Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 38€ Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 2106200830, 2106253476, 2106253279 Τηλέφωνο Κομμωτηρίων: 2108070187
Γλώσσα
WISHLIST

Brazilian Keratin Treatment

 

Τι είναι η Kερατίνη

Η κερατίνη είναι ένας τύπος πρωτεΐνης με υψηλή περιεκτικότητα σε θείο και κυστίνη, ένα αμινοξύ που την καθιστά ανθεκτική, ελαστική και αδιάλυτη. Η κερατίνη είναι η βασική προστατευτική ουσία των μαλλιών, του δέρματος και των νυχιών. Είναι δύσκολο να εξαχθεί χωρίς να καταστραφεί η κυστίνη ή να θυσιαστεί η δραστικότητά της.

Η Nanotec® αποτελεί μια κατοχυρωμένη διαδικασία που εξασφαλίζει μια ήπια και αποτελεσματική μέθοδο για να το πραγματοποιήσετε.

Οι κερατίνες μας προέρχονται από καθαρό μαλλί που συλλέγεται από πρόβατα της Νέας Ζηλανδίας. Το μαλλί προέρχεται από μία γεωργική περιοχή που είναι εγγυημένα απαλλαγμένη από τη Σπογγώδη Εγκεφαλοπάθεια των Βοοειδών (BSE) και άλλες ουσίες που συνδέονται με διάφορες νόσους σε άλλα μέρη του κόσμου. Καθ’ όλη τη διαδικασία Nanotec® δεν προκαλείται βλάβη σε κανένα ζώο.

Πως
Λειτουργεί

Το μοναδικό μας συστατικό από βιοπολυμερή είναι ουσιαστικά μια «υγρή μορφή της τρίχας» που αναμιγνύεται απαλά με τα μαλλιά στο κεφάλι σας, τόσο στο εσωτερικό τους όσο και στο εξωτερικό τους. Προσδίδει επίσης στα μαλλιά συστατικά που έλειπαν εξαρχής και όσα έχουν χαθεί με το πέρασμα του χρόνου. Τα μικρότερα μόρια κερατίνης διεισδύουν στον φλοιό της τρίχας βελτιώνοντας και επιδιορθώνοντας την ποιότητά της εκ των έσω.

Η κερατίνη συμπληρώνει τα κενά ανάμεσα στην επιδερμίδα και το στέλεχος της τρίχας και στη συνέχεια επιτυγχάνεται στεγανοποίηση με ένα επίπεδο σίδερο υψηλής θερμότητας.

Με αυτόν τον τρόπο μειώνονται οι μπούκλες και προστίθεται δύναμη και ελαστικότητα, ενώ ταυτόχρονα επιτυγχάνεται η ενδυνάμωση καθώς το προστιθέμενο βάρος της κερατίνης λειαίνει και τιθασεύει τις μπούκλες. Τα μεγαλύτερα μόρια κερατίνης επικαλύπτουν την επιδερμίδα του κεφαλιού εξωτερικά και την προστατεύουν από την περιβαλλοντική βλάβη που προκαλείται από παράγοντες, όπως οι υπεριώδεις ακτινοβολίες, το νέφος και άλλες ρυπαντικές ουσίες.

Κατεβαστε το PDF

Η αυθεντική θεραπεία Brazilian Keratin Treatment και η αγωγή Chocolate Brazilian Complex Keratin Treatment

Εκτός από την κερατίνη, η αγωγή Chocolate Brazilian Complex Keratin Treatment περιέχει και ένα μείγμα από απαραίτητα αμινοξέα, αποτελούμενο από έντεκα άλλες πρωτεΐνες, βούτυρο cupuacu, βούτυρο κακάο, ορυκτέλαια, πρωτεΐνες από λινέλαιο και αιθέρια έλαια.

Αν τα μαλλιά του πελάτη σας είναι πολύ τραχιά, αφρικανικού τύπου ή αν έχει υπερβολικά σφιχτές μπούκλες, η φόρμουλα με τη σοκολάτα θα έχει πιο δραστικό αποτέλεσμα από την αρχική φόρμουλα. Η διαφορά στα αποτελέσματα έγκειται στο ότι το μείγμα από απαραίτητα αμινοξέα και τα διάφορα έλαια καθιστούν τη φόρμουλα πιο βαριά, πιέζοντας τα μαλλιά και αφήνοντάς τα πιο ίσια.

