Beauty Greece Άνοιξη 2024: Η ομάδα Angelopoulos Ηair ήταν εκεί και παρουσίασε νέα προϊόντα και τις νέες, εξελιγμένες θεραπείες λείανσης!

Beauty Greece Άνοιξη 2024: Η ομάδα Angelopoulos Ηair ήταν εκεί και παρουσίασε νέα προϊόντα και τις νέες, εξελιγμένες θεραπείες λείανσης!

Την Κυριακή 12 Μαΐου η ομάδα της  Angelopoulos Hair έλαβε μέρος στο 29ο Διεθνές Συνέδριο & Έκθεση Επαγγελματικών Προϊόντων Ομορφιάς Beauty Greece Άνοιξη 2024, που πραγματοποιήθηκε από 11 έως και 13 Μαΐου 2024, στο ΜΕΚ Παιανίας.
Η Beauty Greece παραμένει το σημαντικότερο επαγγελματικό γεγονός για όλους τους επαγγελματίες παροχής υπηρεσιών ομορφιάς και γι’ αυτό η ομάδας μας ήταν εκεί για να ανακαλύψει καθετί καινούριο αλλά και για να παρουσιάσει όλα τα νέα μας προϊόντα αλλά και θεραπείες!

Αναλυτικότερα η εκπαιδευτική ομάδα της Angelopoulos Hair - Brazilian Keratin Experts, την Κυριακή 12 Μαϊου παρουσίασε στο Open Stage του συνεδρίου, τη διάγνωση και την εφαρμογή τριών θεραπειών λείανσης διαφορετικής τεχνολογίας και επιπλέον αναφέρθηκε στα νέα προϊόντα περιποίησης μαλλιών, Blah Blah Yeah OK αλλά και την ολοκαίνουρια leave-in θεραπεία αναδόμησης και αποκατάστασης που ενισχύει και θρέφει τα μαλλιά RE12 Rebuild and Restore Hair Treatment.

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά για τις νέες θεραπείες λείανσης που παρουσιάστηκαν live:

Η Nanocure Extreme είναι μια κερατίνη με τεχνολογία αιχμής που μειώνει το φριζάρισμα στο μηδέν και αναδομεί πλήρως τα κατεστραμμένα μαλλιά. Είναι σχεδιασμένο για να δίνει υψηλό ποσοστό ισιώματος και ευμορφίας. κλειδώνει τα χρώματα στα μαλλιά. Χωρίς δυσάρεστη οσμή ή ερεθισμούς. Προστατεύει τα μαλλιά από τη ρύπανση του περιβάλλοντος, το νερό της πισίνας ή της θάλασσας.

 

Νέα φόρμουλα υβριδικής ισιωτικής με κερατίνη. Η προηγμένη σύνθεση των οξέων που δραστηριοποιουνται στους δεσμούς της τρίχας μπορεί να κλειδώσει το ίσιωμα έως και με μόνιμα αποτελέσματα ενώ το σύμπλεγμα κερατίνης που εμπεριέχει μπορεί παράλληλα να θρέψει σε βάθος την τρίχα έμπλουτίζοντάς την  με ευεργετικά συστατικά καλύπτοντας έτσι την εξωτερική φθορά τους. άκρως φιλική χωρίς ανεπιθύμητες αναθυμιάσεις μας δίνει την δυνατότητα λουσίματος και την ίδια μέρα και δυνατότητα βαφής την ίδια μέρα.

Πιο γρήγορη, πιο ανθεκτική, χωρίς έντονο ξεθώριασμα μαλλιών, άκρως θερμοπροστατευτική, η νέα hybdrid lisse v2 υπόσχεται των πλήρη επαναπρογραμματισμό των μαλλιών σας.

 

 

Η Keratin Nanocure® Spraight είναι μία επανορθωτική ισιωτική θεραπεία λείανσης της οποίας η προηγμένη σύνθεση βασίζεται σε δύο βασικές πρωτεΐνες (κερατίνη και κολλαγόνο), προβιταμίνη β5 (πανθενόλη) και σε επτά διαφορετικά εκχυλίσματα βοτάνων άκρως ευεργετικά για το τριχωτό και τα μαλλιά (εκχυλίσματα δενδρολίβανου, εκουιζέτου, χαμομηλιού, αγριαψιθιάς, φασκομηλιάς, φιλύρας και σημύδας).

Οι ιδιότητες που δίνει στα μαλλιά και το δέρμα η καινοτόμος φυτικής σύνθεσης φόρμουλα του Keratin Nanocure® Spraight σαφώς δεν περιορίζονται μόνο στη λείανση, την αποκατάσταση της φθοράς, την εξάλειψη του φριζαρίσματος και το υψηλό ποσοστό ισιώματος, γιατί πέραν αυτών, ενισχύει τη θρέψη του στελέχους της τρίχας, βοηθάει στην παραγωγή μελανίνης αποτρέποντας το άσπρισμα, συμβάλλει στη μείωση της τριχόπτωσης, ενώ ταυτόχρονα, ενισχύει τις φύτρες ώστε να γίνουν κανονικά μαλλιά.