Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 38€ Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 2106200830, 2106253476, 2106253279 Τηλέφωνο Κομμωτηρίων: 2108070187
Γλώσσα
WISHLIST

CI3D 3D

 

Τι είναι η βαφή CI3D 3D;

 

Είναι μιας νέας γενιάς βαφή μαλλιών εμπλουτισμένη με το ευεργετικό φυσικό συστατικό κανναβιδιόλη που ως γνωστό έχει πάμπολλες ευεργετικές ιδιότητες και χρησιμοποιείται, σε πάρα πολλές περιπτώσεις, για θεραπευτική χρήση. Περισσότερα

Επιπλέον, το δεύτερο σημαντικό συστατικό της είναι η υδρολυμένη κερατίνη η οποία βοηθάει στη σκλήρυνση των δισουλφιδικών δεσμών και συνεπώς στην ενδυνάμωση της τρίχας αποτρέποντας το σπάσιμο και την ψαλίδα στα μαλλιά. Τέλος, το τρίτο σημαντικό συστατικό, το γνωστό σε όλους μας Argan Oil έρχεται και συμπληρώνει έναν κύκλο θεραπείας μέσα από τη βαφή CI3D 3D, δίνοντας στην τρίχα την απαραίτητη υγρασία, προσφέροντάς της λάμψη και χρώμα με διάρκεια.

Συνεπώς, μιλάμε για μια αρκετά ασφαλή βαφή για τον πελάτη και τον επαγγελματία κομμωτή όσον αφορά στην τρίχα και το τριχωτό, καθώς και μια βαφή μαλλιών που λειτουργεί αποτελεσματικά και ως θεραπεία και μπορεί να είναι μια εξαιρετική προσθήκη σε κάθε ρουτίνα ομορφιάς και τοπικής υγιεινής.

Εν κατακλείδι, μπορείτε να καταλάβετε γιατί η κανναβιδιόλη έχει γίνει μια πολλά υποσχόμενη και εναλλακτική μορφή θεραπείας, που ολοένα και περισσότερος κόσμος την επιλέγει λόγω των καταπραϋντικών ιδιοτήτων της.

 

Τι προσφέρει στα μαλλιά σας

 

• Ενδυνάμωση της Τρίχας

• Αντιφλεγμονώδη Δράση

• Αντιοξειδωτική Δράση

• Ενυδατική Δράση

• Τόνωση & Ενίσχυση

 

Αποτελέσματα της CI3D 3D

 

Συνεπώς, με όλα τα παραπάνω μιλάμε για μία αρκετά ασφαλή βαφή για τον πελάτη και τον επαγγελματία κομμωτή όσον αφορά στη τρίχα και το τριχωτό καθώς και μία βαφή μαλλιών που λειτουργεί αποτελεσματικά και ως θεραπεία και μπορεί να είναι μια εξαιρετική προσθήκη σε κάθε ρουτίνα ομορφιάς και τοπικής υγιεινής.

Εν κατακλείδι, μπορείς να καταλάβεις γιατί η κανναβιδιόλη έχει γίνει μια πολλά υποσχόμενη και εναλλακτική μορφή θεραπείας, που ολοένα και περισσότερος κόσμος την επιλέγει λόγω των καταπραϋντικών ιδιοτήτων της.

Κατεβάστε το χρωματολόγιο

Προβολή ως Πλέγμα Λίστα

81 Προϊόντα

Σελίδα
ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα

81 Προϊόντα

Σελίδα
ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση