Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 38€ Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 2106200830, 2106253476, 2106253279 Τηλέφωνο Κομμωτηρίων: 2108070187
Γλώσσα
WISHLIST

Yellow Rose

Τα επαγγελματικά προϊόντα Yellow Rose πρωτοεμφανίσθηκαν στην αγορά το 1965 με την ίδρυση της επιχείρησης από τον χημικό Νικήτα Παχωπό και τον γιό του Γεώργιο Παχωπό, επίσης χημικό. Έκτοτε εξελίσσονται και εμπλουτίζονται με νέες σειρές και προϊόντα παρακολουθώντας συνεχώς τις νεότερες εξελίξεις της κοσμετολογίας.

Περισσότερα

Προσφέρει μια ευρεία γκάμα προϊόντων και ολοκληρωμένων θεραπειών περιποίησης δέρματος για το πρόσωπο και το σώμα. Επίσης, παρέχει επαγγελματικό εξοπλισμό για ινστιτούτα αισθητικής. Συνδυάζει κλασσικές, δοκιμασμένες επί χρόνια πρώτες ύλες, με επιλεγμένα συστατικά φυτικής και θαλάσσιας προέλευσης, καθώς επίσης, και με τα πιο σύγχρονα δραστικά προϊόντα βιοτεχνολογίας.

Τα συστατικά των προϊόντων μας χρησιμοποιούνται στις ιδανικές αναλογίες επιτυγχάνοντας έτσι τη βέλτιστη συνεργιστική τους δράση. Το αποτέλεσμα είναι δραστικά προϊόντα υψηλής αποτελεσματικότητας κατάλληλα για επαγγελματική, αλλά και ιδιωτική χρήση

Η Yellow Rose Professional Cosmetics έχει επενδύσει σε επιστημονικό και στελεχιακό δυναμικό υψηλότατου επιπέδου και σε σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις διασφαλίζοντας με τον τρόπο αυτό τη συνεχή και ολοένα αναπτυσσόμενη πορεία της. Οι ιδιόκτητες, σύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρείας είναι εξοπλισμένες με αυτόματα μηχανήματα παραγωγής και συσκευασίας. Εντός του εργοστασίου λειτουργούν πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια χημικών και μικροβιολογικών αναλύσεων καθώς και τμήμα έρευνας και ανάπτυξης νέων προϊόντων. Επίσης, εφαρμόζονται τα συστήματα διαχείρισης ποιότητας ISO 22716 και ISO 9001 από τον πλέον έγκριτο οργανισμό TÜV.

Προβολή ως Πλέγμα Λίστα

140 Προϊόντα

Σελίδα
ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα

140 Προϊόντα

Σελίδα
ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση