Τιμητικό βραβείο για τον Ιωάννη Αγγελόπουλο από την W.I.N HELLAS για τη στήριξη στις γυναίκες

Η Μη Κυβερνητική Οργάνωση W.I.N. HELLAS ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 2006. Εκτοτε στηρίζει εμπράκτως τις γυναίκες με ειδικά προγράμματα και δράσεις και μέσω του δικτύου των επιστημονικών συνεργατών της προσφέρει ψυχο – κοινωνική στήριξη στις γυναίκες που υφίστανται οποιασδήποτε μορφής κακοποίηση, στο οικογενειακό, κοινωνικό και επαγγελματικό τους περιβάλλον.

Για μια ακόμη φορά η Angelopoulos hair company στήριξε τον αγώνα  ενώ στο τέλος ο Ιωάννης Αγγελόπουλος παρέλαβε και τιμητικό βραβείο από τη Project Manager, Σαμάνθα Αποστολοπούλου και την Μαντα Παπαδάκου. Άνθρωποι από τον καλλιτεχνικό χώρο, και τον αθλητισμό έπαιξαν μπάσκετ στέλνοντας το δικό τους μήνυμα. 

WIN

Αγαπημένοι φίλοι της W.I.N HELLAS, άνθρωποι τους θεάματος, του πολιτισμού και του αθλητισμού έδειξαν το ταλέντο τους στο παρκέ και είπαν ΟΧΙ στην έμφυλη και ενδοοικογενειακή βία. 

«Είμαστε πάντα δίπλα σε τέτοιες δράσεις και στηρίζουμε, αγαπάμε και βοηθάμε πάντα τις γυναίκες» σχολιάζει ο Βασιλιάς της Κερατίνης που συνοδευόταν από την σύζυγό του Στεφανία Γεωργίου.

WIN2

Πηγή : ontime24.gr