Πολυδιάστατη, συνδυαστική θεραπεία κερατίνης 3D PROTEIN SYSTEM από την Angelopoulos Hair Company

Όλα όσα γνωρίζατε για τις θεραπείες κερατίνης, αποτελούν πλέον παρελθόν.

Η πολυδιάστατη, συνδυαστική θεραπεία 3D Protein System αλλάζει όλα όσα γνωρίζατε για τις θεραπείες κερατίνης, καθώς φέρνει την επανάσταση μέσω ενός καινοτόμου συστήματος με Cocktails κερατινών, προσαρμοσμένα στις ξεχωριστές ανάγκες κάθε γυναίκας.

Μέχρι και σήμερα οι θεραπείες λείανσης με κερατίνη λειτουργούσαν μονοδιάστατα, αποκλειστικά και μόνο στην εξωτερική στιβάδα των μαλλιών. Αυτό σαν συνέπεια έθετε περιορισμούς ως προς το αποτέλεσμα αλλά και ως προς την ελευθερία κινήσεων του κομμωτή κατόπιν της εφαρμογής. Πλέον, ο όρος κερατίνη αντηχεί ως συνήθης και ρηχός στα αυτιά ενός ανήσυχου, δημιουργικού, απαιτητικού κομμωτή που θεωρεί καθήκον να ξεπερνά τις προσδοκίες του πελάτη του. Το 3D Protein System είναι μια θεραπεία που ήρθε για να καταστήσει ο,τιδήποτε γνωρίζαμε μέχρι τώρα, ως απολύτως ξεπερασμένο. Προσφέρει στο μέγιστο τα οφέλη πάνω από 10 διαφορετικών ειδών κερατίνης και πρωτεΐνης συνδυαστικά, εξατομικεύοντας τις ανάγκες κάθε γυναίκας, με στόχο να δημιουργήσει μια προσωπική φόρμουλα.

Το 3D Protein System ήρθε να δώσει σε αυτούς τους ανήσυχους δημιουργούς τη δυνατότητα να καλύψουν όλες τις ανάγκες των μαλλιών, δημιουργώντας κάθε, μα κάθε φορά, ένα διαφορετικής σύστασης και ισορροπίας cocktail προσαρμοσμένο στις ανάγκες των μαλλιών του εκάστοτε πελάτη.

Θεραπεία μαλλιών 3D Protein System
Φυσικά Ατίθασα Μαλλιά
Keratin Nanocure 3D Straightening Shampoo
1ο Βήμα

Κατόπιν της διάγνωσης, τα μαλλιά προετοιμάζονται με αλκαλικό σαμπουάν. Στη συνέχεια, γίνεται εφαρμογή του Nanocure 3D Straightening Treatment Shampoo.

Keratin Nanocure Milk Protein Supreme
2ο Βήμα

Αμέσως μετά μπαίνει το Milk Protein Supreme και έτσι προετοιμάζονται τα μαλλιά για το cocktail.

Θεραπεία μαλλιών 3D Protein System
3ο Βήμα

Αυτό αποτελείται από την κλασική Brazilian κερατίνη Complex σαν βάση, η οποία ενισχύεται με το Angel Dust για επιπλέον λάμψη, αλλά και το Kerrin X.

Θεραπεία μαλλιών 3D Protein System
Ντεκαπαρισμένα μαλλιά σε ψυχρούς τόνους
Keratin Nanocure 3D Straightening Shampoo
1ο Βήμα

Κατόπιν της διάγνωσης, τα μαλλιά προετοιμάζονται, είτε με ουδέτερο είτε με αλκαλικό σαμπουάν. Στη συνέχεια, γίνεται εφαρμογή του Nanocure 3D Straightening Treatment Shampoo.

Keratin Nanocure Milk Protein Supreme
2ο Βήμα

H προετοιμασία των μαλλιών γίνεται με το Milk Protein Supreme, ενώ το cocktail τελικής επικάλυψης θα έχει ως βάση την Nanocure Collagen.

