Η influencer Ζωή Βλάχου βρήκε την καλύτερη θεραπεία που επιδιορθώνει τη χρόνια φθορά στα βαμμένα μαλλιά!

Η influencer και content creator, Ζωή Βλάχου, αγαπά τις αλλαγές στα μαλλιά της γι’ αυτό και συχνά πειραματίζεται με νέα χρώματα, χτενίσματα και haircuts. Οι τεχνικές εργασίες βαφής αλλά και η συχνή χρήση θερμικών εργαλείων ωστόσο ταλαιπωρούν τα μαλλιά και πολλές φορές τα μετατρέπουν σε αδύναμα και άτονα με αποτέλεσμα να προκαλείται πρόωρα η γήρανση της τρίχας. 

Η λύση όμως για να γυρίσουμε το χρόνο πίσω στα μαλλιά υπάρχει και ακούει στο όνομα Brazilian Blowout Rewind! Αυτή είναι και η αποτελεσματική θεραπεία που επέλεξε να κάνει η αγαπημένη μας Ζωή κατά την επίσκεψη της στο κομμωτήριο μας στους Αμπελόκηπους, μετά από την καθοδήγηση που της έδωσαν οι hair experts μας. 

Τι είναι η θεραπεία μαλλιών Brazilian Blowout Rewind και τι προσφέρει στα μαλλιά;

Είναι μια αντιγηραντική επανορθωτική θεραπεία κομμωτηρίου ειδικά σχεδιασμένη για να αντιστρέφει άμεσα τα σημάδια γήρανσης: 

  • Επιδιορθώνει τη χρόνια φθορά σε βαμμένα και ντεκαπαρισμένα μαλλιά, ταλαιπωρημένα από θερμικά εργαλεία ή γερασμένα τόσο εξωτερικά, όσο και εσωτερικά. 
  • Βελτιώνει την απορρόφηση χρωστικών και επιτυγχάνει καλύτερη κάλυψη λευκών και χρώμα που διαρκεί.
  • Τιθασεύει τα δύσκολα λευκά υαλώδη μαλλιά και μειώνει την γήρανση σε όλους τους τύπους μαλλιών.
  • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις υπηρεσίες κομμωτηρίου.
  • Κλινικά αποδεδειγμένα αποτελέσματα.
  • Τα αποτελέσματα είναι άμεσα και διαρκούν έως και 10 λουσίματα.

 

Στο video που μοιράστηκε η αγαπημένη μας Ζωή μετά την επίσκεψη της στο κομμωτήριο μας, με τους διαδικτυακούς της φίλους, στο Tik Tok και Instagram μπορείτε να δείτε βήμα - βήμα τη διαδικασία της θεραπείας, Brazilian Blowout Rewind, που επαναφέρει άμεσα την ποιότητα της τρίχας για ένα υγείες και νεανικό look σε μόλις 20 λεπτά! Σε ευχαριστούμε πολύ @Zoevla, σε περιμένουμε ξανά στα κομμωτήρια μας!