Η Ελλάδα καλωσορίζει το μέλλον στις θεραπείες κερατίνης Brazilian Keratin

Ήρθε το 3D Protein System Angelopoulos 3D system

Η Angelopoulos Hair Company σας καλωσορίζει στο νέο της σύστημα πολυδιάστατων θεραπειών λείανσης. Το σύστημα αυτό ήρθε να σας προσφέρει στο μέγιστο τα οφέλη πάνω από 10 διαφορετικών ειδών κερατίνης και πρωτεΐνης συνδυαστικά, εξατομικεύοντας τις δικές σας ανάγκες και δημιουργώντας την προσωπική σας φόρμουλα.

Πώς λειτουργεί:

Η εφαρμογή του συστήματος 3D προϋποθέτει μια διεξοδική διάγνωση από τους τεχνικούς μας βάσει των αναγκών σας σε λείανση, όγκο, χρώμα, κουπ και styling. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνουμε μοναδικά αποτελέσματα για τον καθένα ξεχωριστά.

  • 1D: Επιλέξτε ανάμεσα σε θεραπείες κερατίνης εμπλουτισμένες με κολλαγόνο, χρυσό, διαμάντι, πρωτεΐνη, βότανα και οργανικά οξέα.
  • 2D: Ο συνδυασμός δύο θεραπειών κερατίνης ταυτόχρονα με βάση τα οργανικά οξέα τα οποία ξεκινούν μετουσιώνοντας εσωτερικά τα μαλλιά, «χτίζοντάς» τα από μέσα προς τα έξω. Κατόπιν εφαρμόζουμε την ανάλογη θεραπεία πάντα σε σχέση με την ανάγκη των μαλλιών και τα επιθυμητά αποτελέσματα.
  • 3D: Η τρισδιάστατη θεραπεία κερατίνης περιλαμβάνει το εσωτερικό «χτίσιμο» των μαλλιών με τα οργανικά οξέα. Στη συνέχεια μία επίστρωση πρωτεΐνης πλούσια σε αμινοξέα θα στεγανοποιήσει τα μαλλιά χαρίζοντάς τους παράλληλα δύναμη και απαλότητα και τέλος η τρίτη εξωτερική διάσταση βάσει των αναγκών των μαλλιών και του επιθυμητού αποτελέσματος.

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας οι τεχνικοί θα σας προσφέρουν τη δική σας αποκλειστική συνταγή με τους συνδυασμούς των θεραπειών που κάνατε.

Ρωτήστε τον κομμωτή σας και προσφέρετε στο look σας προσωποποιημένα αποτελέσματα με το 3D system.
–––––––

πριν

μετα