ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 35€ 2106200830
Το καλαθι μου

Kerrin Keratin X 500ml (Θεραπεία κερατινής)

Kerrin Keratin X 500ml (Θεραπεία κερατινής)
Ειδική Τιμή 150,00 € Κανονική Τιμή 250,00 €
Θεραπεία λείανσης με πολλαπλή δράση
Σε απόθεμα
Κωδικός
51099
Εταιρία Kerrin
Kerrin Keratin X 500ml (Θεραπεία κερατινής)
Λεπτομέρειες

Η Kerrin Keratin X 500ml είναι μια υβριδική φόρμουλα θεραπεία λείανσης με πολλαπλή δράση

Παρέχει στα μαλλιά βιταμίνες προερχόμενες από φρούτα και βότανα υψηλότατα ποσοστά κερατίνης και ισορροπημένα ποσοστά ενυδάτωσης. Έχει την ιδιότητα να δρα και στα ενδότερα στρώματα των μαλλιών, καθώς και επικαλυπτικά, καθιστώντας την ιδιαίτερα ανθεκτική και προστατευτική για τα μαλλιά κατά τις μετέπειτα εφαρμογές τεχνικών χρώματος ή ντεκαπάζ λειτουργώντας και σαν θεραπεία plex.

Κάνει τα μαλλιά εξαιρετικά ίσια και απαλά, ενώ βοηθάει στην αποκατάστασή τους, καθώς και στο να έχουν μαλακή υφή μετά τη θεραπεία. Η αποκλειστική φόρμουλα του υψηλών επιδόσεων έχει αναπτυχθεί από ειδικούς και έχει δοκιμαστεί από εξειδικευμένους επαγγελματίες κομμωτές, εξασφαλίζοντας άριστα αποτελέσματα για τους απαιτητικούς επαγγελματίες.

Το προϊόν παρέχει φυσικό αποτέλεσμα απαλότητας, απόλυτο ίσιωμα και λουκ χωρίς φριζάρισμα. Αυτή η φόρμουλα είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους μαλλιών συμπεριλαμβανομένων των βαμμένων ή των μαλλιών που έχουν υποβληθεί σε χημική διεργασία, με μια σύντομη διαδικασία 70 λεπτών που δίνει ίσια μαλλιά για 3–5 μήνες.

Ιδανικό για όλους τους τύπους μαλλιών ακόμη για τα εξαιρετικά φριζαρισμένα. Ειδικά για βαμμένα μαλλιά και μαλλιά με ντεκαπάζ.

  • Εφαρμογή 70 λεπτών
  • Για όλους τους τύπους μαλλιών
  • Αποτέλεσμα που διαρκεί

 
Πληροφορίες
Περισσότερες Πληροφορίες
Εταιρία Kerrin
Χρήση Ισιωτική Θεραπεία
Τύπος Μαλλιών Βαμμένα, Όλους τους τύπους μαλλιών