Η blogger Iliana Kappa εμπιστεύτηκε το «βασίλειο» της κερατίνης, την Angelopoulos Hair, και έκανε την ισιωτική θεραπεία, Spraight Blonde!

Η blogger Iliana Kappa εμπιστεύτηκε το “βασίλειο” της κερατίνης, την Angelopouloshair, και έκανε την ισιωτική θεραπεία, Spraight Blonde, ειδικά σχεδιασμένη για ξανθά μαλλιά! 

H blogger και influencer Iliana Kappa ήρθε στο κομμωτήριο μας στον Πειραιά για να κάνει θεραπεία κερατίνης για να αποκτήσει λεία και λαμπερά αλλά και δυνατά, υγιή μαλλιά! Εμπιστεύτηκε τους ειδικούς και επέλεξε την θεραπεία που της πρότειναν ότι ταίριαζε καλύτερα στις ανάγκες των μαλλιών. 

Η κατάξανθη και όμορφη Iliana, λοιπόν, έκανε την ισιωτική θεραπεία λείανσης Spraight Blonde, που είναι ειδικά σχεδιασμένη για ξανθά μαλλιά και έχει μηδέν χρόνο αναμονής κατά την εφαρμογή της! 

Η Keratin Nanocure® Spraight Blonde ,της οποίας η προηγμένη σύνθεση βασίζεται σε δύο βασικές πρωτεΐνες (κερατίνη και κολλαγόνο), προβιταμίνη β5 (πανθενόλη) και σε επτά διαφορετικά εκχυλίσματα βοτάνων άκρως ευεργετικά για το τριχωτό και τα μαλλιά (εκχυλίσματα δενδρολίβανου, εκουιζέτου, χαμομηλιού, φασκομηλιάς, φιλύρας και σημύδας) προσφέρει: Λείανση, αποκατάσταση της φθοράς, εξάλειψη του φριζαρίσματος και υψηλό ποσοστό ισιώματος. Και πέραν αυτών, ενισχύει τη θρέψη του στελέχους της τρίχας, βοηθάει στην παραγωγή μελανίνης αποτρέποντας το άσπρισμα, συμβάλλει στη μείωση της τριχόπτωσης, ενώ ταυτόχρονα, ενισχύει τις φύτρες ώστε να γίνουν κανονικά μαλλιά.

Παρακολουθήστε παρακάτω την επίσκεψη της blogger στο κομμωτήριο μας και την διαδικασία της θεραπείας. Η γλυκιά Iliana έμεινε απόλυτα ευχαριστημένη και εντυπωσιασμένη από την απαλότητα, την δύναμη και τη λάμψη που είχαν αποκτήσει τα μαλλιά της αμέσως μετά την εφαρμογή της θεραπείας, Spraight Blonde!