Keratin Nanocure 3D Straightening Shampoo
3ο Βήμα

Αναλόγως την ενυδάτωση που θέλουμε να δώσουμε, προσθέτουμε είτε πρωτεΐνη Milk, είτε Kerrin X

Keratin Nanocure Angeldust
4ο Βήμα

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και το Angel Dust για τόνωση της λάμψης και αντοχής του φλοιού της τρίχας.

Θεραπεία μαλλιών 3D Protein System
Βαμμένα μαλλιά σε ζεστές αποχρώσεις
Keratin Nanocure 3D Straightening Shampoo
1ο Βήμα

Κατόπιν της διάγνωσης, τα μαλλιά προετοιμάζονται είτε με ουδέτερο, είτε με αλκαλικό σαμπουάν. Στη συνέχεια, γίνεται εφαρμογή του Nanocure 3D Straightening Treatment Shampoo.

Keratin Nanocure Milk Protein Supreme
2ο Βήμα

Τα μαλλιά προετοιμάζονται με Milk Protein Supreme. Αυτή την φορά, το Cocktail έχει σαν βάση τη Nanocure Keratin Gold 24K, η οποία τονώνει την λάμψη στις ζεστές αποχρώσεις και χαρίζει ένα ιριδίζον αποτέλεσμα.

Θεραπεία μαλλιών 3D Protein System
3ο Βήμα

Αναλόγως το ποσοστό της ενυδάτωσης που θέλουμε να δώσουμε, χρησιμοποιούμε είτε Milk Protein Supreme, ή Kerrin X. Ολοκληρώνουμε με Angel Dust, με τα ρινίσματα των διαμαντιών.

Θεραπεία μαλλιών 3D Protein System
Nanocure Brazilian Keratin Complex

Nanocure Brazilian Keratin Complex

Πρόκειται για τη βασική σειρά προϊόντων Nanocure Keratin. Συνιστάται σε πιο φυσικά και υγιή μαλλιά.

• Χαρίζει υψηλό ποσοστό ισιώματος, ενώ εξαλείφει το φριζάρισμα και εμπλουτίζει τα μαλλιά με ποσοστά ενυδάτωσης.

• Ανήκει στις επικαλυπτικές θεραπείες λείανσης, καθώς διαμορφώνει ένα ανθεκτικό φιλμ κερατίνης στον εξωτερικό φλοιό των μαλλιών. Αυτό το φίλμ «τεντώνει» και σκληραίνει με την θερμότητα, χαρίζοντας ίσιωμα και προστασία ενάντια στην καθημερινή καταπόνηση από θερμοκρασία, περιβαλλοντικούς ρύπους και λανθασμένη μεταχείριση.

Αποκτήστε το

Nanocure 3D Straightening Treatment Shampoo

Πρόκειται για μία επαναστατική μέθοδο λείανσης της τρίχας, η οποία δρα στον πυρήνα αυτής χαλαρώνοντας τους δισουλφιδικόυς δεσμούς της με τεχνολογία οξέων.

• Διεισδύει στον πυρήνα της τρίχας και παρέχει ανθεκτικότητα στις τεχνικές χρώματος ή αποχρωματισμού, μετά το πρώτο λούσιμο από την εφαρμογή της θεραπείας.

• Χωρίς ίχνος φορμαλδεΰδης, συνιστάται ακόμα και για εγκύους θηλάζουσες καθώς και παιδιά άνω των 6 ετών.

• Εγγυάται υψηλότατο ποσοστό ισιώματος, αναδόμησης καθώς και βαθύτατης ενυδάτωσης χάρη στο υαλουρονικό οξύ, το οποίο συγκαταλέγεται στα δραστικά του συστατικά.

Αποκτήστε το

Nanocure 3D Straightening Treatment Shampoo
Nanocure Brazilian Keratin Complex

Milk Protein Supreme

Πρόκειται για την πιο θρεπτική, ενυδατική μαλακτική, καθώς και επιδιορθωτική θεραπεία λείανσης που έχουμε συναντήσει μέχρι τώρα.

