OLAPLEX 4-IN-1 Moisture Mask, Η νέα επαγγελματική μάσκα βαθιάς ενυδάτωσης ήρθε στην Angelopoulos Hair !

Δύσκολα μπορούμε να συγκρατήσουμε τον ενθουσιασμό μας για αυτό το λανσάρισμα του προϊόντος OLAPLEX - και ανυπομονούμε να μοιραστούμε τις λεπτομέρειες με όλους εσάς! Αν είστε εξοικειωμένοι με τη μάρκα OLAPLEX και τι κάνουν τα προϊόντα της, ίσως αναρωτηθείτε - τι περισσότερο θα μπορούσαν να προσφέρουν;

Έχουν ήδη την πιο περιεκτική, αξιόπιστη και ποικίλη συλλογή προϊόντων, έτσι δεν είναι; Λοιπόν, μόλις ανέβασαν τον πήχη για τη βιομηχανία μαλλιών - ξανά. Η OLAPLEX ξεπέρασε και πάλι τις προσδοκίες μας και κυκλοφόρησε ένα από τα καλύτερα προϊόντα της μέχρι σήμερα. Σας παρουσιάζουμε την OLAPLEX 4-in-1 Moisture Mask, σύντομα διαθέσιμο στην AngelopoulosHair.

Η OLAPLEX 4-in-1 Moisture Mask πρόκειται να γίνει το νέο ιερό δισκοπότηρο όλων των επαγγελματικών προϊόντων περιποίησης μαλλιών και μόλις κυκλοφόρησε !

4-IN-1-Logo-claims-molecules-lockup-768x432

Ποια είναι η νέα μάσκα OLAPLEX 4-in-1;

Η OLAPLEX προκάλεσε θύελλα στη βιομηχανία πριν από περίπου 7 χρόνια και έχει γίνει μια απαραίτητη προσθήκη σε κομμωτήρια σε όλο τον κόσμο. Αυτό μας φέρνει στο σήμερα, με το νεότερο μέλος της οικογένειας OLAPLEX-την ολοκαίνουργια μάσκα OLAPLEX 4-in-1. Αυστηρά για επαγγελματική χρήση, η μάσκα ενυδάτωσης OLAPLEX 4 σε 1 είναι εξαιρετικά αποτελεσματική στη θεραπεία όλων των τύπων μαλλιών και υφής.

Η OLAPLEX 4-In-1 Moisture Mask είναι επίσης μια εξαιρετικά ισχυρή επαγγελματική επανορθωτική μάσκα μαλλιών, ειδικά σχεδιασμένη για να επαναφέρει υγιή υγρασία σε κατεστραμμένα και θαμπά μαλλιά όπως ποτέ άλλοτε. Έτσι, εάν ένας πελάτης έρθει στο κομμωτήριό σας με υπερβολικά κατεστραμμένα μαλλιά και πρέπει να πραγματοποιήσετε ένα μικρό θαύμα για να επιτύχετε εκπληκτικά αποτελέσματα, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η μάσκα υγρασίας OLAPLEX 4-in-1 θα λειτουργήσει σαν μαγεία. Η μάσκα ενυδάτωσηςOLAPLEX 4-in-1 είναι πλήρως εξοπλισμένη για να αντιμετωπίσει ακόμη και τα πιο ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά, και δεν υπάρχει κυριολεκτικά τίποτα που να μην μπορεί να διορθώσει αυτή η επανορθωτική μάσκα OLAPLEX.

Η μάσκα ενυδάτωσηςOLAPLEX 4-in-1 όχι μόνο θα αποκαταστήσει την απαραίτητη ενυδάτωση στα μαλλιά, αλλά θα λειτουργήσει και για να δώσει ένα τελείωμα τόσο έντονο που ακόμη και οι πιο έμπειροι επαγγελματίες θα εκπλαγούν. Επιπλέον, θα αφήσει με επιτυχία τα μαλλιά του πελάτη σας πιο λεία και δυνατά από ποτέ, ενώ θα δώσει επίσης ένα υγιές σώμα στα μαλλιά. 

5002B2C8-951E-4A89-BF22-0414D9EB8890-735x713
Τι κάνει την μάσκα OLAPLEX 4-in-1 τόσο ξεχωριστή;

Ένα από τα σπουδαία πράγματα για τη συλλογή OLAPLEX είναι ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως αυτόνομα προϊόντα, αλλά επίσης φυσικά ταιριάζουν μεταξύ τους και η μάσκα υγρασίαςOLAPLEX 4-in-1 δεν διαφέρει. Το κάθε προϊόν OLAPLEX μπορεί να ωφελήσει άμεσα το ένα το άλλο, κάτι που είναι φανταστικό για τους επαγγελματίες, καθώς η OLAPLEX τους παρέχει μια αξιόπιστη, υψηλής ποιότητας επαγγελματική σειρά στην οποία μπορούν να βασίζονται για να λειτουργούν φανταστικά κάθε φορά.

