Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 38€ Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 2106200830, 2106253476, 2106253279 Τηλέφωνο Κομμωτηρίων: 2108070187
Γλώσσα
WISHLIST

B3 Brazilian Bond Builder

Το Brazilian BondBuilder B3 είναι ένα πρωτοποριακό επαγγελματικό εργαλείο που αποδεικνύεται κλινικά ότι διεισδύει στον φλοιό των μαλλιών και επανασυνδέει τους δεσμούς της τρίχας που διασπώνται κατά τη διάρκεια όλων των υπηρεσιών χρωμάτων.

Η σύνδεση γίνεται με τη χρήση ενός συστήματος άνυδρης παροχής και ειδικά κατασκευασμένου συμπολυμερούς που βοηθάει στη μείωση των βλαβών και διατηρεί το χρώμα

Το πρόβλημα

Η ζημιά οφείλεται σε συνδυασμό πολλών παραγόντων. όχι μόνο από τις χημικές υπηρεσίες, το καθημερινό στυλ ή το περιβαλλοντικό άγχος.

Όταν τα μαλλιά είναι χρωματισμένα ή με ανταύγειες οι δεσμοί που συγκροτούν το σύμπλεγμα των κυτταρικών μεμβρανών σπάνε έτσι ώστε το χρώμα να μπορεί να εναποτεθεί είτε να αφαιρεθεί.

Καθώς το σύμπλεγμα κυτταρικής μεμβράνης επιστρέφει,πολλοί από αυτούς τους κρίσιμους δεσμούς δεν επανέρχονται oδηγώντας έτσι στην ταχεία επιδείνωση των κυττάρων επιδερμίδας και φλοιού που είναι υπεύθυνα για την υποστήριξη της εσωτερικής δομής των τριχών.

Τo θέλω τώρα

Καλέστε στο 6981200943

Βrazilian Βond Βuilder 500ml Μεχρι 100 εφαρμογές
Αριθμός γνωστοποίησης Ε.Ο.Φ: cpnp 1955375

Αγοράστε

Αποτελέσματα

Η ανάμειξη της Brazilian BondBuilder B3 σε όλες τις συνθέσεις χρωμάτων βοηθά αποτελεσματικά στην αποκατάσταση της ακεραιότητας των μαλλιών.

Ως αποτέλεσμα έχουμε την αισθητή μείωση του σπασίματος της τρίχας κατά την εφαρμογή των υπηρεσιών χρώματος, με τα μαλλιά να είναι αισθητά υγιέστερα και πιο ανθεκτικά και το χρώμα πιο ζωντανό και με μεγαλύτερη διάρκεια.

Είναι ένα επαγγελματικό εργαλείο που μπορεί να αναμιχθεί σε όλες τις συνθέσεις χρωμάτων για την οικοδόμηση δεσμών, επιτρέποντας μεγαλύτερη δημιουργική ελευθερία στις υπηρεσίες χρωμάτων σας συμβάλλοντας στη μείωση των ζημιών χωρίς πρόσθετο χρόνο επεξεργασίας.
Όταν χρησιμοποιείτε το B3 με υπηρεσίες, δεν χρειάζεται να αλλαξετε την δοσολογια του προγραμματιστή σας. Όταν εκτελείτε ένα χρώμα επεξεργασίας, όπως βασικές υπηρεσίες χρώματος, θα συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την αρχική αναλογία ανάμειξης και προσθέτετε το κατάλληλο ποσό B3 σύμφωνα με τις οδηγίες μας
Όχι. Η συνδυασμένη τεχνολογία και το σύστημα παράδοσης επιτρέπει την εκτέλεση των υπηρεσιών χρωμάτων χωρίς πρόσθετο χρόνο επεξεργασίας. Αυτό δεν σημαίνει αλλαγή στο πρόγραμμα κρατήσεων.
Επειδή το b3 βοηθά στην επανασύνδεση και την οικοδόμηση δεσμών, μπορείτε να σπάσετε τα όρια χρώματος ενώ βελτιώνετε τη δομική ακεραιότητα των μαλλιών. Αυτό σημαίνει μεγαλύτερη δημιουργική ελευθερία, ενώ παράλληλα κάνει τα μαλλιά πιο δυνατά με κάθε έγχρωμη υπηρεσία
Έχουμε δημιουργήσει εύχρηστες οδηγίες για την προσθήκη του b3 σε οποιοδήποτε χρώμα. Απλά κάντε κλικ στην επιθυμητή υπηρεσία χρωμάτων παρακάτω για οδηγίες.
Χρώμα ενιαίας διεργασίας: Μόνιμο, Ημίσκληρο και Demi Balayage
Highlights / Ομπρέ / Sombre / Colour Melt
High Lift & On Scalp Bleach
Χρησιμοποιώντας τη Pro-size 500ml με προσαρμοσμένο σύστημα χορήγησης δοσολογίας:
Απολαύστε όλα τα οφέλη του Β3 σε ένα βολικό, εύχρηστο, επαγγελματικό μέγεθος που έχει σχεδιαστεί για ακριβή μέτρηση των 1/8 oz.(3,5mL) ή 1/4 oz.(7mL)
1)Αφαιρέστε τόσο το εξωτερικό κάλυμμα όσο και το εσωτερικό στεγανοποιητικό φύλλο αλουμινίου από τη νέα φιάλη μεγέθους Pro.
2)Τοποθετήστε το σύστημα χορήγησης δοσολογίας και σφίξτε το προς τα κάτω για να εξασφαλίσετε ένα αεροστεγές κλείσιμο.
3)Μόλις αναμίξετε τη συνταγή χρώματος στην επιθυμητή αναλογία, πιέστε απαλά τη φιάλη έως ότου γεμίσει το b3 στην επιθυμητή ποσότητα, βεβαιώνοντας ότι το κάλυμμα χαλαρώνεται από τη θέση κλειδώματος για να ρέει το υγρό.
4)Αφαιρέστε το κάλυμμα και βάλτε το B3 στο χρώμα σας, ανακατέψτε καλά και προχωρήστε με την εφαρμογή του χρώματος.
5)Βεβαιωθείτε ότι έχετε στρέψει στη θέση κλειδώματος, για να αποφύγετε τη διαρροή.
Ναί. Ωστόσο, έχετε υπόψη ότι από τη στιγμή που η θερμότητα επιταχύνει τον χρόνο επεξεργασίας, είναι σημαντικό να ελέγχετε πιο συχνά το χρώμα
Ο κατασκευαστής της Brazilian BondBuilder B3 την έχει δοκιμάσει σε όλες τις υπηρεσίες κατασκευαστών και έχει αποδειχθεί ότι παρέχει σταθερά αποτελέσματα, ξανά και ξανά. Από ντεκαπάζ και Οξυζενέ, καθώς και τα γυαλιστικά, προσθέτοντας b3 σε κάθε σύνθεση χρωμάτων, οι χρωματιστές παντού έχουν βελτιωμένη διατήρηση χρωστικών ουσιών, λαμπερή λάμψη και υγιή μαλλιά με κάθε έγχρωμη υπηρεσία.

ΕΙΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΚΟΜΜΩΤΗΣ?

Eνημερωθείτε για τιμές χονδρικής και τεχνικές πληροφορίες