Kérastase Fresh Affair : Άμεση ανανέωση των μαλλιών με νέο άρωμα που διαρκεί

Η ζωή στην πόλη και οι καθημερινές δραστηριότητες των περισσότερων γυναικών δεν τους επιτρέπουν να διατηρήσουν τη φρεσκάδα και το styling στα μαλλιά τους σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Σαν αποτέλεσμα, το καθημερινό λούσιμο είναι μονόδρομος για τις περισσότερες γυναίκες που θέλουν να απομακρύνουν τους ρύπους και τη λιπαρότητα από τα μαλλιά και το τριχωτό τους.

Fresh Affair dry shampoo

H Kérastase έχει τη λύση για όλες αυτές τις γυναίκες

Σας παρουσιάζουμε το ΝΕΟ Fresh Affair, το 1ο Dry Shampoo με εκπληκτικό άρωμα που διαρκεί έως και 24ώρες για μια άμεση ανανέωση των μαλλιών και του τριχωτού. Ιδανικό για όλους τους τύπους μαλλιών, τώρα κάθε γυναίκα μπορεί να ανανεώσει τα μαλλιά της ανάμεσα στα λουσίματα, να απομακρύνει τη λιπαρότητα μετά το γυμναστήριο ή να προσφέρει τον απαραίτητο όγκο στα μαλλιά της!

Η προηγμένη τεχνολογία του Fresh Affair με Άμυλο Ρυζιού και Βιταμίνη Ε, απορροφά τη συσσωρευμένη λιπαρότητα και αφήνει μια αίσθηση φρεσκάδας, αποτρέποντας την ξηρότητα στα μαλλιά και στο τριχωτό.

Συστατικά που απομακρύνουν τους ρύπους & προσφέρουν άμεση φρεσκάδα

Kerastase Fresh Affair dry shampoo

Βιταμίνη Ε

  • Αποτρέπει την ξηρότητα στα μαλλιά και το τριχωτό

Aιθέριο έλαιο Νερολί

  • Eνυδατώνει εντατικά το δέρμα και ενισχύει τη φυσική διαδικασία της κυτταρικής αναγέννησης δίνει λάμψη στις ώριμες επιδερμίδες.

Άμυλο Ρυζιού

  • Απορροφά πλήρως τη λιπαρότητα αναζωογονώντας τα μαλλιά και το τριχωτό

  • 24 h φρεσκάδα στα μαλλιά και στο τριχωτό
  • Άμεση απομάκρυνση των ρύπων
  • Δεν αφήνει κατάλοιπα για χρήση ξανά και ξανά

Kerastase Fresh Affair dry shampoo

Αποκτήστε το Fresh Affair dry shampoo