Βασικά οφέλη:

  • Μια ισχυρή επανορθωτική μάσκα, πολύ συμπυκνωμένη με κατοχυρωμένη με τεχνολογία OLAPLEX τεχνολογία. Καταπληκτικά αποτελέσματα μετά από μία μόνο χρήση. Αποδεδειγμένα ενισχύει επιτυχώς ακόμη και τους πιο εύθραυστους δεσμούς των μαλλιών, επιτυγχάνοντας τα πιο υγιή μαλλιά για τους πελάτες σας.
  • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο του ή σε συνδυασμό με όλα τα άλλα προϊόντα OLAPLEX.
  • Προσθέτει έντονη και μακράς διαρκείας λάμψη στα μαλλιά.
  •  Προσθέτει ένα ασυναγώνιστο σώμα πίσω στα χαλασμένα μαλλιά.
  • Ενυδατώνει ακόμη και τα πιο κατεστραμμένα μαλλιά.
  • Λειαίνει με επιτυχία τα μαλλιά, αφήνοντας ένα εξαιρετικά εύκαμπτο φινίρισμα.
  • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να συμπληρώσει χημικές και μη χημικές θεραπείες στο εσωτερικό του κομμωτηρίου.
  • Κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών και υφές.
  • Κατάλληλο για χρήση ως αυτόνομη θεραπεία, ως θεραπεία βαθιάς περιποίησης και επανορθωτικής ενυδατικής μάσκας.
815369_2
815369_5
Τι κάνει τη μάσκα ενυδάτωσης OLAPLEX 4-in-1 τέλεια για χρήση στο κομμωτήριο;

Το υπέροχο με το νεότερο μέλος της σειράς OLAPLEX είναι ότι απαιτεί πολύ λίγα για να επιτευχθεί το πλήρες αποτέλεσμα. Χρειάζεται μόνο να χρησιμοποιήσετε 1-3 αντλίες ανάλογα με τα μαλλιά που αντιμετωπίζετε και είστε έτοιμοι. Η μάσκα υγρασίας OLAPLEX 4 σε 1 διαρκεί επίσης αρκετά για πάνω από 140 χρήσεις, έτσι θα σας πάρει λίγο χρόνο για να τελειώσετε το μπουκάλι! Η επανορθωτική μάσκα υγρασίας OLAPLEX λειτουργεί επίσης πολύ γρήγορα, οπότε θα εξοικονομήσετε πολύ χρόνο. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μόνο 10 λεπτά στο μπολ και αυτό είναι αρκετό για να επιτύχετε τα πλήρη αποτελέσματα της μάσκας ενυδάτωσης OLAPLEX 4-in-1.

Πώς χρησιμοποιείτε τη μάσκα ενυδάτωσης OLAPLEX 4-in-1;

Κανένας επαγγελματίας δεν θέλει να χρησιμοποιεί υπερβολικά περίπλοκα προϊόντα για να επιτύχει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για τους πελάτες του. Η OLAPLEX το γνωρίζει αυτό, γι 'αυτό, όπως και τα άλλα προϊόντα της, η μάσκα υγρασίαςOLAPLEX 4-in-1 είναι εξαιρετικά εύκολη στη χρήση.

unnamed_3_
815369_4
olaplexNo8_mask5

Πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη μάσκα ενυδάτωσης OLAPLEX 4-in-1;

  • Εφαρμόστε 1 έως 3 αντλίες (ανάλογα με τα μαλλιά) σε φρεσκοπλυμένα μαλλιά.
  • Ξεκινώντας από τις άκρες, εφαρμόστε απαλά τη μάσκα αποκατάστασης με τα δάχτυλά σας στα μαλλιά, προχωρώντας μέχρι το μεσαίο τμήμα.
  • Θα παρατηρήσετε ότι η μάσκα OLAPLEX θα αρχίσει να ξεμπερδεύει φυσικά τα μαλλιά.
  • Μόλις χορτάσετε τις άκρες, χτενίστε τα μαλλιά και αφήστε την πατενταρισμένη τεχνολογία να κάνει τη μαγεία της για 10 λεπτά.
  • Αφού περάσουν 10 λεπτά, απλά ξεπλύνετε καλά τα μαλλιά και προχωρήστε στο χτένισμα.
  • Μπορεί να φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό, αλλά το υποσχόμαστε, είναι πραγματικά τόσο απλό!

Ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα και σας εγγυόμαστε ότι θα επιτύχετε τα πλήρη αποτελέσματα της μάσκας ενυδάτωσης OLAPLEX 4-in-1.