή. Καθώς το THE FIRST SHAMPOO είναι θεραπεία λείανσης που ενεργοποιείται με τη θερμότητα, απαιτείται θερμότητα για την ευθυγράμμιση της τρίχας και το προσωρινό ίσιωμά της. Για απόλυτα ίσια μαλλιά, απαιτείται θερμοκρασία 230°C. Αυτή η θερμοκρασία είναι υπερβολικά υψηλή για μαλλιά που είναι ήδη ταλαιπωρημένα και μπορεί να τα κάνει ακόμα πιο εύθραυστα και ευαίσθητα.

Ναι. Το THE FIRST SHAMPOO μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μαλλιά στα οποία έχουν ήδη γίνει άλλες θεραπείες και είναι συμβατό με όλες τις χημικές ουσίες, διασφαλίζοντας ότι η θεραπεία δεν θα προκαλέσει καμία αντίδραση.

Όχι, δεν είναι. Συστήνουμε τη χρήση προστατευτικών γαντιών σε όσους έχουν φουσκάλες, ανοιχτές πληγές ή κάποια αλλεργία ή δερματική πάθηση στα χέρια. Αν τα χέρια σας αρχίσουν να ξεφλουδίζουν, αυτό δεν αποτελεί ένδειξη ερεθισμού. Πρόκειται για τη διαδικασία κυτταρικής ανανέωσης που ενεργοποιείται από το υαλουρονικό οξύ που περιέχει το προϊόν.

Όλα τα προϊόντα της Sweet Hair Professional είναι δερματολογικά ελεγμένα και εγκεκριμένα. Ωστόσο, συστήνουμε να κάνετε πάντα μια επιδερμική δοκιμασία για τη μείωση του κινδύνου εμφάνισης αλλεργίας. Μην χρησιμοποιείτε το THE FIRST SHAMPOO αν το το τριχωτό είναι ερεθισμένο, τραυματισμένο ή έχει ανοιχτές πληγές.
Σημείωση: Μια ελαφριά αίσθηση μυρμηγκιάσματος κατά τη διάρκεια της διαδικασίας είναι φυσιολογική. Μπορείτε να εφαρμόσετε μικρή ποσότητα μάσκας μαλλιών της επιλογής σας στο σημείο αυτό για να ανακουφίσει από το μυρμήγκιασμα. Αν νιώσετε έντονο κάψιμο, σταματήστε αμέσως την εφαρμογή. Ξεβγάλτε σχολαστικά τα μαλλιά για να αφαιρεθεί το προϊόν και ζητήστε βοήθεια ιατρού.

Συνήθως διαρκεί έως και 3 μήνες. Η διάρκεια εξαρτάται από το πόσο συχνά λούζεστε, κολυμπάτε ή πηγαίνετε στην παραλία.

Μπορεί να λούσει τα μαλλιά του/της αμέσως μετά την εφαρμογή του THE FIRST SHAMPOO. Επίσης, μπορεί να τα πιάσει αλογοουρά και να χρησιμοποιήσει τσιμπιδάκια. Μπορεί να πάει στο γυμναστήριο ή στην πισίνα.

Οι χημικές ουσίες που περιέχει το THE FIRST SHAMPOO μπορεί να αφήσουν μια μυρωδιά για τα πρώτα 3 με 5 λουσίματα. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, θα πρέπει να στεγνώνετε τα μαλλιά με σεσουάρ αμέσως μετά το λούσιμο.

Όχι. Μπορούν να χρησιμοποιήσουν σαμπουάν και μαλακτικό της επιλογής τους. Ωστόσο, αν θέλουν να παρατείνουν το αποτέλεσμα του THE FIRST SHAMPOO για 1 μήνα, προτείνουμε τη χρήση της σειράς συντήρησής μας.

Όχι. Όλα τα προϊόντα της Sweet Hair που είναι διαθέσιμα στην αγορά των ΗΠΑ δεν περιέχουν καθόλου αμμωνία και φορμαλδεΰδη, καθιστώντας ασφαλή για τους πελάτες και τους επαγγελματίες της βιομηχανίας ομορφιάς.

