Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 38€ Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 2106200830, 2106253476, 2106253279 Τηλέφωνο Κομμωτηρίων: 2108070187
Γλώσσα
WISHLIST
Ίνες Κερατίνης Πύκνωσης Μαλλιών Toppik

Αποκτήστε 100% φυσική πυκνότητα στα μαλλιά σας με τις Ίνες Κερατίνης Πύκνωσης Μαλλιών Toppik
Η λύση στην αραίωση των μαλλιών!

Δίνουν στα μαλλιά όγκο και πυκνότητα στη στιγμή. Στατικά φορτισμένες με χρώμα, ενσωματώνονται στα μαλλιά σας γεμίζοντας τα σημεία που παρουσιάζουν αραίωση, προσφέροντας έτσι εντελώς φυσικό αποτέλεσμα. Είναι ανθεκτικές στον αέρα, τη βροχή και την εφίδρωση, ενώ αφαιρείται εύκολα με το λούσιμο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από γυναίκες και άνδρες που τα μαλλιά τους είναι λεπτά, αδύναμα ή αραιώνουν, βελτιώνοντας δραματικά την εμφάνισή τους.

Ίνες Κερατίνης Πύκνωσης Μαλλιών Toppik

Τα προϊόντα Toppik προσφέρουν μια ολοκληρωμένη σειρά φροντίδας και περιποίησης των αδύναμων, λεπτών ή αραιών μαλλιών. Υποστηρίζονται από δερματολόγους και γιατρούς με εξειδίκευση στην τριχόπτωση, καθώς και χειρούργους μεταμόσχευσης μαλλιών. Είναι εγκεκριμένα από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων (Ε.Ο.Φ), δεν χρωματίζουν το δέρμα και δεν ξεχωρίζουν από τα φυσικά σας μαλλιά.

Η παρασκευή τους γίνεται με αγνή οργανική πρωτεΐνη κερατίνης, όπως ακριβώς τα ανθρώπινα μαλλιά. Είναι 100% φυσικά προϊόντα, χωρίς προσθήκη χημικών ή συνθετικών ουσιών, και ενσωματώνονται στα μαλλιά σας γεμίζοντας τα σημεία που παρουσιάζουν αραίωση μαλλιών, προσφέροντας έτσι εντελώς φυσικό αποτέλεσμα. Δεν επηρεάζουν το δέρμα ή τα τριχοθυλάκια και δεν προκαλεί παρενέργειες ή αλλεργικές αντιδράσεις.

Αποκτήστε τα!

Δίνουν στα μαλλιά όγκο και πυκνότητα στη στιγμή κι είναι ανθεκτικά στον αέρα, τη βροχή και την εφίδρωση. Αφαιρούνται εύκολα με το λούσιμο και μπορούν να χρησιμοποιηθούν από γυναίκες και άνδρες που τα μαλλιά τους είναι λεπτά, αδύναμα ή αραιώνουν, βελτιώνοντας δραματικά την εμφάνισή τους. Ενώνονται σταθερά ακόμα και με το χνούδι, χάρη στο στατικό ηλεκτρικό φορτίο που λειτουργεί σαν μαγνήτης.

Οι ίνες κερατίνης μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να καλύψουν εύκολα και αποτελεσματικά τόσο τις λευκές ρίζες όσο και τις ρίζες του φυσικού σας χρώματος αν έχετε βαμμένα μαλλιά. Είναι 100% ανεξίτηλες χωρίς να ξεβάφουν ή να λερώνουν. Αν πέσουν πάνω σε οποιαδήποτε επιφάνεια, απλά τινάξτε τις αμέσως με το χέρι σας και θα εξαφανιστούν. Μπορείτε να κάνετε χρήση τους αφού έχετε χρησιμοποιήσει εργαλεία ή προϊόντα styling (πρέσες, σεσουάρ, αφρό, τζελ κ.α), ενώ μπορείτε να αναμίξετε διαφορετικές αποχρώσεις ώστε να βρείτε εκείνη που ταιριάζει περισσότερο στο χρώμα των μαλλιών σας, ειδικά όταν αυτά είναι ξανθά ή γκρίζα, ακόμα κι απευθείας πάνω στα μαλλιά σας.

