Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 38€ Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 2106200830, 2106253476, 2106253279 Τηλέφωνο Κομμωτηρίων: 2108070187
Γλώσσα
WISHLIST
Συσκευές Απολύμανσης Αέρα

Συσκευές Απολύμανσης Αέρα

Οι συσκευές απολύμανσης αέρα Ultra Air Disinfection παρέχουν συνεχή απολύμανση του αέρα δια ακτινοβόλησης UVGI, κατά την ανακύκλωσή του σε θάλαμο που βρίσκεται στο εσωτερικό τους.

Πιστοποιήσεις

Συσκευή συνεχούς απολύμανσης του αέρα για κλειστούς χώρους.

Περισσότερα

Το αποτέλεσμα αυτής της απολύτου ασφαλούς διαδικασίας ακτινοβόλησης και απολύμανσης του συνεχώς ανακυκλούμενου αέρα είναι η ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΗΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ του χώρου στον οποίο θα τοποθετηθεί η συσκευή.

Απολύτως ασφαλείς για την υγεία. Η UV-C ακτινοβολία παραμένει περιορισμένη αποκλειστικά στο εσωτερικό της συσκευής (Πιστοποιητικό μη διαρροής ακτινοβολίας UV-C από το Εθνικό Κέντρο Εργαστηριακών Ελέγχων και Πιστοποίησης ΕΒΕΤΑΜ/MIRTEC).

Είναι οι μοναδικές συσκευές που συνοδεύονται απο πιστοποίηση της αποτελεσματικότητάς τους από εξειδικευμένο εργαστήριο (QUALITECH LABORATORIES: 70% μείωση του μικροβιακού φορτίου (απολύμανση) του αέρα σε χώρο 100 τ.μ., ύψους 3 μ., σε χρονικό διάστημα 45 λεπτών).

ΔΕΝ παράγουν όζον (O3). Oι ΟΖΟΝΕ-FREE λαμπτήρες UV-C (PHILIPS, OSRAM ή LEDVANCE) που χρησιμοποιούνται φέρουν ειδική κρυσταλλική επίστρωση (QUARTZ) η οποία μπλοκάρει το φάσμα της ακτινοβολίας στην οποία παράγεται το όζον. Ακόμα, διαθέτουν υψηλής πυκνότητας φίλτρο ενεργού άνθρακα το οποίο απορροφά και εξουδετερώνει όλους τους τοξικούς αέριους ρύπους από χημικά προϊόντα, καπνό τσιγάρου, αιθαλομίχλη, νέφος, οσμές από το μαγείρεμα, από τα κατοικίδια κτλ.


Προβολή ως Πλέγμα Λίστα

6 Προϊόντα

ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα

6 Προϊόντα

ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση