Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 38€ Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 2106200830, 2106253476, 2106253279 Τηλέφωνο Κομμωτηρίων: 2108070187
Γλώσσα
WISHLIST

Από το Α-Ω

Η εταιρεία Angelopoulos Hair Company ιδρύθηκε το έτος 1997 από δύο αδέρφια, τον Ιωάννη και τον Νικόλα. Προερχόμενοι από επιτυχημένους γονείς κομμωτές ακολούθησαν και οι ίδιοι τον κλάδο.

Για σειρά ετών εργάστηκαν στα μεγαλύτερα κομμωτηριακά σαλόνια της Αγγλίας. Στη συνέχεια αποφάσισαν να ανοίξουν το πρώτο τους κατάστημα, το οποίο μέχρι και σήμερα αποτελεί έδρα τους στην Κηφισιά.  Μετά από διεξοδική έρευνα και στενή συνεργασία με κορυφαίους κομμωτές και στυλίστες αντιλήφθηκαν ότι οι ανάγκες του κομμωτηριακού κλάδου άλλαζαν και ότι είχε φτάσει ο καιρός να διεισδύσουν νέες υπηρεσίες στον χώρο.

Λάνσαραν πρώτοι στην Ελλάδα την Brazilian Keratin Treatment με την οποία κατάφεραν να δημιουργήσουν χώρους με κύρια βάση την υπηρεσία αυτή. Στη συνέχεια και μετά από πολλά ταξίδια στις «μητροπόλεις» της κομμωτικής, στην Αγγλία και την Αμερική, εμπλούτισαν την γκάμα τους φέρνοντας ως αποκλειστικοί αντιπρόσωποι στην Ελλάδα και νέα καινοτομικά προϊόντα υψηλής τεχνολογίας αποκλειστικά για θεραπείες μαλλιών.

Σήμερα έχουν καταφέρει να διαθέτουν στην γκάμα τους δέκα κομμωτήρια και 5 αποκλειστικές  αντιπροσωπείες Nanocure Keratin , Sweet Professional , X kerrin Keratin ,Ηairtoxx , Biutec technology & αποκλειστική διανομής της εταιρείας Toppik ,καθώς επίσης και το δικό τους τεχνικό κέντρο εκπαίδευσης. Είναι αξιοσημείωτο ότι έχουν δημιουργήσει και προϊόντα με το δικό τους brand (Nanocure) το οποίο εξάγουν πλέον και στο εξωτερικό.

Σκοπός τους είναι να μεταλαμπαδεύσουν όλη αυτή τη γνώση και την εξειδίκευση που έχουν αποκτήσει πάνω στις θεραπείες των μαλλιών και να μοιραστούν το concept της εταιρείας τους.

Η εταιρεία μας το 2017 ξεκίνησε συνεργασία με την kerrin Laboratories, ένα καίριο ορόσημο για την προέκτασή μας, δίνοντάς μας σήμερα τη δυνατότητα να διαθέτουμε κορυφαία προϊόντα στους πελάτες μας. Το Τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης της εταιρείας μας ακολουθεί τις τρέχουσες τάσεις της αγοράς στον κλάδο της κομμωτικής και αναπτύσσει καινοτόμες λύσεις εξειδικευμένες στις ανάγκες των πελατών μας.