Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 38€ Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 2106200830, 2106253476, 2106253279 Τηλέφωνο Κομμωτηρίων: 2108070187
Γλώσσα
WISHLIST

NIOPHLEX

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
5453
Ειδική Τιμή 99,00 € Κανονική τιμή 159,00 €
main product photo

NIOPHLEX

Ειδική Τιμή 99,00 € Κανονική τιμή 159,00 €
Η ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΥΓΙΗ ΜΑΛΛΙΑ!
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Η ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΥΓΙΗ ΜΑΛΛΙΑ!

Τo NIOPHLEX είναι ένα καινοτόμο προϊόν που απελευθερώνει τη δημιουργικότητα των κομμωτών, αφού δίνει τη δυνατότητα για δραστικές παρεμβάσεις και πολλαπλές τεχνικές εργασίες προστατεύοντας και αναδομώντας την τρίχα σε βάθος.

Συγκεκριμένα πρόκειται για ένα σύστημα 3 βημάτων σχεδιασμένο να προστατεύει τα μαλλιά από τη φθορά ενώ ταυτόχρονα τα ενυδατώνει και ενδυναμώνει .

1 ΒΗΜΑ: Niophlex Bonder

Αναμιγμένο με προϊόντα για τεχνικές-χημικές εργασίες το Niophlex Bonder δημιουργεί νέους δεσμούς ενώ παράλληλα προστατεύει την εσωτερική δομή της τρίχας και βελτιώνει τη δύναμη και ελαστικότητα της.

2 ΒΗΜΑ : Niophlex Enhancer

Θρεπτική κρέμα που ενώνει τους δεσμούς ενώ ταυτόχρονα παρέχει ενυδάτωση και φροντίδα.

3 BHMA: Niophlex Maintainer

Αγωγή για χρήση 2 φορές την εβδομάδα στο κομμωτήριο και στο σπίτι το οποίο μαλακώνει και ενδυναμώνει την τρίχα ενώ παράλληλα δίνει στα μαλλιά ελαστικότητα και λάμψη. Πρόκειται για προϊόν συντήρησης.

(ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ)

Η Niophlex είναι ο νέος καλύτερος φίλος του κομμωτή.

Χωρίς να προσθέτει χρόνο στις τεχνικές-χημικές εργασίες εγγυάται πιο υγιή και δυνατά μαλλιά ενώ δίνει την ευκαιρία στους επαγγελματίες να προτείνουν στις πελάτισσες τους Ιδέες που μέχρι σήμερα δεν θα τολμούσαν από φόβο μη καταστραφούν ή επιβαρύνουν την κατάσταση των μαλλιών.

[embed]https://vimeo.com/123799562[/embed]

ΟΔΗΓΙΕΣ

Αγωγή Για Χρώμα

1g/ml Bonder

per

10g

Hair Colour 1. Ετοιμάστε το μίγμα της βαφής ως συνήθως με τη βαφή και τον οξειδωτή σύμφωνα με τις οδηγίες του συστήματος βαφής σας.


 2. Προσθέστε 1g/ml Bonder για κάθε 10g βαφής. Εφαρμόστε το μίγμα και αφήστε να δουλέψει ως συνήθως. Ξεβγάλετε καλά και σαπουνίστε τα μαλλιά.


 3. Εφαρμόστε κατάλληλη ποσότητα, αναλόγως του μήκους της τρίχας από το Enhancer, αφήστε το για τουλάχιστον 5 λεπτά. Ξεπλύνετε καλά και κάντε πιστολάκι.


 4. Χρησιμοποιήστε το Maintainer 2 φορές την εβδομάδα για υγιή και δυνατά μαλλιά. Μετά από το σαμπουάν εφαρμόστε το Maintainer από τις ρίζες έως τις άκρες. Αφήστε το για τουλάχιστον 5 λεπτά. Ξεπλύνετε καλά και κάντε πιστολάκι.
7,5g/ml

Bonder

per

50g

Hair Colour

Αγωγή Για Ξανθιστικές 1. Ετοιμάστε το μίγμα της βαφής ως συνήθως με τη βαφή και τον οξειδωτή σύμφωνα με τις οδηγίες του συστήματος βαφής σας.


 2. Προσθέστε 7,5g/ml Bonder για κάθε 50g βαφής. Εφαρμόστε το μίγμα και αφήστε να δουλέψει ως συνήθως. Ξεβγάλετε καλά και σαπουνίστε τα μαλλιά.


 1. Εφαρμόστε κατάλληλη ποσότητα, αναλόγως του μήκους της τρίχας από το Enhancer, αφήστε το για τουλάχιστον 5 λεπτά. Ξεπλύνετε καλά και κάντε πιστολάκι.


 2. Χρησιμοποιήστε το Maintainer 2 φορές την εβδομάδα για υγιή και δυνατά μαλλιά. Μετά από το σαμπουάν εφαρμόστε το Maintainer από τις ρίζες έως τις άκρες. Αφήστε το για τουλάχιστον 5 λεπτά. Ξεπλύνετε καλά και κάντε πιστολάκι.
2g/ml Bonder per

Αγωγή Για Ντεκαπάζ

10g

Bleaching powder 1. Ετοιμάστε το μίγμα του ντεκαπάζ ως συνήθως με τη βαφή και τον οξειδωτή σύμφωνα με τις οδηγίες του συστήματος βαφής σας.


 2. Προσθέστε 2g/ml Bonder για κάθε 10g σκόνης ντεκαπάζ. Εφαρμόστε το μίγμα και αφήστε να δουλέψει ως συνήθως. Ξεβγάλετε καλά και σαπουνίστε τα μαλλιά.


 3. Εφαρμόστε κατάλληλη ποσότητα, αναλόγως του μήκους της τρίχας από το Enhancer, αφήστε το για τουλάχιστον 5 λεπτά. Ξεπλύνετε καλά και κάντε πιστολάκι.


 4. Χρησιμοποιήστε το Maintainer 2 φορές την εβδομάδα για υγιή και δυνατά μαλλιά. Μετά από το σαμπουάν εφαρμόστε το Maintainer από τις ρίζες έως τις άκρες. Αφήστε το για τουλάχιστον 5 λεπτά. Ξεπλύνετε καλά και κάντε πιστολάκι.


ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ/ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

Αποστολή σε όλη την Ελλάδα με Courier

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ για παραγγελίες άνω των 38€ *

Για παραγγελίες κάτω των 38€ το κόστος μεταφορικών ανέρχεται στα 2,50€. Το κόστος αντικαταβολής ανέρχεται στα 2€, ανεξάρτητα από το ποσό της παραγγελίας. Οι συνεργαζόμενες εταιρίες courier είναι η ΕΛΤΑ courier Πόρτα -Πόρτα (παραγγελίες εντός και εκτός Αττικής) και η Aiolos courier για παραγγελίες εντός Αττικής.(Ορισμένες αποστολές ενδέχεται να σταλούνκαι με την εταιρία Speedex) Δείτε Περισσότερα

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Οποιοσδήποτε πελάτης μας αγοράσει προϊόν από το angelopouloshair.gr διατηρεί το δικαίωμα εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών, να επιστρέψει το προϊόν η τα προϊόντα που αγόρασε για οποιονδήποτε λόγο, ακόμα και αναίτια και να ζητήσει αντικατάσταση με άλλο προϊόν, ή επιστροφή χρημάτων.

Το παραπάνω δικαίωμα υφίσταται μόνο σε περίπτωση που το προϊόν ή τα προϊόντα βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση, χωρίς να έχουν τεθεί σε λειτουργία ή να έχουν χρησιμοποιηθεί ή να έχει υποστεί φθορά η συσκευασία ή το προϊόν καθεαυτό. Δείτε Περισσότερα