Η νέα καινοτόµος θεραπεία του Nioxin για τα προβλήµατα που παρουσιάζονται στο τριχωτό της κεφαλής

Η καινοτόµος προσέγγιση του Nioxin αντιµετωπίζει µε επιτυχία τα προβλήµατα που παρουσιάζονται στο τριχωτό της κεφαλής. Ο Νέος Επαναστατικός Ορός Anti-Hair Loss Serum του Nioxin µειώνει, κλινικά αποδεδειγµένα, την τριχόπτωση κατά 20% σε µόλις 8 εβδοµαδες!

Το Nioxin, το Νο1 brand κομμωτηρίου για πιο πυκνά, πιο γεμάτα μαλλιά, παρουσιάζει τον νέο ορό κατά της τριχόπτωσης (Anti-Hair Loss Serum) με Sandalore. Πρόκειται για έναν επαναστατικό ορό, που αυξάνει τη διάμετρο της τρίχας από την πρώτη χρήση. Η εντατική αυτή θεραπεία βελτιώνει όχι μόνο την πυκνότητα των μαλλιών, αλλά τα δυναμώνει και μειώνει την τριχόπτωση.

Nioxin

Η θεραπεία με το Anti-Hair Loss Serum δεν απαιτεί ξέβγαλμα, βελτιώνει τη σταθεροποίηση της τρίχας στο δέρμα του τριχωτού και προσφέρει πιο πυκνά μαλλιά σε 8 βδομάδες. Η σύνθεση, που έχει αποδεχθεί κλινικά ότι μειώνει την τριχόπτωση, συνδυάζει καφεΐνη, λαυρικό οξύ, νιασιναμίδη και Sandalore. Οι αιτίες που προκαλούν τριχόπτωση, αραίωση και προβλήματα του τριχωτού της κεφαλής όπως η πιτυρίδα, οφείλονται σε παράγοντες όπως η κληρονομικότητα, η φαρμακευτική αγωγή, το περιβάλλον, το άγχος, αλλά και η διατροφή.

Κλινικές έρευνες έχουν δείξει για το νέο Anti-Hair Loss Serum πως:

  • ✅ Το 91% παρατήρησε λιγότερη απώλεια μαλλιών
  • ✅ Το 98% ένιωσε πιο σταθερή την τρίχα στο τριχωτό
  • ✅ Το 95% είπε ότι προσφέρει αποτελεσματική φροντίδα για το τριχωτό
  • ✅ Το 93% παρατήρησε λιγότερη απώλεια μαλλιών στη χτένα

Anti hair loss Serum

Nioxin Anti-Hair Loss Serum

Θεραπεία χωρίς ξέβγαλμα που αυξάνει αποδεδειγμένα την πυκνότητα των μαλλιών, μειώνοντας την τριχόπτωση* που σχετίζεται με τις βλάβες από την οξείδωση του τριχωτού της κεφαλής

Αποκτήστε το

Το Nioxin Anti-Hair Loss Serum είναι κατάλληλο για καθημερινή χρήση. Εφαρμόστε απευθείας στο τριχωτό, σε στεγνά ή νωπά μαλλιά. Κάντε μασάζ για να απλωθεί ομοιόμορφα, μην ξεβγάλετε.

Δείτε όλα τα προϊόντα Nioxin