Η Molton Brown ήρθε στην Angelopoulos Hair

Ο οίκος Molton Brown γεννήθηκε το 1971 στο Λονδίνο, στη South Molton Street και θεωρείται η διαχρονική απεικόνιση του μοναδικού βρετανικού στυλ.

Με το χρόνο καταφέραμε να χτίσουμε τη φήμη των ειδικών από το Λονδίνο για τα προϊόντα μπάνιου, σώματος και ομορφιάς. Tα αρώματα, τα αφρόλουτρα, οι κρέμες σώματος, τα κεριά και τα προϊόντα περιποίησης χεριών μας συνδυάζουν εξωτικά συστατικά με μια γεύση από την εκκεντρικότητα του Λονδίνου. Τολμηρά αρώματα και έντονα χρώματα που ξεχωρίζουν πάνω στο ράφι. Σήμερα, θα βρείτε τα Molton Brown σε πεντάστερα ξενοδοχεία, στυλάτα νοικοκυριά και πολυτελή καταστήματα σε όλο τον κόσμο, Ωστόσο κάθε προϊόν συνεχίζει να παρασκευάζεται στην Αγγλία, από το 1971.

Χρησιμοποιούμε τα καλύτερα συστατικά με εξαιρετικές συγκεντρώσεις αρωμάτων και η ποιότητά μας έχει αναγνωριστεί με το Royal Warrant της Βασίλισσας Ελισάβετ ΙΙ.

Ως μέρος του συνεχώς εξελισσόμενου ταξιδιού μας προς τη βιωσιμότητα, δεν έχουμε εφαρμόσει και δεν θα εφαρμόσουμε ποτέ δοκιμές σε ζώα ενώ παράλληλα έχουμε το δικό μας εργοστάσιο παραγωγής στο Elsenham στο οποίο υπερασπιζόμαστε την ομορφιά που είναι φιλική προς το περιβάλλον. Εμπνευσμένοι από το προοδευτικό μας σπίτι, το Λονδίνο, εργαζόμαστε πλάι στην εκλεκτή ομάδα αρωματοποιών μας που δημιουργεί για εσάς μακράς διάρκειας, ιδιαίτερα αρώματα που θα αγαπήσετε.

Δείτε τα προϊόντα Molton Brown