Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 38€ Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 2106200830, 2106253476, 2106253279 Τηλέφωνο Κομμωτηρίων: 2108070187
Γλώσσα
WISHLIST

Brazilian Therapy Xtreme (BTX) Keratin Cure

ΙΣΙΩΤΙΚΗ ΜΑΛΛΙΩΝ ΜΕ ΚΕΡΑΤΙΝΗ DIVIDER BTX BRAZILIAN KERATIN XTREME – NEXT GENERATION ΘΕΡΑΠΕΙΑ!!

Η νέα γενιά της ισιωτικής θεραπείας μαλλιών, Brazilian Keratin Treatment, έγινε πραγματικότητα και ονομάζεται ΒΤΧ (Brazilian Keratin Xtreme).

ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΒΤΧ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΚΕΡΑΤΙΝΗΣ?

Όλες οι συνηθισμένες θεραπείες λειτουργούν με το σκοπό να περιτυλίγουν τις τρίχες από την ρίζα ως τις άκρες με ένα φιλμ κερατίνης, ώστε να “αποφεύγουν” την Επαφή μεταξύ τους. Το αποτέλεσμα είναι γνωστό, τα μαλλιά δεν φριζάρουν, ισιώνουν και αποκτούν λάμψη και μεταξένια υφή για ένα χρονικό διάστημα 2-3-4 μήνες.

Το ΒΤΧ αντίθετα, με την παγκοσμίως μοναδική σύνθεση του, ΔΕΝ περιτυλίγει τις τρίχες, αλλά εισχωρεί 100% στο εσωτερικό της κάθε τρίχας και την γεμίζει. Το αποτέλεσμα είναι,ότι η θεραπεία λειτουργεί και προστατεύει την τρίχα από μέσα προς τα έξω. Έτσι εξασφαλίζει μεγαλύτερη διάρκεια της θεραπείας (4-5-6 μήνες), χαρίζει περισσότερη ελαστικότητα στα μαλλιά διότι τα αναδομεί από μέσα προς τα έξω,δίνει αυξημένη λάμψη λόγο του “Crystal Effect” και εξοικονομεί πολύτιμο χρόνο στην εφαρμογή διότι η πελάτισσα λούζεται πριν το κλείδωμα με την πρέσα και έτσι αρκούν λίγα περάσματα.Λούζεται αμέσως χωρίς να χρειαστεί να περιμένουμε 72 ώρες πριν τα λούσουμε!

Το ΒΤΧ είναι εγγυημένο προϊόν υψηλής ποιότητας, κατασκευασμένο στην Βραζιλία, Not Animal Tested, χωρίς φορμαλδεΰδη και βεβαίως με άδεια κυκλοφορίας του Ελληνικού Οργανισμού Φαρμάκων Ε.Ο.Φ., όπως όλα τα προϊόντα της εταιρίας.

Οι ημιμόνιμες ισιωτικές θεραπείες BRAZILIAN KERATIN έχουν κατακτήσει τα τελευταία χρόνια την Ελληνική αγορά και πλέον δεν αποτελούν “είδος πολυτελείας” αλλά έγιναν προσιτές για όλους. Λόγω της αυξημένης συνείδησης των καταναλωτών για υγιεινά και ελεγμένα προϊόντα, η KeratinCure ήταν η πρώτη εταιρία στον κόσμο που παρουσίασε την επαναστατική θεραπεία αυτή ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ, χωρίς την χρήση φορμαλδεΰδης και μόνο με οργανικά συστατικά.

Σήμερα, η KeratinCure είναι πάλι πρωτοπόρα και παρουσιάζει τη νέα γενιά των θεραπειών BRAZILIAN KERATIN με όνομα ΒΤΧ (Brazilian Keratin Xtreme). To BTX μειώνει δραστικά το χρόνο εφαρμογής, προσφέρει μεγαλύτερη διάρκεια, εφαρμόζεται σε όλους τους τύπους μαλλιών και όλα αυτά με ΑΠΟΛΥΤΗ ασφάλεια και κορυφαία αποτελέσματα.

Το πιο καινοτόμο προϊόν της αγοράς προσφέρει:

  • Εγγυημένη λείανση έως 90% στα πολύ σγουρά μαλλιά
  • Εξάλειψη φριζαρίσματος 100%
  • Διάρκεια θεραπείας έως και 6 μήνες
  • 0% φορμαλδεΰδη, σύμφωνα με την καινούργια οδηγία EC1223/20092
  • Ιδιαίτερα κατάλληλο για λεπτά μαλλιά, διότι επαναφέρει την ελαστικότητα και φωτεινότητα
  • Εγγυάται την πιο γρήγορη εφαρμογή της αγοράς
  • Δυνατότητα βαφής την ίδια μέρα
  • Εγγυάται την απόλυτη ικανοποίηση των κομμωτών και πελατών