Νέα διάκριση για την Angelopoulos Hair στα βραβεία «Χρυσή Εταιρεία»!

Η Χρυσή Εταιρεία είναι ένας διαγωνισμός που στοχεύει στην προώθηση των εταιρειών με την καλύτερη βαθμολογία. Αυτό είναι ένα βραβείο για επιχειρήσεις που βασίζονται σε πραγματικά αποτελέσματα σε ιστοσελίδες, που περιέχουν έγκυρες και αξιόπιστες κριτικές - π.χ. Facebook, Google Maps, TripAdvisor κλπ.

Με εις βάθος ανάλυση των δεδομένων και σύγκριση των αποτελεσμάτων μεταξύ της ευρύτερης δυνατής ομάδας οντοτήτων που αντιπροσωπεύουν την οικονομία μιας δεδομένης χώρας, γίνεται επιλογή των εταιρειών με την καλύτερη βαθμολογία ανάλογα με την τοποθεσία και το αντικείμενο δραστηριότητάς τους. Γίνεται συλλογή κι ανάλυση μόνο αυτών των αξιολογήσεων. Η κριτική επιτροπή, δηλαδή, είναι οι πελάτες.

Για να διακριθεί μια εταιρεία θα πρέπει τουλάχιστον το 75% όλων των αξιολογήσεων να είναι θετικές. Όλα βασίζονται στα μαθηματικά - δεν υπάρχει τρόπος να γίνει κάποια παρεμβολή στα αποτελέσματα. Αυτοί οι κανόνες καθιστούν το έργο διαφανές και ανεξάρτητο.

Η Angelopoulos Hair διακρίθηκε και σε αυτό τον διαγωνισμό κι επιβραβεύτηκε, ουσιαστικά, από τους πελάτες της για την αξιοπιστία, την ποιότητα των υπηρεσιών της και την εξυπηρέτηση που προσφέρει.

 

xrisi-etaireia-2023