Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 38€ Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 2106200830, 2106253476, 2106253279 Τηλέφωνο Κομμωτηρίων: 2108070187
Γλώσσα
WISHLIST

Organic Nanocure 24ct GOLD

Αυτή η καινοτόμος φόρμουλα αποτελεί την αιχμή της κερατίνης με βάση την λείανση και την μείωση του όγκου στο μαλλί. Η ORGANIC NANOCURE GOLD είναι η υψηλότερης ποιότητας  Βραζιλιάνικη Κερατίνη ανάμεσα σε όλους τους τύπους κερατίνης που είναι διαθέσιμες σήμερα και προσφέρει μια θεραπεία πολυτελείας με ρινίσματα από χρυσό 24 καρατιών καθιστώντας την αποκλειστική επιλογή στα high-end σαλόνια κομμωτικής σε όλο τον κόσμο. Ξεχωρίζει για τα μοναδικά αποτελέσματα που προσφέρει και την αποτελεσματικότητά της  κερδίζοντας επάξια τη φήμη για την παραγωγή της μεγαλύτερης λάμψης, απαλότητας αλλά  και εξαιρετικής διαχείρισης από οποιοδήποτε άλλο τύπο κερατίνης.

Η ORGANIC NANOCURE GOLD αυξάνει την αποτελεσματικότητα της κερατίνης με τη χρήση νάνο-σωματιδίων με χρυσό 24 καρατιών. Για την παραγωγή της ORGANIC NANOCURE GOLD, χρησιμοποιούμε μια καινοτόμο διαδικασία 11 σταδίων που τελειοποιεί και συμπυκνώνει τα συστατικά στο μέγιστο βαθμό που είναι επιστημονικώς εφικτό .Η επεξεργασία της γίνεται με νάνο-σωματίδια. Αυτό επιτρέπει στον ίδιο το χρυσό να διαπεράσει την τρίχα ο οποίος σε συνεργασία με την κερατίνη, επιφέρουν ένα ισχυρό αλλά κομψό μετασχηματισμό της τρίχας.

Η σύνθεση της κερατίνη μαζί με το χρυσό, είναι η εξέλιξη της Βραζιλιάνικης κερατίνης.

 

 

Η Κερατίνη Plus Gold είναι ένας συνδυασμός από βότανα και οργανικά εκχυλίσματα  με σχεδόν 100% περιεκτικότητα σε αγνά υλικά τα οποία αναμειγνύονται με αποτέλεσμα να αποτελούν ένα τέλειο και ισορροπημένο προϊόν. Αυτός ο συνδυασμός επιτρέπει να απαλλαγείτε από τα σγουρά, καμένα και ογκώδη μαλλιά πετυχαίνοντας άριστα  αποτελέσματα με το να θρέψει και να εκτείνει την αντοχή των ινών της τρίχας. Εγγυάται λάμψη, απαλότητα και εμφανώς υγιή μαλλιά. Συνιστάται για όλους τους τύπους μαλλιών.

Λόγω της διεθνούς δημοτικότητα ORGANIC NANOCURE GOLD, υπάρχουν τώρα αρκετές μάρκες κερατίνης που ισχυρίζονται ότι περιέχουν «χρυσό με νάνο-σωματίδια” απλά προσθέτοντας μικρές ποσότητες χρυσού σε κερατίνη το οποίο δεν τις καθιστά εξίσου αποτελεσματικές. Μόνο η ORGANIC NANOCURE GOLD έχει τις μοναδικές γνώσεις και τεχνικές εγκαταστάσεις που απαιτούνται για την επεξεργασία του χρυσού στην  κατάσταση εκείνη όπου μπορεί να γίνει αποτελεσματική σύνθεση με την υπόλοιπη φόρμουλα, δίνοντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα που μπορείτε να συναντήσετε.