Αποτρέψτε το σπάσιμο της τρίχας και το ξεθώριασμα του χρώματος με το νέο έλαιο μαλλιών Metal Detox

[ΝΕΟ METAL DETOX ΛΑΔΙ ΜΑΛΛΙΩΝ]

 

Τα έλαια μαλλιών χρησιμοποιούνται από τις περισσότερες γυναίκες για να διευρύνουν τα οφέλη από τα πλενόμενα προϊόντα περιποίησης μαλλιών σε καθημερινή βάση.

Παρόλα αυτά, κανένα έλαιο μαλλιών στην αγορά δεν προσφέρει προστασία από τα μεταλλικά στοιχεία αποτρέποντας το σπάσιμο της τρίχας και το ξεθώριασμα του χρώματος.

Για το λόγο αυτό, η L’Oréal Professionnel Paris δημιούργησε μια μοναδική καινοτομία, εντάσσοντας το μόριο της Γλυκοαμίνης σε ένα λάδι μαλλιών!

image004_1_

Με κάθε λούσιμο μεταλλικά στοιχεία εισχωρούν στο εσωτερικό της τρίχας, η συγκέντρωση των οποίων μπορεί να προκαλέσει σπάσιμο της τρίχας & ξεθώριασμα χρώματος.

Το ΝΕΟ συμπυκνωμένο λάδι Metal Detox προστατεύει όλους τους τύπους μαλλιών από την προσκόλληση μεταλλικών στοιχείων μετά τις υπηρεσίες βαφής, balayage και ξανοίγματος.

image005

Τα μαλλιά γίνονται:

πιο δυνατά με 97% λιγότερο σπάσιμο της τρίχας,

με 2x περισσότερη λάμψη

και

το χρώμα δείχνει πιο έντονο.

Η πλούσια υφή του απορροφάται άμεσα από τις ίνες της τρίχας χωρίς να τις βαραίνει και τα μαλλιά γίνονται 10% πιο γεμάτα .

Ιδανικό για όλους τους τύπους μαλλιών, βαμμένα, ταλαιπωρημένα, ξανοιγμένα & φυσικά.

764612f0-b34c-4c4c-8ce1-05c36cf7e761

Συμπυκνωμένο λάδι Metal Detox, προστατεύει τα μαλλιά από την προσκόλληση μεταλλικών στοιχείων μετά τις υπηρεσίες βαφής, balayage και ξανοίγματος