facebook_pixel

Υπηρεσία Kερατίνης, Tι Συμβαίνει Με Αυτό Το Φαινόμενο;

Η υπηρεσία κερατίνης είναι ένα στοιχείο στο κομμωτήριο που εάν δουλευτεί σωστά μπορεί να μετατραπεί σε μία πηγή χρημάτων. Η παγκόσμια τάση στις γυναίκες αυτή τη στιγμή είναι να θέλουν μακριά ίσια μαλλιά. Σε αντίθεση με τις αποτυχημένες προσπάθειες των μεγάλων εταιρειών, τα τελευταία χρόνια, να ξαναφέρουν την περμανάντ στο προσκήνιο, τα ίσια μαλλιά κυριαρχούν και ίσως να μην έχουμε φτάσει ακόμα στο απόγειο της ζήτησης για αυτά. Κατ’ αυτό τον τρόπο η υπηρεσία της κερατίνης έχει ήδη πιστούς πελάτες, γυναίκες και άνδρες και συνεχίζει την ανοδική της πορεία. Αυτό μπορεί να σημαίνει μόνο ένα πράγμα για το κομμωτήριο, το επιπλέον κέρδος. Υπάρχει όμως ένα σύννεφο ασάφειας σχετικά με το τι είναι αυτή η περιβόητη υπηρεσία με πολλές φήμες να κυκλοφορούν και να μας μπερδεύουν, κομμωτές και πελάτες.

Υπάρχει ένας βασικός κίνδυνος σχετικά με την κερατίνη. Κάτι που θέλει την προσοχή του κομμωτή ώστε να αποφύγει προβλήματα. Μιλώντας με ειδικούς που είναι χρόνια πρωτοπόροι στον χώρο αυτό και στην πραγματικότητα έφεραν την κερατίνη στην Ελλάδα, εντοπίσαμε τον εξής κίνδυνο: «αυτή τη στιγμή, μπαίνουν στη χώρα κερατίνες μέσα σε βαλίτσες! Οποιοσδήποτε μπορεί να ταξιδέψει στο εξωτερικό, να φορτώσει μια βαλίτσα με μπουκάλια με κερατίνη που θα έχει προμηθευτεί από ένα τυχαίο εργαστήριο κάπου στα βαλκάνια και να αρχίσει να πουλάει στα κομμωτήρια.» Και με όλα τα νόμιμα τιμολόγια, μάλιστα. Αυτό μπορεί να το κάνει ο καθένας από εμάς αρκεί να έχουμε ένα μικρό κεφάλαιο να επενδύσουμε. Σίγουρα, θα βρεθούν πολλοί κομμωτές να αγοράσουν. Στην πραγματικότητα έχουν αγοράσει πολλοί κομμωτές τέτοια προϊόντα. Και εάν κάτι δεν πάει καλά, αν κάψουμε μαλλιά, αν χαλάσουμε μαλλιά ή αν δεν έχουμε ισιώματα με διάρκεια και υγεία στην τρίχα, ποιος θα ξέρει να μας πει τι έφταιξε; Ποια εταιρία θα υπάρχει από πίσω, με ποιόν εκπαιδευτή να καθοδηγήσει και να διορθώσει; Και πάνω απ’ όλα με ποια διασφάλιση ποιότητας και ασφάλειας για την πελάτισσα αλλά και εμάς τους ίδιους;

Η ιστορία έχει δείξει πλέον ότι μέσα από τέτοιες πρακτικές, το εύκολο κέρδος έχει μετατραπεί σε εύκολη και μεγάλη χασούρα.

Στην αντίπερα όχθη υπάρχουν εκείνοι που σεβάστηκαν τους κανόνες και τα πρωτόκολλα ασφάλειας και διασφάλισης ποιότητας και οδηγούν την αγορά της κερατίνης. Στέκονται σαν Brazilian Κeratin Εxperts έχοντας μετατρέψει αυτή την υπηρεσία, από μια απλή κερατίνη σε πολυδιάστατες θεραπείες λείανσης και εξυγίανσης των μαλλιών με αποτελέσματα που κάνουν τον πελάτη να δένεται μαζί τους. Η σκέψη πάει αυτόματα στην Angelopoulos Hair Company, η οποία στέκεται σαν βασιλιάς της κερατίνης, όχι μόνο στη λιανική αγορά αλλά και στη χονδρική, εφοδιάζοντας και υποστηρίζοντας πάρα πολλά κομμωτήρια στην Ελλάδα. Πρόσφατα, μάλιστα λανσαρίστηκαν από την εταιρία Angelopoulos, πολυδιάστατες υπηρεσίες κερατίνης «2D» και «3D» κατά τις οποίες γίνεται εναπόθεση κερατίνης και λείανση σε δύο και τρία επίπεδα στο εσωτερικό και εξωτερικό της τρίχας. Κάτι το οποίο μας κάνει και εθνικά περήφανους διότι είναι πρώτη φορά που εφαρμόζεται με τέτοιο τρόπο η υπηρεσία κερατίνης, σε παγκόσμιο επίπεδο.
Με τέτοια εταιρία για συνεργάτη, γίνεται επικερδής η κερατίνη για το κομμωτήριο. Σημαντικό είναι εδώ το εξής φαινόμενο, όταν ο επιχειρηματίας χτίσει φήμη για την ποιότητα της υπηρεσίας που παρέχει, εκτός από τους δικούς του πελάτες που ήδη υπάρχουν και μένουν πιστοί, έρχονται με ευκολία και άλλοι, ακόμα και από τα διπλανά κομμωτήρια. Οπότε η πίτα μεγαλώνει και μαζί και το κέρδος. Ποιος δε θέλει καινούργιο πελατολόγιο άλλωστε;
Συνοψίζοντας, η υπηρεσία κερατίνης είναι hot εδώ και καιρό και έχει ακόμα πολύ μέλλον. Διαλέξτε συνετά τα προϊόντα και την εκπαίδευσή που θα πάρετε και αυξήστε έσοδα και πελατολόγιο, ως Brazilian keratin experts. Πάρτε το δικό σας εισιτήριο για το μέλλον.

Αρθρογράφος:

Θάνος Βασαλάκης
Creative Director
Angelopoulos Hair Company

Αφήστε μια απάντηση

Κάντε εγγραφή για να ενημερώνεστε για τις προσφορές μας

Η εγγραφή σας έγινε επιτυχώς. Σας ευχαριστούμε!

Powered byRapidology

Μεγάλος διαγωνισμός!

10 τυχεροί θα κερδίσουν 3 Προιόντα Styling της Σειράς Eimi 

Η εγγραφή σας έγινε επιτυχώς. Σας ευχαριστούμε!

Πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε?
Πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε?
Εχετε απορίες; Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε!
Connecting...
Κανένας από τους διαχειριστές μας δεν είναι διαθέσιμος προς το παρόν. Παρακαλώ δοκιμάστε ξανά αργότερα.
Οι χειριστές μας είναι απασχολημένοι. Παρακαλώ δοκιμάστε ξανά αργότερα
:
:
:
Έχετε κάποια ερώτηση; Ρωτήστε μας!
:
:
Αυτή η περίοδος συνομιλίας έχει λήξει
Was this conversation useful? Vote this chat session.
Good Bad