Διάκριση για το e-shop της Angelopoulos Hair & Beauty Company στα e-volution Awards 2024!

Διάκριση έλαβε το ανανεωμένο e-shop της Angelopoulos Hair & Beauty Company στα e-volution Awards 2024, που επανασχεδιάστηκε και λανσαρίστηκε το καλοκαίρι από την Elegento, αποσπώντας το Silver βραβείο στην κατηγορία Best in Beauty, Health & Pharma.

Τα e-volution Awards διοργάνωσε για 13η χρονιά η BOUSSIAS με στόχο να αναδείξει τα κορυφαία e-Shops, e-Businesses και e-Commerce Agencies της χρονιάς. Φέτος, οι νικητές ανακοινώθηκαν σε μια εορταστική τελετή που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου, στο Grand Hyatt Athens, με τη συμμετοχή περισσότερων από 500 στελεχών της αγοράς και παρουσιαστές τους Πέτρο Κουμπλή και Σοφία Κωνσταντινίδου. Βραβεύτηκαν τα πιο καινοτόμα και αποτελεσματικά e-Shops, e-Businesses και e-Commerce Agencies της χρονιάς.

evoluion-awards-2024-6
evoluion-awards-2024-4

Ο κ. Ιωάννης Αγγελόπουλος & η κ. Στεφανία Γεωργίου

Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Αρβανίτης από την Elegento, η οποία ειδικεύεται στο magento ecommerce, και προσφέρει έξυπνες, ποιοτικές και αποτελεσματικές λύσεις για την ανάπτυξη ηλεκτρονικού εμπορίου.

Τις υποψηφιότητες αξιολόγησε Κριτική Επιτροπή αποτελούμενη από 68 καταξιωμένα στελέχη από την Ελλάδα, υπό την προεδρία του καθηγητή Γεώργιου Δουκίδη, Διευθυντή του Εργαστηρίου Ηλεκτρονικού Εμπορίου ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τι δήλωσε ο Jury President, Καθ. Γεώργιος Δουκίδης:

«Τα εφετινά e-volution Awards ανέδειξαν σημαντικές τάσεις που καταγράφουν μια τεχνολογική και επιχειρηματική αναβάθμιση του Ηλεκτρονικού Εμπορίου και Ηλεκτρονικού Επιχειρείν στην ελληνική επιχειρηματικότητα. Συγκεκριμένα είδαμε:

  • Μεγάλο ανταγωνισμό σε όλες τις προϊοντικές κατηγορίες με απτά αποτελέσματα.
  • Ανάδειξη βέλτιστων πρακτικών στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο B-B.
  • Αξιοποίηση της τεχνητής νοημοσύνης στην πράξη.
  • Πολλά έργα re-design και re-launch προχωρώντας στη δεύτερη και τρίτη γενιά των υλοποιήσεων.
  • Ένταξη των έργων Ηλεκτρονικού Εμπορίου στον ευρύτερο ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων.
  • Αξιοποίηση του Ηλεκτρονικού Εμπορίου για εξωστρέφεια και εξαγωγές.
  • Προσφορά από τους παρόχους πέρα από τεχνολογικές λύσεις.
  • Ολοκληρωμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες επιχειρηματικής ανάπτυξης.
evoluion-awards-2024-3

Το team της Elegento - Ecommerce Solutions