Kérastase Blond Absolu Cicaextreme: Η νέα προσωποποιημένη ρουτίνα περιποίησης για ταλαιπωρημένα ξανθά μαλλιά μετά το ξάνοιγμα

Το ξανθό δεν είναι απλά μια τάση, αλλά άποψη για τις περισσότερες γυναίκες που έχουν τολμήσει αυτή την αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών τους!

Έρευνες έχουν δείξει ότι τρεις στις τέσσερις γυναίκες που επισκέπτονται το κομμωτήριο επιλέγουν κάποια υπηρεσία ξανοίγματος, η οποία συχνά ταλαιπωρεί τα μαλλιά τους. Παράλληλα αποκτούν όλο και περισσότερα προϊόντα για να διατηρήσουν και να περιποιηθούν το απαιτητικό ξανθό τους χρώμα.

Blond Absolu Bain Cicaextreme
Blond Absolu Masque Cicaextreme

Και αν σας λέγαμε ότι η Kérastase έχει τη λύση για τα ταλαιπωρημένα ξανθά μαλλιά μετά το ξάνοιγμα;

Σας παρουσιάζουμε τη ΝΕΑ Blond Absolu Cicaextreme, μια προσωποποιημένη ρουτίνα περιποίησης για ταλαιπωρημένα ξανθά μαλλιά μετά το ξάνοιγμα. Η σειρά περιλαμβάνει το Bain Cicaextreme, το 1ο σαμπουάν εντατικής περιποίησης με κρεμώδη υφή για απαλό καθαρισμό, εντατική αναδόμηση και ενυδάτωση, τη Μasque Cicaextreme και το Huile Cicaextreme για εντατική επανόρθωση στο ξανθό μετά τη διαδικασία ξανοίγματος προσφέροντας 85% περισσότερη ενυδάτωση, 94% περισσότερη ενδυνάμωση και 34% περισσότερη λάμψη!

Blond Absolu Huile Cicaextreme
Blond Absolu Cicanuit

Tέλος η σειρά ολοκληρώνεται με τον ΝΕΟ επανορθωτικό ορό νυκτός Cicanuit για τον απόλυτο ύπνο ομορφιάς, ιδανικό για όλους τους τύπους ξανθού. Η εντατική του δράση προσφέρει πιο δυνατά, πιο ενυδατωμένα και πιο λαμπερά μαλλιά το επόμενο πρωί.


Σειρά Προϊόντων Blond Absolu Cicaextreme

Bain Cicaextreme

Blond Absolu Bain Cicaextreme 250ml

Σαμπουάν με κρεμώδη υφή εντατικής ενυδάτωσης για ήπιο καθαρισμό που ενυδατώνει σε βάθος τα ξανθά μαλλιά μετά το ξάνοιγμα.

Αποκτήστε το

Blond Absolu Masque Cicaextreme 200ml

Μάσκα εντατικής ενυδάτωσης και βαθιάς επανόρθωσης στα ξανοιγμένα μαλλιά.

Αποκτήστε την

Μasque Cicaextreme
Blond Absolu Huile Cicaextreme 100ml

Blond Absolu Huile Cicaextreme 100ml

Πανίσχυρο, συμπυκνωμένο έλαιο για ξανοιγμένα μαλλιά.

Αποκτήστε το

Blond Absolu Cicanuit 90ml

Ορός επανόρθωσης με κρεμώδη υφή εμπλουτισμένος με Υαλουρονικό οξύ για βαθιά ενυδάτωση και επανόρθωση των μαλλιών μετά το ξάνοιγμα

Αποκτήστε το

Kérastase Blond Absolu Cicanuit 90ml