Δίπλωμα ευρεσιτεχνίας BR1020160067146
Δεν είναι απαραίτητο να αντιγραφεί τελείως μία εφεύρεση ή η διαδικασία ώστε να θεωρηθεί παραβίαση πνευματικής ιδιοκτησίας. Η παραβίαση μπορεί να είναι προφανής ακόμα και αν, ως μέρος της διαδικασίας ευρεσιτεχνίας, αναπαραχθεί το προϊόν. Η ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΜΕ ΔΙΠΛΩΜΑ ΕΥΡΕΣΙΤΕΧΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΗΜΑ!

Έκθεση ασφαλείας

Το The First αναπτύχθηκε ως σαμπουάν προκειμένου να διευκολυνθεί η εφαρμογή του και να μειωθεί ο χρόνος της διαδικασίας λείανσης στα κομμωτήρια. Τα οξέα που χρησιμοποιούνται στη σύνθεσή του συνδυάζονται σε διαφορετικές μορφές και αναλογίες έτσι ώστε να δημιουργηθεί συνδυαστική αντίδραση αλλαγής στις ηλεκτρολυτικές γέφυρες. Ξεχωριστά, τα οξέα δεν έχουν ιδιαίτερη επίδραση στη δομή της ρίζας.

Οι έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στο εργαστήριό μας έδειξαν ότι προκαλώντας αλλαγή στους δεσμούς υδρογόνου και τους ηλεκτρολύτες που υπάρχουν στα μαλλιά συνδυάζοντας αυτά τα οξέα, μπορούμε να αλλάξουμε προσωρινά τη μορφή των μαλλιών με εφαρμογή θερμότητας με το σίδερο δίνοντάς τους λεία μορφή. Παρότι το pH του προϊόντος είναι όξινο, με την εφαρμογή σε υγρά μαλλιά, το pH αυξάνει και ως εκ τούτου επιτυγχάνεται ισορροπία σε ό,τι αφορά τη δομή και αποφεύγεται η καταστροφή της τρίχας.

Στη συνέχεια, το The First ενεργεί σε όξινο μέσο προκαλώντας μετουσίωση των κλώνων της πρωτεΐνης όταν συνδυάζεται με τη θερμότητα από το σίδερο. Το μείγμα των οξέων που αποτελούν τη σύσταση δεν μπορεί να σπάσει τις δισουλφιδικές γέφυρες, διότι δεν έχει επαρκή ενέργεια. Ως εκ τούτου, η διαδικασία ισιώματος προκύπτει από τη δράση των οξέων στους δεσμούς υδρογόνου και τους ηλεκτρολύτες σε συνδυασμό με τη θερμότητα, που προκαλεί μετατόπιση ή μετουσίωση (σπάζοντας μη αδύναμους ομοιοπολικούς δεσμούς), αφήνοντας ανέπαφη τη δομή της τρίχας. Καθώς δεν προκαλεί το σπάσιμο των δισουλφιδικών αλυσίδων, η λείανση με θερμότητα του The First είναι προσωρινή και 9 έως 12 μήνες από την τελική εφαρμογή τα μαλλιά επιστρέφουν στην αρχική τους μορφή.

Κανένα από τα συστατικά στη σύνθεση του The First δεν απελευθερώνει ή μετατρέπεται σε φορμαλδεΰδη κατά τη θέρμανση. Σε όλες μας τις δοκιμές διαπιστώσαμε ότι δεν υπάρχει ασυμβατότητα με άλλες χημικές διεργασίες, που πραγματοποιούνται πριν ή μετά το The First. Ωστόσο, αποτελεί επαγγελματικό προϊόν και ως εκ τούτου απαιτείται ανάλυση και διάγνωση των μαλλιών για να καθοριστεί η θερμοκρασία που θα χρησιμοποιηθεί, έτσι ώστε να μην προκληθεί βλάβη από υπερβολική θερμότητα.

Το The First λειαίνει κατά 100% σχεδόν όλους τους τύπους μαλλιών, ωστόσο τα μαλλιά τύπου 4 μπορεί να λειαίνονται κατά 70% έως 90%, και αυτό να ποικίλει ανάλογα με την υγεία των μαλλιών. Είναι σημαντικό να ακολουθηθούν τα βήματα σωστά, η θερμοκρασία πρέπει να είναι κατάλληλη για τα μαλλιά (με προηγούμενη διάγνωση από επαγγελματία) και πρέπει να περνάτε με σίδερο αργά και συνεχόμενα λεπτές τούφες.