Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 38€ Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 2106200830, 2106253476, 2106253279 Τηλέφωνο Κομμωτηρίων: 2108070187
Γλώσσα
WISHLIST

Qiqi Vega Μόνιμη Ισιωτική θεραπεία Μαλλιών

Τι είναι η Qiqi Vega;

Μια πολυλειτουργική, φιλική προς το περιβάλλον, υψηλής αποτελεσματικότητας ισιωτική θεραπεία που μαλακώνει και ισιώνει τα μαλλιά χωρίς σκληρές χημικές ουσίες και τα αφήνει:

 • Φυσικά
 • Ίσια
 • Δυνατά
 • Μαλακά
 • Εύκολα διαχειρίσιμα 

Eίτε μόνιμα (ανανέωση όταν οι ρίζες μεγαλώνουν) είτε ήμι-μόνιμα (Μέχρι 4 μήνες).

Η Qiqi Vega έχει σχεδιαστεί για να απαντά και να αντιμετωπίζει όλους τους τύπους και τις συνθήκες των μαλλιών.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η πιο σύγχρονη τεχνολογία μας μαλακώνει τα μαλλιά με μακρόχρονιο αποτέλεσμα χωρίς την επιβλαβή επίδραση ισχυρών προϊόντων όπως αλκαλικά συστατικά, φορμαλδεΰδη ή άλλη αλδεΰδη, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε θραύση και βλάβη των μαλλιών.

Με την φιλική προς το περιβάλλον ισιωτική θεραπεία που μαλακώνει τα μαλλιά, οι επαγγελματίες κομμωτές μπορούν να έχουν στα χέρια τους μία ισχυρή θεραπεία χωρίς να απελευθερώσουν χημικά αέρια στον χώρο.

Η επαναστατική μας τεχνολογία χωρίς τοξικά συστατικά,περιέχει ένα μοναδικό μίγμα αμινοξέων που δημιουργείται αποκλειστικά από την Qiqi, αντιδρώντας απευθείας με δισουλφιδικούς δεσμούς, μεταμορφώνοντάς τους σε εντελώς ίσια, μαλακή,εύκολα διαχειρίσιμη και ισχυρότερη τρίχα.

Η Qiqi Vega είναι ασφαλής να παραμείνει στα μαλλιά χωρίς χρονικό περιορισμό.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΙΣΙΩΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΟΝΙΜΗΣ ΚΑΙ ΗΜΙΜΟΝΙΜΗΣ

Τα μόνιμα αποτελέσματα μπορούν να εφαρμοστούν σε μαλλιά που είναι σχετικά υγιή, ακόμη και αν είναι βαμμένα, αλλά αρκετά δυνατά και υγιή για να χειριστούν τη θεραπεία.

Για μόνιμα αποτελέσματα:
 • Αφήνουμε πάντα περίπου το 20-30% του προϊόντος στα μαλλιά όταν ξεβγάζουμε με νερό. Αυτό μπορεί να είναι λίγο δύσκολο, αλλά είναι πολύ εύκολο να το εξηγήσω – οι ίνες τρίχας πρέπει να είναι λαμπερές, μαλακές και στεγνές κατά το ίσιωμα με σίδερο μαλλιών. Μερικές φορές τα μαλλιά μπορεί να αφήνουν μια κολλώδη αίσθηση, αυτό απαιτεί ξέβγαλμα με λίγο περισσότερο νερό.
 • Ποτέ μην χρησιμοποιείτε στρογγυλή βούρτσα όταν στεγνώνετε τα μαλλιά μετά το ξέβγαλμα.
 • Αφήνουμε τα μαλλιά με θερμότητα για 60 λεπτά.
 • Χρησιμοποιούμε επίπεδο σίδερο 230°C. Ο κομμωτής πρέπει να καταλάβει πότε είναι έτοιμη η ίνα.
 • Η ελαφριά αλλαγή χρώματος είναι μια καλή ένδειξη για μόνιμα αποτελέσματα.
Για τα ημι-μόνιμα αποτελέσματα:
 • Αφήνουμε πάντα περίπου το 5-10% του προϊόντος στα μαλλιά όταν ξεβγάζουμε με νερό.
 • Μετά το ξέβγαλμα, τα μαλλιά πρέπει να τεντωθούν όσο το δυνατόν πιο πολύ προκειμένου να ισιώσουν όσο πιο πολύ γίνεται με μια στρογγυλή βούρτσα και ένα πιστολάκι μαλλιών.
 • Η πολύ ελαφριά αλλαγή χρώματος είναι μια καλή ένδειξη.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Τα μόνιμα αποτελέσματα μπορούν να εφαρμοστούν σε μαλλιά που είναι σχετικά υγιή, ακόμη και αν είναι βαμμένα, αλλά αρκετά δυνατά και υγιή για να χειριστούν τη θεραπεία.

1. Διάγνωση
 • Διαγνώστε τον τύπο μαλλιών του πελάτη σας και το επιθυμητό αποτέλεσμα (μείωση φριζάρισματος, χαλάρωση μπούκλας ή απόλυτο ίσιωμα). Και επιλέγετε την κατάλληλη Qiqi Vega ανάλογα με την κατηγορία μαλλιών.
2. Λούσιμο
 • Λούστε τα μαλλιά με Qiqi Smooth Service Shampoo 300ml, αφήστε 5 λεπτά με τον αφρό και ξεβγάλτε. Επαναλάβετε αν χρειαστεί.
3. Εφαρμογή
 • Ανακίνηστε το προϊόν πριν από τη χρήση. Εφαρμόστε τη Qiqi Vega σε χωρίσματα, 0,5 εκ. από τη ρίζα, στα μήκη και τις άκρες. Σιγουρευτείτε ότι τα μαλλιά έχουν αρκετό προϊόν πάνω. Πιάστε τα μαλλιά κότσο και τυλίξτε με μεμβράνη. Αφήστε τη Qiqi Vega να ενεργήσει 45–60 λεπτά χρησιμοποιώντας θερμότητα.
4. Ξέβγαλμα
 • Ρίχνοντας νερό στο τριχωτό της κεφαλής με καθοδικές κινήσεις με τα χέρια, αφαιρούμε το προϊόν μέχρι το νερό να βγαίνει διάφανο και το μαλλί να είναι ανάλαφρο σαν να έχουμε αφαιρέσει conditioner.
5. Στέγνωμα
 • Με ένα πιστολάκι και τα χέρια στεγνώστε τα μαλλιά 100%.
6. Πρέσσα ισιώματος
 • Χρησιμοποιήστε μια επαγγελματική πρέσα μαλλιών που να φτάνει τους 230°C. Εφαρμόστε την πρέσα σε λεπτά χωρίσματα, αργά, από τις ρίζες προς τις άκρες ώσπου να είναι έτοιμο το χώρισμα (5–9 φορές). Στα βαμμένα και ντεκαπαρισμένα μαλλιά χρησιμοποιήστε χαμηλότερη θερμοκρασία (180° – 210° C)
7. Σαμπουάν και μάσκα
8. Φινίρισμα
 • Στεγνώστε τα μαλλιά και απολαύστε το μεταξένιο, απαλό και ίσιο αποτέλεσμα. Μεγαλώστε τη διάρκεια της Qiqi Vega χρησιμοποιώντας τη σειρά μεταπώλησης της Qiqi.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Η Qiqi Vega λειτουργεί σε όλους τους τύπους μαλλιών. Γι ‘αυτό δημιουργήσαμε τρεις διαφορετικές εκδοχές για διαφορετικές συνθήκες μαλλιών.

Η Qiqi Vega αλλάζει τη δομή της τρίχας σε ίσια και απαλή, αντιδρώντας απευθείας με δισουλφιδικούς δεσμούς, ενώ τρέφονται με υψηλής απόδοσης, φυσικά, μαλακτικά συστατικά. Δείτε την επόμενη ερώτηση.

Ναι, και όχι. Η Qiqi Vega μπορεί να αλλάξει μόνιμα τη δομή των μαλλιών, αρκεί η τρίχα να είναι αρκετά υγιής για να δεχθεί τη θεραπεία. Εάν τα μαλλιά του πελάτη σας είναι ως ένα βαθμό κατεστραμμένα, τα αποτελέσματα μπορεί να διαρκέσουν έως και 4 μήνες. Σε μη βαμμένα μαλλιά τα αποτελέσματα είναι μόνιμα και ανανεώνονται όταν οι ρίζες μεγαλώνουν.

Επίσης, η Qiqi Vega είναι μια πολυλειτουργική θεραπεία που μπορεί να επιτύχει ημι-μόνιμo (3-4 μήνες) ή μόνιμo αποτέλεσμα (μέχρι να αναπτυχθούν οι ρίζες) χρησιμοποιώντας διαφορετική τεχνική στην εφαρμογή.

Η Qiqi Vega μπορεί να ανοίξει τα μαλλιά σε οποιοδήποτε σημείο κατά μισό ή ένα τόνο. Αυτός τείνει να συμβαίνει σε πολλές μη-επαγγελματικές μάρκες βαφών, σε έντονα κόκκινα μαλλιά ή μαλλιά με οξυζενέ και χρωματικά διορθωμένα μαλλιά. Το άνοιγμα του χρώματος των μη βαμμένων μαλλιών εξαφανίζεται μετά από 2-3 πλύσεις και τα μαλλιά επανέρχονται στο κανονικό τους χρώμα.

Ναι, μπορείτε να βάψετε τα μαλλιά του πελάτη σας μετά τη θεραπεία. Θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 30 λεπτά μετά τη θεραπεία. Δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ντεκαπάζ για τουλάχιστον 20 ημέρες μετά τη θεραπεία. Είναι σημαντικό να κάνετε μία δοκιμή πριν το επόμενο ξάνοιγμα με ντεκαπάζ.

Η Qiqi Vega δεν περιέχει φορμαλδεΰδη ή κανένα από τα παράγωγά της και δεν είναι αλκαλικό (υψηλό pH). Η Qiqi Vega είναι ένα ειδικό μείγμα αμινοξέων που αναπτύσσονται αποκλειστικά από την Qiqi. Αυτό το μίγμα διεισδύει στον φλοιό και ανασχηματίζει τη δομή του με τον πιο φιλικό τρόπο που μπορούν να απορροφήσουν τα μαλλιά. Το αποτέλεσμα είναι μαλλιά ίσια, διαχειρίσιμα και δυνατά.

Ακόμα και οι μόνιμες θεραπείες, μπορούν να ανανεωθούν μετά από τέσσερις εβδομάδες.

Η Qiqi Vega μπορεί να εφαρμοστεί στα τμήματα όπου τα μαλλιά είναι σγουρά και δεν χρειάζεται να το εφαρμόσετε στα μαλλιά που είναι ίσια. Ωστόσο, 5 λεπτά πριν το ξέβγαλμα της Qiqi Vega, σας συνιστούμε να απλώσετε τη θεραπεία σε όλο τον άξονα των μαλλιών χρησιμοποιώντας μια χτένα με δόντια. Ξεβγάζοντας τα μαλλιά, ξεβγάλτε πλήρως τα ισιωμένα τμήματα και αφήστε ένα λεπτό στρώμα προϊόντος στις νέες ρίζες.

Η Qiqi Vega είναι ένα μοναδικό σύστημα με δυνατότητες ισιώματος που αντιδρούν φυσικά με δισουλφιδικούς δεσμούς χωρίς σκληρές χημικές ουσίες. Η θεραπεία βασίζεται σε οργανικά αμινοξέα που μπορούν να παραμείνουν στα μαλλιά για έως και 24 ώρες χωρίς να προκαλέσουν οποιαδήποτε βλάβη, σε αντίθεση με την Ιαπωνική τεχνική ισιώματος που είναι αλκαλική και έχει όριο χρόνου παραμονής στα μαλλιά και μπορεί να προκαλέσει θραύση των μαλλιών.

Όχι, δεν είναι φυσιολογικό να υπάρχει κολλώδης αίσθηση κατά τη διάρκεια του σιδερώματος. Προφανώς τα μαλλιά δεν ξεβγάλθηκαν αποτελεσματικά. Μπορείτε να ξεβγάλετε τα μαλλιά για άλλα 5 δευτερόλεπτα και να τα στεγνώσετε ξανά μέχρι να παραμείνει ένα λεπτό στρώμα προϊόντος πάνω

 

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ

ΠΡΙΝ
ΜΕΤΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΚΟΜΜΩΤΗΣ?

Eνημερωθείτε για τιμές χονδρικής και τεχνικές πληροφορίες