Τα key items για τα μαλλιά μας το καλοκαίρι

Το καλοκαίρι έφτασε και εσύ σχεδιάζεις τις καλοκαιρινές σου διακοπές. Ήλιος, θάλασσα, πισίνες και ότι συνεπάγεται με την πιο ανάλαφρη εποχή του χρόνου. Με τα μαλλιά σου όμως τι γίνεται;

Κανένα άγχος, η ANGELOPOULOS HAIR & BEAUTY COMPANY είναι εδώ με το απόλυτο kit περιποίησης που θα γίνει ο απόλυτος σύμμαχος για τις πιο ξέγνοιαστες διακοπές.

Το Keratin Nanocure Alchemy Hair Treatment Kit είναι ένα σετ από σαμπουάν, μάσκα και 4 μοναδικά λάδια μαλλιών που σχεδιάστηκε για να καλύψει τις ανάγκες κάθε γυναίκας.

WhatsApp_Image_2023-04-13_at_09
  • Shampoo & Mask

Με βιταμίνη Ε, υαλουρονικό οξύ, Monoi, Murumuru και Buriti, συστατικά που δρουν από μέσα προς τα έξω στα διάφορα στρώματα της τρίχας, προσφέροντας λάμψη και απαλότητα. Δρα άμεσα και επιτυγχάνει την πλήρη επανόρθωση των ξηρών μαλλιών, τα οποία ενυδατώνονται ιδανικά, με αποτέλεσμα να γίνονται μεταξένια και ανάλαφρα.

  • Nutrition Pack

Ένας συνδυασμός 12 ειδικά επιλεγμένων θρεπτικών ελαίων, ο οποίος, μεταξύ των άλλων πλεονεκτημάτων, προσφέρει προηγμένη θρέψη, ολοκληρωμένη προστασία και επαναφορά της ελαστικότητάς τους.

WhatsApp_Image_2023-04-13_at_09_1_
WhatsApp_Image_2023-04-13_at_09_1_
  • Emollient Pack

Συνδυασμός εξωτικών θρεπτικών ελαίων κάλαμου (Acorus Calamus), μύρου, ελιάς και κανέλας], τα οποία, λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς τους σε εξαιρετικά μαλακτικά συστατικά, αποκαθιστούν πλήρως τη φυσική ελαστικότητα της τρίχας.

  • Hydration Pack

Ισορροπημένη σύνθεση από οξέα φρούτων (μήλο, λεμόνι και ταμάρινδο), άλφα και πολύ-υδροξυοξέα, σάκχαρα και πολυσακχαρίτες. Αυτός ο ιδανικός συνδυασμός συστατικών εξισορροπεί το pH της τρίχας, σφραγίζει τα λέπια της και παρέχει έντονη ενυδάτωση.

WhatsApp_Image_2023-04-13_at_09_1_
WhatsApp_Image_2023-04-13_at_09_1_
  • Reconstruction Pack

Αποκλειστικό σύμπλεγμα με βάση την καρβοκυστεΐνη και τα αμινοξέα, το οποίο αναπτύχθηκε για να αποκαθιστά ακόμα και τα πιο ξηρά, εύθραυστα και ταλαιπωρημένα μαλλιά, λόγω των πολλών και διαφόρων χημικών διεργασιών όπου παρέχει σφράγιση της εξωτερικής στοιβάδας της τρίχας και προστασία του χρώματος.

Τα μυστικά για τέλεια μαλλιά

Συνοψίζοντας λοιπόν έχουμε να πούμε πως αυτό το κιτ σχεδιάστηκε ως ένας πλήρες χρονογράφημα, που αναζωογονεί τα εύθραυστα και ταλαιπωρημένα μαλλιά μέσω της εναπόθεσης και συμπλήρωσης των απαραίτητων θρεπτικών συστατικών, τα οποία έχει ανάγκη η κάθε τρίχα. Έτσι, προάγει ενεργά την περιποίηση που απαιτεί η κάθε τρίχα των μαλλιών σας ξεχωριστά και, κυρίως, οποιαδήποτε στιγμή τη χρειάζεται!