Extreme Bleach Recovery : Για τις γυναίκες που επιζητούν το τέλειο ξανθό και δεν συμβιβάζονται με τίποτα λιγότερο

Η νέα χρονιά ξεκινάει καλωσορίζοντας τις ξανθιές και έχοντας ετοιμάσει ειδικά γι’ αυτές μία νέα ολοκληρωμένη πρόταση περιποίησης! Η πρώτη ήπια και επανορθωτική σειρά Extreme Bleach Recovery της Redken ειδικά σχεδιασμένη να ενδυναμώνει τα μαλλιά που έχουν υποστεί διαδικασίες ξανοίγματος είναι εδώ και απευθύνεται στις γυναίκες που επιζητούν το τέλειο ξανθό και δεν συμβιβάζονται με τίποτα λιγότερο !



Η ολοκληρωμένη σειρά Extreme Bleach Recovery, εμπνευσμένη από την θεραπευτική δράση της Ασιατικής Σεντέλα, αναζωογονεί τα κύτταρα ώστε να δημιουργούν υγιές τριχωτό και μαλλιά, ενώ καταπολεμά τη φθορά και τη ξηρότητα που προκαλούν οι διαδικασίες ξανοίγματος.

Τα Extreme Bleach Recovery προσφέρουν

  • • Ήπια ενδυναμωτική φροντίδα
  • • Ενίσχυση τρίχας
  • • Επαναφορά υγείας των μαλλιών μέχρι την επόμενη υπηρεσία ξανοίγματος



Σειρά Προϊόντων Extreme Bleach Recovery

Extreme Bleach Recovery shampoo

Extreme Bleach Recovery Shampoo

Ενισχυμένο σαμπουάν, ειδικό για ευαίσθητα μαλλιά που έχουν υποστεί διαδικασίες ξανοίγματος. Σχεδιασμένο να επανορθώνει, να θρέφει και να καταπολεμά την ανελαστικότητα της τρίχας καθώς καθαρίζει τα μαλλιά.

Αποκτήστε το

Extreme Bleach Recovery Cica Cream Leave-In Treatment 150ml

Διεισδύει στην τρίχα για να αυξήσει την ανθεκτικότητα της κατά τη διάρκεια υπηρεσιών ξανοίγματος.

Αποκτήστε την

Extreme Bleach Recovery Cica Cream Leave-In Treatment 150ml
Lamellar Water

Extreme Bleach Recovery Lamellar Water 200ml

Το STAR προϊόν της σειράς, προσφέρει στην τρίχα μέγιστη ελαστικότητα και ενδυνάμωση, δημιουργεί ένα δεύτερο στρώμα που εφάπτεται στην τρίχα και καταπολεμά το πορώδες των μαλλιών ενώ παράλληλα αυξάνει τον έλεγχο και η χρήση του αντικαθιστά το κοινό conditioner.

Αποκτήστε το

Q + A

H πρώτη ήπια και επανορθωτική σειρά σχεδιασμένη να ενδυναμώνει τα μαλλιά που έχουν υποστεί διαδικασίες ξανοίγματος.

Εμπνευσμένο από την θεραπευτική δράση της Ασιατικής Σεντέλα, αναζωογονεί τα κύτταρα ώστε να δημιουργούν υγιές τριχωτό και μαλλιά. Η υψηλή συγκέντρωση του Lamellar Water σε πολυμερή κατιόντα βοηθούν τους καλλυντικούς παράγοντες να προσκολλούνται στην επιφάνεια της τρίχας για μέγιστη ελαστικότητα.

Για καταναλωτές που επιζητούν το τέλειο ξανθό.

H ενισχυμένη φόρμουλα καταπολεμάει την φθορά και την ξηρότητα που προκαλούν οι διαδικασίες ξανοίγματος στην τρίχα και παρέχει άμεση απλότητα, ελαστικότητα και επανόρθωση