Βαφή, ανταύγειες και η BKT

Αν ο πελάτης σας επιθυμεί βαφή ή ανταύγειες θα πρέπει να τα κάνετε ΠΡΙΝ εφαρμόσετε την Brazilian Keratin Treatment. Πραγματοποιώντας τη βαφή ή τις ανταύγειες πριν από την BKT θα επιμηκύνετε τη διάρκεια της βαφής, καθώς όταν χρησιμοποιείτε το σίδερο ισιώματος στους 230°C προκειμένου να κρυσταλλώσετε το προϊόν πάνω στο μαλλί, στεγανοποιείτε την επιδερμίδα.

Για τον ίδιο λόγο θα πρέπει να περιμένετε τουλάχιστον 2 ή 3 εβδομάδες αφού εφαρμόσετε την BKT, επειδή η επιδερμίδα δεν θα είναι αρκετά πορώδης, ώστε να απορροφήσει τη βαφή. Επίσης, βάφετε μόνο τη ρίζα και όχι τις άκρες, γιατί θα χαθεί η ένταση της θεραπείας.

Για μόνιμη βαφή ή ανταύγειες

Εφαρμόστε τη μόνιμη βαφή ή τις ανταύγειες ως συνήθως. Κατά το λούσιμο, χρησιμοποιήστε το σαμπουάν καθαρισμού/προεπεξεργασίας και στη συνέχεια εφαρμόστε την BKT.

Για ημι-μόνιμη βαφή

Καθώς με την ημιμόνιμη βαφή, η βαφή εναποτίθεται μόνο στο εξωτερικό μέρος της επιδερμίδας, χρησιμοποιήστε πρώτα το σαμπουάν καθαρισμού/προεπεξεργασίας και δεύτερη την ημιμόνιμη βαφή. Ξεπλύνετε τη βαφή μόνο με νερό και στη συνέχεια εφαρμόστε την BKT. Για να εφαρμόσετε τη βαφή μετά την BKT, ΠΡΕΠΕΙ να περιμένετε τουλάχιστον 2 έως 3 εβδομάδες προκειμένου η επιδερμίδα να γίνει αρκετά πορώδης, ώστε να απορροφήσει τη βαφή.

Μη επεξεργασμένα μαλλιά (που δεν έχουν βαφτεί προηγουμένως ή δεν έχουν υποστεί χημική επεξεργασία)

Τα μη επεξεργασμένα μαλλιά είναι λιγότερο πορώδη από τα μαλλιά που έχουν βαφτεί ή έχουν υποστεί χημική επεξεργασία. Γι’ αυτόν τον λόγο, συνιστούμε να κάνετε 3 σχολαστικά λουσίματα με σαμπουάν με ένα μείγμα ίσων μερών από σαμπουάν προεπεξεργασίας και υπεροξειδίου 20 volume, το οποίο θα βοηθήσει την τρίχα να γίνει πιο πορώδης, επιτρέποντάς της να απορροφήσει το προϊόν. Αν δεν το κάνετε, υπάρχουν πιθανότητες τα αποτελέσματα της πρώτης Brazilian Keratin Treatment να μην είναι ιδιαίτερα επιτυχή.

Προσοχή: Κατά την επαναληπτική θεραπεία, προσθέτετε ξανά στο σαμπουάν οξυζενέ 20 vol. για να ανοίξουν οι πόροι της τρίχας και να διεισδύσει η κερατίνη, διότι τα λέπια της τρίχας πιθανώς να είναι ακόμα «σφραγισμένα» από την πρώτη εφαρμογή της BKT.

Προϊόντα

Προϊόντα Nanocure Brazilian Keratin Treatment

Αγοράστε

Διαδικασία 5 Βημάτων Brazilian Keratin Treatment

Λούστε τα μαλλιά 2 φορές με σαμπουάν καθαρισμού Claryfing Shampoo και αφήστε τη σαπουνάδα στο κεφάλι για 5-10 λεπτά ώστε να βοηθήσει να ανοίξουν τα λέπια της τρίχας και να διεισδύσουν τα μόρια της κερατίνης
Στεγνώστε τα μαλλιά χωρίς να τα χτενίζετε ή βουρτσίζετε. Μπορείτε να τα στεγνώσετε ελεύθερα μέχρι να δείτε ότι τα μαλλιά είναι εντελώς στεγνά. Είναι πολύ σημαντικό τα μαλλιά να είναι απολύτως στεγνά και χωρίς υγρασία πριν εφαρμόσετε το προϊόν.

Ξεκινήστε να εφαρμόζετε κατ’ ελάχιστο 30-50 ml προϊόντος για την επεξεργασία μαλλιών μεσαίου μήκους (προσαρμόστε την ποσότητα σύμφωνα με το μήκος και την ποσότητα της τρίχας). Προειδοποίηση: Η χρήση λιγότερης από την ελάχιστη απαραίτητη ποσότητα προϊόντος, μπορεί να οδηγήσει σε βλάβη της τρίχας από το σίδερο ισιώματος.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Ανακινήστε καλά το μπουκάλι και χύστε το υγρό σε ένα μπολ. Χωρίστε τα μαλλιά σε 3 τμήματα με μια μεσαία χτένα. Εφαρμόστε το προϊόν περίπου 2-3 πόντους μακριά από το δέρμα του κεφαλιού (μην ανησυχείτε, η κερατίνη θα περάσει στο εσωτερικό της τρίχας και θα φτάσει ως τη ρίζα) και χτενίστε το στέλεχος της τρίχας προς τα κάτω. Δημιουργήστε τμήματα ενός ή δύο πόντων, εφαρμόστε το προϊόν με ένα πινέλο σιλικόνης ή πινέλο βαφής (όπως εφαρμόζετε τη βαφή) και στη συνέχεια χτενίστε την τούφα με τη χτένα (μικρά δόντια) ώστε να απλωθεί σε όλο το μήκος της τρίχας. Αφαιρέστε το παραπανίσιο προϊόν.

Τελειώστε το πίσω μέρος και τελευταία τα πλαϊνά μέρη.

Μην εμποτίζετε υπερβολικά τα μαλλιά με προϊόν καθώς αυτό θα οδηγεί σε σπατάλη. Αφήνετε το προϊόν στα μαλλιά 30 λεπτά ή περισσότερο (εξαρτάται από το πόσο σγουρά είναι τα μαλλιά).

Γι’ αυτό το βήμα θα χρειαστείτε ένα πιστολάκι. Είναι πολύ σημαντικό να ρυθμίσετε το πιστολάκι σε μέση θερμότητα ή στο κρύο. ΜΗΝ χρησιμοποιείτε υψηλή θερμοκρασία για το βήμα αυτό. Χρησιμοποιώντας μία βούρτσα χτενίσματος, ξεκινήστε από τον αυχένα και στεγνώστε το προϊόν από τα μαλλιά, προχωρώντας προς τα πάνω και από τα πλάγια μέχρι να στεγνώσει όλο το κεφάλι. Μην στρέφετε ποτέ το πιστολάκι προς το πρόσωπο του πελάτη για να αποφύγετε έτσι να κατευθύνετε πάνω του οποιαδήποτε οσμή ή αναθυμιάσεις.

Στη διάρκεια αυτού του βήματος, δεν πρέπει να επικεντρωθείτε στο ίσιωμα των μαλλιών, μόνο στο στέγνωμα του προϊόντος. Στεγνώστε τα μαλλιά πλήρως.

Αφαιρέστε τα γάντια σας. Θα χρειαστείτε ένα σίδερο ισιώματος που θα φτάσει σε θερμοκρασία 230°C (σημαντικό για τη διαδικασία). Τοποθετήστε τα προστατευτικά αυτιών στον πελάτη σας. Χωρίστε τα μαλλιά σε τρία μεγάλα τμήματα. Ξεκινώντας από την περιοχή του αυχένα, κάντε ένα τμήμα δύο πόντων. Χρησιμοποιήστε το σίδερο ισιώματος 230°C. Για να ολοκληρώσετε, μπορείτε να περάσετε κάθε τμήμα έως ότου παρατηρήσετε την επιθυμητή λάμψη και απαλότητα. Μην ανησυχήσετε εάν χρειαστεί να περάσετε τα ίδια τμήματα 5, 6 ή ακόμα και 10 φορές, δεν θα βλάψετε ή κάψετε την τρίχα καθώς η BKT περιέχει ένα θερμικό μέσο προστασίας, σιγουρευτείτε ότι χρησιμοποιήσατε αρκετό στο βήμα 3.