• Διεισδύει στις μεσαίες στοιβάδες των μαλλιών, παρέχοντας τους θρέψη.

• Το σύμπλεγμα πρωτεϊνών και αμινοξέων από ορό γάλακτος μεγιστοποιεί την αντοχή των μαλλιών σε τεχνικές εργασίες, οι οποίες εμπεριέχουν αμμωνία, οξυζενέ καθώς και υψηλή θερμοκρασία.

• Δημιουργεί μια πρωτεϊνική επίστρωση που βοηθάει στην χρήση ενός κοκτέιλ με επικαλυπτικές θεραπείες. Οι θεραπείες αυτές χτίζουν μια λεία επιφάνεια, η οποία συμβάλλει στην δημιουργία μιας ακόμη πιο απαλής υφής στα μαλλιά.

Αποκτήστε το

Nanocure Keratin Angeldust

Diamonds are a girl’s best friend. Θεραπεία λείανσης με κερατίνη, ενισχυμένη με κολλαγόνο και ρινίσματα διαμαντιών.

• Προσδίδει το μάξιμουμ της αντοχής στον εξωτερικό φλοιό της τρίχας, καθώς και υψηλό ποσοστό αντανάκλασης ακόμα και στα πιο θαμπά μαλλιά.

• Τα ρινίσματα διαμαντιών διεισδύουν κάτω από τα λέπια του εξωτερικού φλοιού των μαλλιών και κατά το στάδιο του πολυμερισμού με τη θερμοκρασία,σταθεροποιούνται θωρακίζοντας ακόμα και τα πιο ευαίσθητα μαλλιά.

• Η ουδέτερη απόχρωση του προϊόντος και οι ευεργετικές ιδιότητές του το καθιστούν ευέλικτο και για αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλους τους τύπους μαλλιών.

Αποκτήστε το

Nanocure Keratin Angeldust
Nanocure Brazilian Keratin Complex

Kerrin X

Πρόκειται για μία υβριδική φόρμουλα θεραπείας λείανσης με πολλαπλή δράση.

• Παρέχει στα μαλλιά βιταμίνες, οι οποίες προέρχονται προερχόμενες από φρούτα και βότανα με υψηλά ποσοστά κερατίνης και ισορροπημένα ποσοστά ενυδάτωσης.

• Το Kerrin X δρα ακόμη και στα ενδότερα στρώματα των μαλλιών καθώς και επικαλυπτικά. Αποτελεί μια ιδιαίτερα ανθεκτική και προστατευτική θεραπεία μαλλιών, ιδανική για τις μετέπειτα εφαρμογές τεχνικών χρώματος ή ντεκαπάζ, ενώ λειτουργεί και σαν θεραπεία Plex.

Αποκτήστε το

Nanocure Keratin Pure Collagen

Θεραπεία λείανσης με βάση την κερατίνη, εμπλουτισμένη σε μεγάλο ποσοστό με κολλαγόνο. Συνιστάται σε μαλλιά με τεχνικές αποχρωματισμού και ιδιαίτερα σε ψυχρές αποχρώσεις.

Καταπολεμά το σπάσιμο και την επιδείνωση της υγείας των μαλλιών.

• Η μπλε απόχρωση του προϊόντος τα προφυλάσσει από ανεπιθύμητο κιτρίνισμα κατά το στάδιο του πολυμερισμού με την πρέσα.

Αποκτήστε το

Nanocure Keratin Pure Collagen
Nanocure Keratin Gold 24K

Nanocure Keratin Gold 24K

Ακόμη μια επικαλυπτική θεραπεία λείανσης, εμπλουτισμένη με ρινίσματα χρυσού 24 καρατίων.

• Συνιστάται για μαλλιά σε ζεστούς τόνους, προσδίδοντας τους την ιριδίζουσα λάμψη του χρυσού.

• Περιέχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες, χαρίζει βάρος στην τρίχα, καθώς και ισχυρή προστασία με UV φίλτρα.

