Πάρτι παρουσίασης της νέας βαφής μαλλιών CI3D 3D

Η Angelopoulos Hair Company σε συνεργασία με το Δημήτρη Γιαννακόπουλο παρουσίασαν, με απόλυτη επιτυχία, στο «ACRO CLUB» μια μοναδική νέας γενιάς βαφή μαλλιών, τη CI3D 3D.

Εμπλουτισμένη με το φυσικό συστατικό κανναβιδιόλη, γνωστό για τις ευεργετικές του ιδιότητες, την υδρολυμένη κερατίνη, η οποία βοηθάει στην ενδυνάμωση της τρίχας αποτρέποντας το σπάσιμο και τη ψαλίδα στα μαλλιά και το γνωστό σε όλους μας argan oil, που έρχεται και συμπληρώνει έναν κύκλο θεραπείας μέσα από τη βαφή «CI3D 3D» δίνοντας στην τρίχα την απαραίτητη υγρασία προσφέροντάς της λάμψη, ζωντάνια και χρώμα διαρκείας.

Επίσης, η νέα βαφή περιέχει:

• Υψηλό ποσοστό σε βιταμίνη Ε,το οποίο θρέφει το τριχωτό της κεφαλής και δυναμώνει τα μαλλιά.

• Μέσα στο CI3D Oil περιέχονται ωμέγα-3, ωμέγα-6 και ωμέγα-9 οξέα, τα οποία συμβάλλουν στη βελτίωση της ποιότητας του ιστού του τριχωτού της κεφαλής.

• Περιέχει GLA (γάμμα λινολεϊκό οξύ) που προάγει τη φυσική ανάπτυξη της τρίχας.

• Το έλαιο CI3D περιέχει και τα 21 αμινοξέα, τα οποία είναι τα δομικά στοιχεία της πρωτεΐνης. Είναι γεμάτο από λιπαρά οξέα που παρέχουν υγρασία και σφραγίζουν την επιδερμίδα.

• Είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά, όπως βιταμίνες Α, C και Ε, έτσι βοηθά στην προστασία των μαλλιών από περιβαλλοντικές βλάβες.

• Το CI3D περιέχει υψηλές δόσεις ασβεστίου, φωσφόρου, μαγνησίου, καλίου και βιταμίνης Ε, οι οποίες είναι εξαιρετικές για το τριχωτό της κεφαλής.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΒΑΦΗΣ ΜΑΛΛΙΩΝ CI3D 3D