Επιπλέον, μην ξεχάσετε να χρησιμοποιήσετε θερμοκρασία 190°C-210°C σε μαλλιά ευαίσθητα, πολύ λεπτά, ταλαιπωρημένα, ντεκαπαρισμένα για να μην τα κάψει το σίδερο.

ΠΡΟΣΟΧΗ ειδικά στα μπροστινά μαλλάκια/φράντζα που είναι πιο λεπτά και ευαίσθητα.

Χτενίστε τα μαλλιά του πελάτη όπως επιθυμεί.

ΠΡΕΠΕΙ να συμβουλεύσετε τους πελάτες σας να μην λούσουν τα μαλλιά τους για 3 ολόκληρες μέρες μετά την αγωγή. Στο διάστημα αυτό δεν μπορούν να βρέξουν τα μαλλιά τους (συμπεριλαμβάνεται η εφίδρωση στη διάρκεια της άσκησης, του ντους, μπάνιου κ.λπ.).

Τι να κάνετε:

Να έχετε τα μαλλιά σας λυμένα συνέχεια

Να χρησιμοποιείτε πιστολάκι ή σίδερο ισιώματος σε περίπτωση που τα μαλλιά βραχούν στη διάρκεια την τριών ημερών

Να φοράτε ένα μεταξωτό φουλάρι για να κρατήσετε τα μαλλιά μακριά από το πρόσωπο

Τι να μην κάνετε:

Μην λούσετε τα μαλλιά για 3 μέρες

Μην δέσετε τα μαλλιά κοτσίδα

Μην χρησιμοποιείτε κοκκαλάκια για τα μαλλιά

Μην χρησιμοποιείτε κορδέλες για τα μαλλιά

Μην χρησιμοποιείτε τσιμπιδάκια για τα μαλλιά

Μην ιδρώσετε. Αποφύγετε τη σωματική άσκηση/εργασία ή/και κολύμπι

Μην βάζετε τα μαλλιά πίσω από τα αυτιά

Μην χρησιμοποιείτε γυαλιά για να κρατήσετε τα μαλλιά προς τα πίσω

Μην χρησιμοποιείτε σαμπουάν ή μαλακτικά που περιέχουν χλωριούχο νάτριο ή θειικό άλας

Το σαμπουάν και η μαλακτική πρέπει να είναι Sulfate Free

Ναι. Μπορείτε να εφαρμόσετε την αγωγή σε οποιονδήποτε τύπο/είδος ισιώματος.
Είναι μια αγωγή με βάση την κερατίνη που εξαλείφει το κατσάρωμα και σε πολλές περιπτώσεις ισιώνει τα μαλλιά.
Ναι. Η αγωγή πρέπει να εφαρμόζεται ΜΕΤΑ τη βαφή των μαλλιών.
Συνιστούμε να χρησιμοποιείτε τα δικά μας σαμπουάν, καθώς δεν περιέχουν χλωριούχο νάτριο και θειικά άλατα, έχουν κερατίνη και παρέχουν προστασία κατά των υπεριωδών ακτίνων.
Ναι, αλλά θα πρέπει να περιμένετε τουλάχιστον 2 έως 3 εβδομάδες ΜΕΤΑ την εφαρμογή της αγωγής. Επίσης, βάφετε μόνο τη ρίζα (όχι τις άκρες) για να μην χαθεί η ένταση της θεραπείας και δεν αλλάζετε το χρώμα των μαλλιών γιατί η θεραπεία θα καταστραφεί.
Ναι. Μπορείτε να εφαρμόσετε την αγωγή σε μαλλιά που έχουν υποστεί προηγουμένως ισιωτική.
Ναι. Μπορείτε να εφαρμόσετε την αγωγή πάνω από κάθε χημικό.
Ναι. Μπορείτε να κάνετε πρώτα τις ανταύγειες και αμέσως μετά την αγωγή.
Ναι. Συνιστούμε όχι νωρίτερα από την ηλικία των 6 ετών.
Στεγνώστε αμέσως ή/και χρησιμοποιήστε το σίδερο.
Σε 3 μήνες ή ανάλογα με τις ανάγκες σας.
Όχι. Συνιστούμε να κόψετε τα μαλλιά σας μετά την αγωγή, ώστε να μπορείτε να κόψετε τα νεκρά άκρα.

ΕΙΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΚΟΜΜΩΤΗΣ?

Eνημερωθείτε για τιμές χονδρικής και τεχνικές πληροφορίες