Ξανά στην κορυφή η Angelopoulos Hair με 5 βραβεία στα Golden Awards !

Είμαστε ενθουσιασμένοι σαν ANGELOPOULOS HAIR & BEAUTY COMPANY για το official recognition που λάβαμε από τα GOLDEN AWARDS® The Trophy™ στην κατηγορία «Beauty & Aesthetics Awards» με τα εξής 5 μοναδικά βραβεία:

1) Official recognition για την εταιρία:

Αναγνωρίστηκε ως η κορυφαία Εταιρεία της χρονιάς στον τομέα των Θεραπειών Μαλλιών, με μεγάλη εμπειρία και εξειδικευμένη τεχνογνωσία ως προς τα μοναδικά χτενίσματα στην συνεχώς εξελισσόμενη παγκόσμια αγορά Θεραπειών Κερατίνης. Αναγνωρίστηκε ως ο "Βασιλιάς της Κερατίνης",

2) «Beauty & Aesthetics Award»,

3) «Hair Treatments Company of the Year 2023»,

4) «Customer Satisfaction Award» 

5) «Trusted Quality Provider Award»

GOLDEN_AWARDS_The_Trophy_angelopoulos_hair_co_9_
GOLDEN_AWARDS_The_Trophy_angelopoulos_hair_co_15_
GOLDEN_AWARDS_The_Trophy_angelopoulos_hair_co_17_

Ένας εκ των ιδρυτών της εταιρείας Ιωάννης Αγγελόπουλος παραλαμβάνει τα βραβεία μαζί με την σύζυγο του Στεφανία Γεωργίου.

Ο θεσμός GOLDEN AWARDS® The Trophy™ έλαβε χώρα σαν φυσική απονομή στην πισίνα του Politia Tennis Club σε λαμπερή ατμόσφαιρα ανάμεσα σε κορυφαίες προσωπικότητες, στις 7 Ιουνίου 2023. Η επιτροπή του θεσμού esteemed jury panel λειτουργώντας με αυστηρότατα κριτήρια και αποτελούμενη από διεθνείς προσωπικότητες σε Ελλάδα και Αγγλία, έκρινε θετικά την πορεία μας στον επαγγελματικό και κοινωνικό τομέα και μας απέδωσε τα επίσημα award certificates των GOLDEN AWARDS® The Trophy™ που κατοχυρώνουν ένα σημαντικό ορόσημο, εκφραζόμενο ως υποδειγματικό επίτευγμα για την μέχρι σήμερα πορεία μας.

Το Trophy είναι πλέον στα χέρια μας και μεταφέρει τη λάμψη του, μέσα από την χρυσή καθρέφτινη ποιοτική κατασκευή του, σφραγίζοντας το 2023 με μοναδικό τρόπο! Ο θεσμός των GOLDEN AWARDS® The Trophy™ θέτει προϋποθέσεις όπως η προσφορά στον πολιτισμό, η ευαισθησία στο περιβάλλον, η βιωσιμότητα, το όραμα, το ήθος, η κοινωνική συνεισφορά, η φήμη κ.α.

awards-home