Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 38€ Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 2106200830, 2106253476, 2106253279 Τηλέφωνο Κομμωτηρίων: 2108070187
Γλώσσα
WISHLIST
Συλλεκτική έκδοση L’Oréal Professionnel Steampod Karl Lagerfeld

H L’Oréal Professionnel και η Karl Lagerfeld παρουσιάζουν μια μοναδική συλλεκτική έκδοση της ισιωτικής ατμού, Steampod!

Η πεμπτουσία του παριζιάνικου στυλ έρχεται στα μαλλιά σας με τη συλλεκτική έκδοση του καλύτερου επαγγελματικού εργαλείου styling με ατμό, Steampod. Δύο εμβληματικές μάρκες, η L’Oréal Professionnel και η Karl Lagerfeld, με κοινή παριζιάνικη κληρονομιά, εμπνεύστηκαν από τη φιλοσοφία του πολυδιάστατου, ανεπιτήδευτου, σικ και τολμηρού χαρακτήρα του γαλλικού στυλ, δημιουργώντας «μαλλιά σε κίνηση». Αποκτήστε ποικίλα look, από ίσια ως σγουρά και κυματιστά, χωρίς να διακυβεύεται η ποιότητα των μαλλιών.

Συλλεκτική έκδοση L’Oréal Professionnel Steampod Karl Lagerfeld
Συλλεκτική έκδοση L’Oréal Professionnel Steampod Karl Lagerfeld

Η περιορισμένη έκδοση του Steampod συνδυάζει το πρωτοποριακό πνεύμα και την κομψή αισθητική τόσο της L’Oréal Professionnel όσο και της Karl Lagerfeld. Με πιο λεπτό και ελαφρύ σχεδιασμό, σε αδιαφανές μαύρο χρώμα το νέο Steampod διαθέτει ενσωματωμένο δοχείο νερού, περιστρεφόμενο καλώδιο και ενσωματωμένη χτένα. Ακόμα η ανάγλυφη θήκη από faux δέρμα προσφέρει απόλυτη προστασία από τη θερμότητα και εύκολη μεταφορά.

Η Anne Machet, Παγκόσμια Γενική Διευθύντρια της L’Oréal Professionnel δηλώνει: «Η Karl Lagerfeld και η L’Oréal Professionnel μοιράζονται το ίδιο πρωτοποριακό πνεύμα και ένα κοινό πάθος για το παριζιάνικο στιλ. Από αυτό ακριβώς το πνεύμα πρωτοπορίας γεννήθηκε, στο Παρίσι, η L’Oréal Professionnel, η οποία εφηύρε κάθε της καινοτομία στην υπηρεσία των κομμωτών και έγινε η μάρκα που εμπιστεύονται οι επαγγελματίες των μαλλιών. Με το Steampod, προσφέρουμε τη λύση για εύκολο styling: δύο φορές πιο γρήγορο και δύο φορές πιο λείο αποτέλεσμα από ό,τι με ένα συμβατικό εργαλείο styling. Ένα επαναστατικό εργαλείο, για όλους όσοι λατρεύουν τον έλεγχο και την πειθαρχία. Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την Karl Lagerfeld πάνω στη νέα αυτή εκδοχή του παριζιάνικου στιλ, με μια περιορισμένη έκδοση σχεδιασμένη να αποτελέσει το πιο hot δώρο τα επόμενα Χριστούγεννα».

Συλλεκτική έκδοση L’Oréal Professionnel Steampod Karl Lagerfeld
Συλλεκτική έκδοση L’Oréal Professionnel Steampod Karl Lagerfeld

Η Caroline Lebar, Επικεφαλής Εικόνας & Επικοινωνίας της Karl Lagerfeld δηλώνει: «Η μάρκα Karl Lagerfeld βασίζεται σε ένα πνεύμα συνεργασίας. Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε ξανά με την οικογένεια της L’Oréal, αυτή τη φορά με τη L’Oréal Professionnel, για το Steampod. Μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες για μηδέν αποκλεισμούς και ένα κοινό πάθος για την καινοτομία, και είμαστε και οι δυο υπερήφανοι για την παριζιάνικη κληρονομιά μας. Ανυπομονούμε να επεκτείνουμε το πολυποίκιλο lifestyle της Karl Lagerfeld και στην κατηγορία της κομμωτικής, και να μοιραστούμε το αποκλειστικό αυτό προϊόν με την παγκόσμια κοινότητα της μάρκας μας».