Shu Uemura Izumi Tonic Strengthening Energizing Water, Θεραπεία κατά του σπασίματος της τρίχας με νερό ρυζιού εμπνευσμένη από την Ιαπωνική παράδοση ομορφιάς !

Το izumi (που σημαίνει «σιντριβάνι» στα ιαπωνικά) tonic strenghtening energizing water είναι εμπνευσμένο από το yu-su-ru, την ιαπωνική παράδοση που θέλει τα μαλλιά να λούζονται σε νερό ρυζιού. Eμπλουτισμένo με νερό ρυζιού και ceramide, αυτή η ανάλαφρη, υδάτινη υφή διαθέτει ισχυρές ιδιότητες ενάντια στο σπάσιμο της τρίχας και είναι κατάλληλo ακόμα και για ευαίσθητο τριχωτό.

Αυτό το εκχύλισμα ρυζιού δημιουργείται από συγκεκριμένες πρωτεΐνες ρυζιού, μέσω μιας μοναδικής ενζυματικής μεθόδου, πλούσιο σε αμινοξέα, βιταμίνες β, βιταμίνη ε, μέταλλα και αντιοξειδωτικά, το ρύζι είναι γνωστό για την ικανότητά του να επανορθώνει τα κύτταρα που έχουν υποστεί βλάβη και να αποκαθιστά τη διαπερατότητα, την υγρασία & την ελαστικότητα των μαλλιών.

Μετά από 28 ημέρες, τα μαλλιά αποκαλύπτουν την ομορφιά τους, αποκτούν λεία, μεταξένια αίσθηση και φαίνονται πιο λαμπερά & πιο υγιή.


shu2

Το νερό ρυζιού είναι το αμυλούχο νερό που μένει μετά από το μούλιασμα ή το βράσιμο του ρυζιού σε νερό, μετά από 2-3 ημέρες, το νερό ρυζιού που λαμβάνεται προσφέρει ακόμα περισσότερες βιταμίνες και αντιοξειδωτικά.

Το νερό του ρυζιού θεωρείται ότι περιέχει πολλές από τις βιταμίνες και τα μεταλλικά στοιχεία που υπάρχουν στο ρύζι, αυτά περιλαμβάνουν: αμινοξέα, βιταμίνες Β, βιταμίνη Ε, μέταλλα, αντιοξειδωτικά.

Δράση ενάντια στο σπάσιμο, υγιή μαλλιά.

shu7
3474637008000_P_6
shu8
shu5
Συστατικό
εκχύλισμα ρυζιού - καλλιέργεια aigamo

Αυτό το ρύζι βιώσιμου πορισμού καλλιεργείται με τη βοήθεια παπιών σε ένα φιλικό προς το περιβάλλον σύστημα γεωργίας διαφορετικό από εκείνο της εντατικής καλλιέργειας με χρήση χημικών, βασίζεται στη συμβιωτική σχέση, για υψηλότερη παραγωγικότητα με θετικό αντίκτυπο στο περιβάλλον.

Συσκευασία
μπουκάλι από 95% ανακυκλωμένο πλαστικό
+ ανακυκλώσιμη εξωτερική συσκευασία

Αφαίρεση λωρίδων εξωτερικής συσκευασίας ώστε να είναι πλήρως ανακυκλώσιμη και οδηγίες ανακύκλωσης για αφαίρεση της αντλίας ώστε να είναι ανακυκλώσιμο και το μπουκάλι. 

3474637008000_P_5
3474637008000_P_3
3474637008000_P_4
Ορατά αποτελέσματα:

πιο δυνατή τρίχα

ανόρθωση ριζών

ενίσχυση μάζας & όγκου

διόγκωση τρίχας

Απτά Αποτελέσματα :

φυσική απαλότητα

πιο διαχειρίσιμα μαλλιά



shu4

Tip για την χρήση από τους ειδικούς της Angelopoulos Hair


εφαρμόστε σαμπουάν & περιποίηση Shu Uemura Art of Hair , και έπειτα ξεβγάλτε.

• Εφαρμόστε το izumi tonic σε βρεγμένα μαλλιά, μην ξεβγάλετε - προστατεύσετε τα μαλλιά με το  Essence Absolue Oil  και προχωρήστε στο φορμάρισμα με τα προϊόντα Styling.