Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 38€ Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 2106200830, 2106253476, 2106253279 Τηλέφωνο Κομμωτηρίων: 2108070187
Γλώσσα
WISHLIST

FAQ

Σας δίνουμε τη δυνατότητα να πληρώσετε με τους εξής τρόπους:

  • 1. Με αντικαταβολή πληρώνοντας εξολοκλήρου το ποσό στο courier που θα παραδώσει τα προϊόντα.
  • 2. Με έμβασμα τραπέζης μεταφέροντας το συνολικό ποσό της παραγγελίας σε όποιον τραπεζικό μας λογαριασμό επιθυμείτε.
  • 3. Μέσω κάρτας. Χρησιμοποιήστε την πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη σας κάρτα και ολοκληρώστε την αγορά με ασφάλεια
  • ηλεκτρονικά. Για παραγγελίες άνω των 90€ υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής σε 2 ή 3 άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας.
  • Η αποστολή των προϊόντων γίνεται με εταιρείες Courier.
  • Ο χρόνος αποστολής των παραγγελιών είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες για παραγγελίες εντός Αττικής, εφόσον τα προϊόντα είναι ετοιμοπαράδοτα.
  • Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν από την παραγγελία σας δεν υπάρχει σε απόθεμα, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την αντικατάσταση του με άλλο προϊόν ή για την αφαίρεση του.
  • Για παραγγελίες εκτός Αττικής και δύσβατες περιοχές ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης είναι 2-5 εργάσιμες ημέρες.
  • Η αποστολή για παραγγελίες άνω των 38€ είναι δωρεάν*. Για παραγγελίες κάτω των 38€ το κόστος μεταφορικών ανέρχεται στα 2,50€. Το κόστος αντικαταβολής ανέρχεται στα 2€, ανεξάρτητα από το ποσό της παραγγελίας.
*Εξαιρούνται προϊόντα με μεγάλο όγκο

Οποιοσδήποτε πελάτης μας αγοράσει προϊόν από το angelopouloshair.gr διατηρεί το δικαίωμα εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών, να επιστρέψει το προϊόν η τα προϊόντα που αγόρασε για οποιονδήποτε λόγο, ακόμα και αναίτια και να ζητήσει αντικατάσταση με άλλο προϊόν, ή επιστροφή χρημάτων.

Το παραπάνω δικαίωμα υφίσταται μόνο σε περίπτωση που το προϊόν ή τα προϊόντα βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση, χωρίς να έχουν τεθεί σε λειτουργία ή να έχουν χρησιμοποιηθεί ή να έχει υποστεί φθορά η συσκευασία ή το προϊόν καθεαυτό.

Σε περίπτωση που το angelopouloshair.gr διαπιστώσει ότι δεν ισχύει κάτι από τα παραπάνω διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί στον πελάτη την αντικατάσταση ή την επιστροφή χρημάτων.

Η διαδικασία της επιστροφής των χρημάτων σε τραπεζικό λογαριασμό του πελάτη μπορεί να διαρκέσει έως και 7 μέρες, πρέπει να γίνει στο ίδιο μέσο που έγινε η συναλλαγή και οποιαδήποτε χρέωση από την τράπεζα επιβαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη/αγοραστή.

Το κόστος επιστροφής του προϊόντος ή των προϊόντων προς την έδρα μας επιβαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη/αγοραστή.

Σε περίπτωση που ο χρήστης/πελάτης επιθυμεί να ακυρώσει την παραγγελία του, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας, καλώντας στο 2106200830 ή με αποστολή e-mail στο [email protected]. Ανάλογα με το στάδιο εξέλιξης της παραγγελίας σας θα σας ενημερώσουμε για τις επιλογές που έχετε.

Βεβαίως. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε τον τηλεφωνικό αριθμό 210 620 0830 για τηλεφωνικές παραγγελίες. Το τηλεφωνικό μας κέντρο λειτουργεί Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00 - 17:00.

Το www.angelopouloshair.gr αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφάλειας των προσωπικών δεδομένων σας καθώς και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια σας. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας, είναι ασφαλείς και απόρρητες. Η σύνδεσή σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα είναι ασφαλής καθώς χρησιμοποιείται τεχνολογία SSL (Secure Socket Layer) με μέγεθος κλειδιού 256Bits. Η τεχνολογία SSL στηρίζεται σε ένα κωδικό κλειδί για κρυπτογράφηση των δεδομένων πριν αποσταλούν μέσω της (SSL) σύνδεσης. Ο έλεγχος ασφαλείας μεταξύ των δεδομένων και του Server γίνεται με βάση το μοναδικό κωδικό κλειδί διασφαλίζοντας στο ακέραιο την επικοινωνία. Οι φυλλομετρητές (browsers) Netscape Navigator, Internet Explorer, Mozilla Firefox, Opera, Safari υποστηρίζουν το πρωτόκολλο SSL και προτείνεται η χρήση τους για τη σύνδεση στην ιστοσελίδα www.angelopouloshair.gr.

Δεν χρειάζεται να δημιουργήσετε λογαριασμό. Μπορείτε να καταχωρήσετε παραγγελία και ταυτόχρονα να πραγματοποιήσετε και την εγγραφή σας. Αφού προσθέσετε στο καλάθι των αγορών σας όλα τα προϊόντα που επιθυμείτε, επιλέξτε «Προχωρήστε στην αγορά». Αν προχωρήσετε και στην δημιουργία λογαριασμού θα μπορείτε να βλέπετε το ιστορικό των παραγγελιών σας.