Η Tik Toker Magia Lemona στην Angelopouloshair! Δοκίμασε την επαναστατική θεραπεία κερατίνης Milk Protein Supreme και ξετρελάθηκε!

Η Tik Toker και content creator, Magia Lemona, ήρθε στο κομμωτήριο μας στο Χαλάνδρι γιατί ήθελε να κάνει θεραπεία κερατίνης και να απαλλαγεί πλέον από τα εργαλεία styling που με τη θερμότητα ταλαιπωρούσαν τα μαλλιά της και τα μετέτρεπαν σε αφυδατωμένα και θαμπά!

Η Tik Toker με την καθοδήγηση των hair experts της Angelopouloshair επέλεξε τη θεραπεία κερατίνης Milk Protein Supreme και αφέθηκε στα χέρια μας για να αποκτήσει ίσια μαλλιά, γεμάτα λάμψη που δεν φριζάρουν!

Οι ιδιότητες της κερατίνης:

Η Keratin Nanocure Milk Protein Supreme είναι η πρώτη θεραπεία κερατίνης που χρησιμοποιεί υδρολυμένες πρωτεΐνες γάλακτος καθώς και τεχνολογία αμινοξέων.

Ο εμπλουτισμός αυτών των στοιχείων παρέχει ιδιότητες στα μαλλιά όπως:

  • Εκθαμβωτική λάμψη.
  • Απαλότητα και αναζωογόνηση.
  • Το υψηλό ποσοστό των νανομορίων κερατίνης έχει ως αποτέλεσμα την καλύτερη διεισδυτικότητα στον φλοιό της τρίχας.
  • Η Milk Protein λειτουργεί σαν ασπίδα για τα μαλλιά σας και προστατεύει από την υπεριώδη ακτινοβολία χάρη στην πρωτεϊνική επίστρωσή της.

Η νέα αυτή τεχνολογία προέρχεται από 100% φυσικά συστατικά και παρέχει ισχυρή λείανση, μεταξένια απαλότητα και ίσια υγιή μαλλιά χωρίς φριζάρισμα παρατείνοντας τα αποτελέσματα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα

Παρακολουθείστε στο video παρακάτω βήμα-βήμα τη διαδικασία και την εφαρμογή της θεραπείας αλλά και το τελικό αποτέλεσμα που άφησε την όμορφη και γλυκιά Magia απόλυτα ευχαριστημένη!