• Εγγυάται υψηλότατο ποσοστό ισιώματος, εξάλειψη του φριζαρίσματος και ντύνει τα μαλλιά με την πολυτέλεια της λάμψης του χρυσού.

Αποκτήστε το

Keratin Nanocure Steam Styler - Το απόλυτο ίσιωμα με τη δύναμη της κερατίνης

Keratin Nanocure Steam Styler - Το απόλυτο ίσιωμα με τη δύναμη της κερατίνης

Βιώστε την επανάσταση στον τρόπο ισιώματος των μαλλιών, μέσω της νέας πρέσας Keratin Nanocure Steam Styler και της ανατρεπτικής τεχνολογίας Nanocure 3D Vapor Fuel, η οποία εισχωρεί στα μαλλιά κερατίνη εν ώρα ισιώματος.

Αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει από όλες τις υπόλοιπες πρέσες, είναι η προηγμένη τεχνολογία της. Φέρει ένα ειδικό δοχείο στη βάση της, το οποίο γεμίζει με το Nanocure 3D Vapor Fuel, ένα ειδικό έλαιο με υψηλή περιεκτικότητα κερατίνης που βασίζεται στην λειτουργία του ατμού. Στη συνέχεια, η κερατίνη διοχετεύεται στα μαλλιά μέσω 5 μπεκ, τα οποία είναι χωνευτά μέσα στην πλάκα της πρέσας και ενώ ανοίγουν τα λέπια της τρίχας από την θερμότητα των πλακών, το έλαιο εισχωρεί σε αυτά γεμίζοντας τα με κερατίνη.

Το Nanocure 3D Vapor Fuel είναι απόλυτα αφομοιώσιμο από τα μαλλιά και προσδίδει

διάρκεια στο ίσιωμα, ενυδάτωση και θρέψη καθώς και την πολυτέλεια για συχνή χρήση χωρίς να ταλαιπωρεί τα μαλλιά. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για τον πολυμερισμό θεραπείας λείανσης με επακόλουθο τη βαθύτερη διείσδυση των προϊόντων αλλά και για απλό ίσιωμα ή φορμάρισμα μπούκλας στο κομμωτήριο, ή το σπίτι.

Προηγμένες κεραμικές πλάκες

Οι προηγμένες, κεραμικές του πλάκες εγγυώνται απαλότητα και όμορφα μαλλιά. Η θερμοκρασία ρυθμίζεται από τους 150°C μέχρι και τους 230°C, έτσι ώστε να προσαρμόζεται πάντα σε κάθε διαφορετικό τύπο μαλλιών. Μετά από 60 λεπτά το σίδερο μπαίνει αυτόματα σε λειτουργία αναμονής και οι πλάκες κρυώνουν, επομένως είναι πλήρως αξιόπιστο αφού ελαχιστοποιείται ο κίνδυνος υπερθέρμανσης.

Τα μαλλιά προστατεύονται

Οι κεραμικές πλάκες προσφέρουν τριπλή προστασία μέσω της τεχνολογίας ιονισμού και της υπέρυθρης, και κλειδώνουν τη φυσική υγρασία καθώς και όλα τα υπόλοιπα φυσικά συστατικά της τρίχας. Με αυτόν τον τρόπο η τρίχα παραμένει ασφαλής και υγιής.

Εργονομική χρήση

Οι ειδικά σχεδιασμένες πλάκες από την Keratin Nanocure εξασφαλίζουν την ιδανική επαφή με την τρίχα, ανεξάρτητα από την γωνία εφαρμογής. Επιπλέον, το περιστρεφόμενο καλώδιο 360° και με μήκος 3 μέτρα, θα σας χαρίσει τον τέλειο χειρισμό της συσκευής.

Τέλειο αποτέλεσμα

Με μόλις μόνο ένα πέρασμα, θα δείτε τα μαλλιά να μεταμορφώνονται και να γίνονται απαλά. Επιπλέον, το ίσιωμα, αλλά και το styling σε μπούκλες, αποκτούν διάρκεια.

Αποκτήστε την με δώρο το Nanocure 3D Vapor Fuel

Πηγή: myextension.gr