Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 38€ Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 2106200830, 2106253476, 2106253279 Τηλέφωνο Κομμωτηρίων: 2108070187
Γλώσσα
WISHLIST

Hello Sunday The Illumunating One Glow Primer SPF50 50ml

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
390906
28,00 €
main product photo

Hello Sunday The Illumunating One Glow Primer SPF50 50ml

28,00 €
Primer προσώπου με SPF50 για βελούδινο φινίρισμα και προστασία από τη φθορά που προκαλεί ο ήλιος στην επιδερμίδα.
Περισσότερες Πληροφορίες
ΕΤΑΙΡΕΙΑHello Sunday
ΧΡΗΣΗMakeup, Αντηλιακή Προστασία
ΠΟΣΟΤΗΤΑ50 ml
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Βάση Μακιγιάζ Προσώπου SPF50

Αφήνει μια διακριτική λάμψη. Περιέχει βιταμίνη C και υαλουρονικό οξύ. Το ιδανικό primer για χρήση μόνο του ή ως βάση κάτω από το μακιγιάζ.

Όχι μόνο συγκρατεί το μακιγιάζ σας στη θέση του, αλλά παρέχει ευρέος φάσματος προστασία SPF50 από τις ακτίνες UVA / UVB για την πρόληψη κάθε βλάβης από τον ήλιο και τη γήρανση.

Προστατεύει το δέρμα από το μπλε φως (blue light) του υπολογιστή, του κινητού και όλων των οθονών, γνωστό για την πρόκληση υπερχρωματισμού, αλλά προστατεύει και από εξωτερικούς παράγοντες όπως η ρύπανση και οι υπέρυθρες ακτίνες του ήλιου.

Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, αυτό το primer χωρίς άρωμα απλώνεται πανεύκολα στο δέρμα δημιουργώντας ένα βελούδινο φινίρισμα και μια τέλεια βάση για το μακιγιάζ σας και εξαφανίζει τις γυαλάδες… ιδανικό για αυτές τις μέρες χωρίς make-up. Με αδιάβροχη φόρμουλα στο νερό και τον ιδρώτα, ιδανικό για συνθήκες υγρασίας και για την προπόνησή σας.

Χωρίς οξυβενζόνη, οκτινοξάτη και βενζοφαινόνη.

Υαλουρονικό οξύ & βιταμίνη C

Εξαιρετικά ενυδατικό, το υαλουρονικό οξύ βοηθά στη μείωση της απώλειας υγρασίας από την επιφάνεια του δέρματος και ενισχύει μια πιο υγιή και ελαστική επιδερμίδα. Η βιταμίνη C είναι ένα φυσικό αντιοξειδωτικό που προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες και διατηρεί το δέρμα φωτεινό και λαμπερό.

ΧΡΗΣΗ

Απλώστε γενναιόδωρα σε στεγνή δέρμα (προτείνουμε ποσότητα 1 κουταλάκι του γλυκού), μισή ώρα πριν από την έκθεση στον ήλιο και ως τελευταίο βήμα στη ρουτίνα περιποίησης του δέρματος σας πριν από το μακιγιάζ.

Εφαρμόστε ξανά κάθε 2 ώρες.

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ/ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

Αποστολή σε όλη την Ελλάδα με Courier

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ για παραγγελίες άνω των 38€ *

Για παραγγελίες κάτω των 38€ το κόστος μεταφορικών ανέρχεται στα 2,50€. Το κόστος αντικαταβολής ανέρχεται στα 2€, ανεξάρτητα από το ποσό της παραγγελίας. Οι συνεργαζόμενες εταιρίες courier είναι η ΕΛΤΑ courier Πόρτα -Πόρτα (παραγγελίες εντός και εκτός Αττικής) και η Aiolos courier για παραγγελίες εντός Αττικής.(Ορισμένες αποστολές ενδέχεται να σταλούνκαι με την εταιρία Speedex) Δείτε Περισσότερα

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Οποιοσδήποτε πελάτης μας αγοράσει προϊόν από το angelopouloshair.gr διατηρεί το δικαίωμα εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών, να επιστρέψει το προϊόν η τα προϊόντα που αγόρασε για οποιονδήποτε λόγο, ακόμα και αναίτια και να ζητήσει αντικατάσταση με άλλο προϊόν, ή επιστροφή χρημάτων.

Το παραπάνω δικαίωμα υφίσταται μόνο σε περίπτωση που το προϊόν ή τα προϊόντα βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση, χωρίς να έχουν τεθεί σε λειτουργία ή να έχουν χρησιμοποιηθεί ή να έχει υποστεί φθορά η συσκευασία ή το προϊόν καθεαυτό. Δείτε Περισσότερα

Περισσότερες Πληροφορίες
ΕΤΑΙΡΕΙΑHello Sunday
ΧΡΗΣΗMakeup, Αντηλιακή Προστασία
ΠΟΣΟΤΗΤΑ50 ml