Konnie Metaxa: Πιο ξανθιά από ποτέ στην Angelopoulos Hair! Δείτε το πριν και το μετά!

Με ένα γρήγορο αλλά εντυπωσιακό tik tok video η ταλαντούχα performer, παρουσιάστρια, influencer, Konnie Metaxa και κουμπάρα του Βασιλιά της Κερατίνης, Ιωάννη Αγγελόπουλου, μοιράστηκε με τους φίλους της στα social media την αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της στην Angelopoulos Hair!

Η Konnie Metaxa επισκέφτηκε το κομμωτήριο μας στο Περιστέρι, Δήλου 22, λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων για να επαναφέρει τη λάμψη στα μαλλιά της και για να γίνει… πιο ξανθά από ΠΟΤΕ! Αφέθηκε λοιπόν στα χέρια του hair colorist της ομάδας μας, Μάνου Αθανασίου, με τον οποίο έχουν συνεργαστεί παλαιότερα στην εκπομπή MEGA Star, όπου ο Μάνος ήταν υπεύθυνος για το styling των μαλλιών της και περίμενε το αποτέλεσμα με μεγάλη ανυπομονησία. 

H σέξι και όμορφη Konnie ήταν απόλυτα ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα στα μαλλιά της και πολύ ενθουσιασμένη τόσο με το χρώμα, όσο και με την ποιότητα των μαλλιών της μετά από τις τεχνικές εργασίες βαφής!

Δείτε παρακάτω υλικό από τα social mediaπου μοιράστηκε η Konnieμε τους διαδικτυακούς φίλους φανερά ενθουσιασμένη με το νέο χρώμα στα μαλλιά της!