Συχνές Ερωτήσεις

Οι Ίνες Κερατίνης Πύκνωσης Μαλλιών Toppik είναι παρασκευασμένες από αγνή οργανική πρωτεΐνη κερατίνης, ακριβώς όπως τα ανθρώπινα μαλλιά. Φέρουν ακριβές φορτίο ηλεκτροστατικής ενέργειας ώστε να δημιουργείται η μέγιστη δυνατή μαγνητική έλξη ακόμα και προς τις πιο λεπτές τρίχες. Δεν περιέχουν κανενός είδους επιζήμιες χημικές ή πρόσθετες ουσίες.

 Όχι, οι Ίνες Κερατίνης Πύκνωσης Μαλλιών Toppik δεν μπορούν με κανένα τρόπο να βοηθήσουν ή να επέμβουν στη φυσιολογική ανάπτυξη των μαλλιών.

Ναι. Τα προϊόντα Toppik δεν έχουν επιπτώσεις σε καμία μορφή θεραπείας με λέιζερ για τα μαλλιά.

Οι ίνες κερατίνης είναι 100% ανεξίτηλες και δεν ξεβάφουν ούτε λερώνουν. Αν πέσουν πάνω σε οποιαδήποτε επιφάνεια, απλά τινάξτε τις αμέσως με το χέρι σας και θα εξαφανιστούν.

Οι Ίνες Κερατίνης Πύκνωσης Μαλλιών Toppik διατηρούνται μέχρι να λούσετε τα μαλλιά σας. Μπορεί να αλλάξουν θέση, ωστόσο μπορείτε πολύ εύκολα να τις διορθώσετε. Πολλά άτομα που πηγαίνουν στο κομμωτήριο κάθε εβδομάδα για λούσιμο/ φορμάρισμα ή χτένισμα αφήνουν τις Ίνες Κερατίνης στα μαλλιά τους μέχρι την επόμενη επίσκεψή τους.

Οι Ίνες Κερατίνης Πύκνωσης Μαλλιών μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να καλύψουν εύκολα και αποτελεσματικά τόσο τις λευκές ρίζες όσο και τις ρίζες του φυσικού σας χρώματος αν έχετε βαμμένα μαλλιά!

Συνιστάται να εφαρμόζετε τις Ίνες Κερατίνης Πύκνωσης Μαλλιών Toppik μετά τη χρήση εργαλείων styling όπως σεσουάρ, πρέσες μαλλιών για ίσιωμα / μπούκλες. Τα προϊόντα styling (εκτός της λακ) θα πρέπει να χρησιμοποιούνται στα μαλλιά πριν την εφαρμογή των Ινών Κερατίνης Πύκνωσης Μαλλιών Toppik. Η εφαρμογή τζελ, αφρού, πάστας διαμόρφωσης μαλλιών, ορού μαλλιών και παρόμοιων προϊόντων μετά την εφαρμογή των Ινών Κερατίνης μπορεί να προκαλέσει μετατόπισή τους, αποκαλύπτοντας ενδεχομένως τις περιοχές που επιθυμείτε να καλύψετε. Αφήστε τα προϊόντα styling να στεγνώσουν πριν εφαρμόσετε τις Ίνες Κερατίνης.

Τα ακανόνιστα δόντια και ο μοναδικός σχεδιασμός της Ειδικής Χτένας Ορίου Τριχοφυΐας είναι ιδανικά για να πλαισιώνετε φυσικά τις περιοχές γύρω από το πρόσωπο, συμπεριλαμβανομένων του μετώπου και των κροτάφων. Το εργαλείο αυτό εμποδίζει επίσης τις Ίνες Κερατίνης από το να πέσουν στο μέτωπό σας όταν εφαρμόζετε το προϊόν Toppik στο εμπρός όριο τριχοφυΐας του κεφαλιού σας.

Ναι, μπορείτε να αναμείξετε διαφορετικές αποχρώσεις Ινών Πύκνωσης Μαλλιών. Στην πραγματικότητα, συχνά προτείνεται να αναμείξετε διαφορετικές αποχρώσεις ώστε να βρείτε εκείνη που ταιριάζει περισσότερο στο χρώμα των μαλλιών σας, ειδικά όταν αυτά είναι ξανθά ή γκρίζα. Το προϊόν μπορεί να αναμειχθεί απευθείας πάνω στα μαλλιά (χρησιμοποιήστε το πιο ανοιχτό χρώμα πρώτα και στη συνέχεια εφαρμόστε το πιο σκούρο χρώμα από πάνω).

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσετε ραντεβού ή να σας λύσουμε οποιαδήποτε απορία έχετε.
Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!
Επικοινωνήστε