Athens Fasion Week 2024: Η Angelopoulos Hair ήταν εκεί!

Η μεγαλύτερη γιορτή της μόδας Athens Fashion Week, επέστρεψε ανανεωμένη και γεμάτη εκπλήξεις για μια ακόμα χρονιά και η Angelopoulos Hair ήταν εκεί.

Κεντρικός χώρος διεξαγωγής για τις επιδείξεις μόδας είναι και φέτος το Ζάππειο Μέγαρο, αλλά και μια σειρά από νέες και ξεχωριστές τοποθεσίες στην Αθήνα, όπως ο πολυμορφικός εκθεσιακός χώρος, Metaphor, η κεντρική Πλατεία Ομονοίας και η ειδυλλιακή Λίμνη Βουλιαγμένης.

Την τρίτη ημέρα της διοργάνωσης, τη Δευτέρα 22 Απριλίου η ομάδα της Angelopoulos Hair είχε τη μεγάλη χαρά και τιμή να αναλάβει το hairstyling για τα μοντέλα του σχεδιαστή, Paris Valtadoros για το fashion show της νέας του συλλογής με τίτλο, Mystique, με απόλυτο σύμμαχό τους την σειρά styling της L’Oréal Professionnel που πραγματοποιήθηκε στην ατμοσφαιρική και πανέμορφη Λίμνη Βουλιαγμένης. 

image00012

Οι hair experts της Angelopoulos Hair ανέλαβαν το hairstyling εβδομήντα μοντέλων και δημιούργησαν το πιο καλοκαιρινό χτένισμα στην πιο chic αλλά και fresh εκδοχή του, το wet hair look, με την κορυφαία σειρά προϊόντων styling της L’OREAL Professionnel, Tecni Art. 

Ο Παύλος Μόρος, Καλλιτεχνικός Διευθυντής των Angelopouloshair Company, μας μίλησε για την εμπειρία της ομάδας του στην 34η Athens Fashion Week και για τα μοναδικά χτενίσματα που δημιούργησαν!