H influencer και παίκτρια του My Style Rocks, Δήμητρα Μπεσίρη, επιλέγει B3 Split End Bonder για υγιή και λαμπερά μαλλιά!

Η influencer και πρόσφατα η νέα προσθήκη στο cast του TV Show «My Style Rocks» επισκέφτηκε το κομμωτήριο μας στη Νέα Σμύρνη για μια ανανέωση και αναζωογόνηση των μαλλιών της. 

Επέλεξε τη θεραπεία ενυδάτωσης και ενδυνάμωσης των μαλλιών B3 Split End Bonder που προσφέρει πολλά οφέλη στα μαλλιά ενώ παράλληλα γίνεται πάρα πολύ γρήγορα και απαιτεί ελάχιστο χρόνο στο κομμωτήριο, με χρόνο εφαρμογής μόλις 10 λεπτά! 

Τι προσφέρει η θεραπεία B3 Split End Bonder στα μαλλιά; 

Με λίγα λόγια μειώνει στο ελάχιστο τα σπασίματα, και βοηθά τα μαλλιά να μακρύνουν με υγιή τρόπο! Πως; Η θεραπεία κομμωτηρίου Β3  η οποία  ενεργοποιείται με την θερμότητα, δημιουργεί άμεσα δεσμούς μεταξύ των ινών της επιδερμίδας της τρίχας (λέπια), απαλείφει την ψαλίδα και προστατεύει την τρίχα από το σπάσιμο για διάστημα έως και 4 εβδομάδες!

  • Ξαναχτίζει την εσωτερική δομή της τρίχας
  • Ιδανικό για πελάτισσες που θέλουν να μακρύνουν τα μαλλιά τους
  • Περίπου 45 εφαρμογές ανά μπουκάλι θεραπείας

Παρακολουθήστε παρακάτω όλη τη διαδικασία της θεραπείας και το τελικό αποτέλεσμα στα μαλλιά της όμορφης Δήμητρας. Η γνωστή Instagrammer μας έφυγε από το κομμωτήριο μας απόλυτα ευχαριστημένη και χαρούμενη με την ανανεωμένη εικόνα των και υγιή όψη μαλλιών της!