Olaplex Broad Spectrum Chelating Treatment, η νέα επαγγελματική θεραπεία βαθύ καθαρισμού για βελτίωση του αποτελέσματος των τεχνικών εργασιών

Η ποιότητα των μαλλιών επηρεάζεται από την ποσότητα των υπολειμμάτων που συσσωρεύονται σε αυτά. Δηλαδή, συσσώρευση προϊόντων, λιπαρότητα, ρύποι, χλώριο, μέταλλα, σίδηρος και άλλα μέταλλα που υπάρχουν στο νερό.
Με αυτόν τον τρόπο, πλύσιμο μετά το πλύσιμο, αυτοί οι επιθετικοί παράγοντες διεισδύουν στον φλοιό της ίνας της τρίχας και μπορούν να προκαλέσουν ξηρότητα μαλλιών, ξεθώριασμα του χρώματος, καθώς και σπάσιμο των μαλλιών.

Ως εκ τούτου, η Olaplex έχει αναπτύξει μια νέα επαγγελματική θεραπεία που επιτρέπει τον βαθύ καθαρισμό των ινών της τρίχας χωρίς να διακυβεύονται τα απαραίτητα επίπεδα ενυδάτωσης και πρωτεΐνης (ένα από τα κύρια συστατικά των μαλλιών). Αυτό επιτρέπει τη βελτίωση των αποτελεσμάτων των τεχνικών εργασιών που εκτελούνται.

olaplex-chelating-treatment-banner

Για το σκοπό αυτό αποτελείται κυρίως από:

Χηλικό μείγμα ευρέος φάσματος. Αποτελούμενο από ένα ισχυρό σύμπλοκο χηλικής δράσης (αντιμεταλλική δράση), τονίζουμε το εκχύλισμα δαμάσκηνου και το Kakadu που, πλούσιο σε αντιοξειδωτικά (Βιταμίνη C), προσφέρουν δράση ευρέως φάσματος ικανή να καθαρίσει τον φλοιό καθώς και να καταπραΰνει το τριχωτό της κεφαλής. Δεν περιλαμβάνει τασιενεργά.

Η διμηλεϊκή διγλυκόλη δις-αμινοπροπυλεστέρας είναι η τεχνολογία που έφερε επανάσταση στη φροντίδα των μαλλιών. Υπό αυτή την έννοια, εξαιρετικά αποτελεσματικό επανορθώνει τους σπασμένους δεσμούς βελτιώνοντας τη ζωτικότητα, τη δύναμη και τη λάμψη των μαλλιών.

large_jpg-864_-_chelating_ppage_graphics_2000x20002_1_
large_jpg-olaplex_chelatingpro_kp_0456

Η τέλεια βάση για καλύτερα αποτελέσματα σε τεχνικές εργασίες.

Μια επαγγελματική θεραπεία βαθύ καθαρισμού που αφαιρεί τη συσσώρευση πετρελαίου, σκληρού νερού και μεταλλικών στοιχείων νερού , χλωρίου, βαρέων μετάλλων, ρύπων και αποχρωματιστικών ιζημάτων για να αναβαθμίσει όλα τα αποτελέσματα των υπηρεσιών του κομμωτηρίου.

Αφαιρεί κάθε είδους build up

Περιέχει Vitamin C-rich Kakadu Plum Extract τα οποια αναζωογονούν και φροντιζουν το τριχωτό της κεφαλής, ενώ παράλληλα προσφέρουν αντιοξιδωτικές ιδιότητες

Επαναφέρει τη φυσική λάμψη της τρίχας και αφήνει μαλακά και εύκολα στη διαχείριση τα μαλλιά