Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 38€ Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 2106200830, 2106253476, 2106253279 Τηλέφωνο Κομμωτηρίων: 2108070187
Γλώσσα
WISHLIST

Ombre Hair

Ombre Hair

Νέα τεχνική βαφής μαλλιών Ombre!

Ombre Hair

Το Ombre (που σημαίνει σκιά στα γαλλικά) είναι το νέο hair trend που λατρεύουν οι celebrities σε όλον τον πλανήτη. Είναι ένα είδος ανταύγειας το οποίο γίνεται μόνο στο κάτω μέρος των μαλλιών δημιουργώντας ένα καλοκαιρινό εφέ. Βασικά είναι ακριβώς σαν να έχουμε ξεμείνει σε ένα τροπικό νησί για τρεις μήνες και να έχει κάψει ο ήλιος τα μαλλιά μας. Έχει αποκτήσει φανατικές οπαδούς που θέλουν να έχουν όλον το χρόνο a touch of summer στη ζωή τους.

Γι’αυτό μην απορήσετε πλέον για την άβαφη ρίζα στα μαλλιά κάποιας star, γιατί μπορεί να πρόκειται για «deconstruction» ή αλλιώς «ombre hair». Έτσι, λέγεται η τεχνική βαφής των μαλλιών, με την οποία πετυχαίνεται μια φυσική διχρωμία στα μαλλιά.

Η τεχνική του ombre μπορεί να δείχνει απλή, αλλά ουσιαστικά είναι αρκετά περίπλοκη αφού απαιτεί τη δεξιοτεχνία του επαγγελματία hair colorist. Τα ανοίγματα πρέπει να δείχνουν φυσικά με τη διαφορά ενός ή δύο τόνων πιο ανοιχτών από τη ρίζα.Και μετά με εφαρμογή colour touch επιλέγουμε την απόχρωση!

Ombre Hair - Deconstruction

Το «deconstruction» for hair είναι μια αυστηρώς κομμωτηριακή τεχνική που πρώτα ξεκίνησε στην Μ. Βρετανία, αλλά εδώ και καιρό εφαρμόζεται με μεγάλη επιτυχία και στην χώρα μας. Κατά την εκτέλεση της, ο κομμωτής χρησιμοποιεί βαφές διαφορετικών τόνων, από σκουρόχρωμες έως ανοιχτότερες, «πατινάροντας», ακουμπώντας δηλαδή, τη μια πάνω στην άλλη. Ξεκινά από την πιο σκούρα βαφή, η οποία εφαρμόζεται στη ρίζα, για να περάσει αργότερα, με την πιο ανοιχτή, τις άκρες των μαλλιών. Εφαρμόζεται σε σκούρα και σε ξανθά μαλλιά.

Διαρκεί έως και δυο ώρες, γιατί μετά ο κομμωτής μπορεί να αρχίζει να σβήνει σημεία, που δεν του αρέσουν ανάλογα με την κουπ των μαλλιών και το πώς στέκονται φυσικά, χωρίς χτένισμα. Ωστόσο η συγκεκριμένη τεχνική δε σας βγάζει εκτός budget, καθώς κοστίζει σχεδόν όσο και οι ανταύγειες.

Μερικές μόνο διάσημες που αγαπούν το ombre: Lauren Conrad, Jessica Alba, Drew Barrymore, Gisele, Alexa Chung και φυσικά η Sarah Jessica Parker!

Ombre Hair
Τεχνική Shadow Illusion (3D Colour)
Ombre Hair

Η τεχνική Ombre Hair απευθύνεται σε γυναίκες όλων των ηλικιών, αλλά δείχνει πολύ καλύτερα σε μακριά μαλλιά. Με το πέρασμα του χρόνου οι γυναίκες είναι πιο γοητευτικές με κοντά μαλλιά. Κολακεύονται περισσότερο με τα καρέ και τα κοντά κι εκεί προτείνουμε να εφαρμόζεται η τεχνική Shadow illusion.

Eπιλέγουμε μία απόχρωση δύο τόνους πιο σκούρα από το υπάρχον χρώμα και βάφουμε με αυτή τις ρίζες ή ξανοίγουμε ελαφρώς τα μήκη και τις άκρες. Ακούγεται απλό, αλλά μόνο ο επαγγελματισμός του κομμωτή μπορεί να εξασφαλίσει ένα αποτέλεσμα όπου τα χρώματα θα σβήνουν αρμονικά το ένα μέσα στο άλλο, χωρίς να υπάρχουν γραμμές.

Αυτή η τεχνική, συνδυάζοντας δυο διαφορετικές αποχρώσεις, δίνει μια αίσθηση φυσικότητας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσετε ραντεβού ή να σας λύσουμε οποιαδήποτε απορία έχετε.
Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!