Το Kérastase Genesis Bain Hydra Fortifiant βραβεύεται ως το καλύτερο σαμπουάν για το 2021!

Από το 2013 μέχρι και σήμερα, τα ELLE International Beauty Awards γιορτάζουν την ομορφιά, φέρνοντας κοντά 45 beauty editors από τις αντίστοιχες εκδόσεις του ELLE σε όλο τον κόσμο. Οι εν λόγω συντάκτριες υποβάλλουν σε ένα απαιτητικό crash test μια σειρά από προϊόντα ομορφιάς με την υπογραφή κορυφαίων beauty brands, με σκοπό να αναδείξουν εκείνα που αξίζουν μια σταθερή θέση σε κάθε γυναικείο μπουντουάρ.

Πρωταγωνιστής στην κατηγορία περιποίησης των μαλλιών αναδείχθηκε φυσικά η Kérastase, με το Genesis Bain Hydra Fortifiant που βραβεύθηκε ως το καλύτερο σαμπουάν για το 2021.

Kérastase Genesis

Δείτε όλη τη σειρά Genesis από την Kérastase

Από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας της, η σειρά επαγγελματικής περιποίησης Genesis έχει κατακτήσει τις καρδιές των γυναικών σε όλον τον κόσμο, καθώς περιέχει πολυτελείς συνθέσεις με πανίσχυρα συστατικά που συμβάλλουν αποτελεσματικά στην αντιμετώπιση της τριχόπτωσης που οφείλεται σε εξωτερικούς παράγοντες.

Με υπέροχο άρωμα που ανεβάζει τη διάθεση και κομψή συσκευασία, η θεραπεία ομορφιάς Genesis προσφέρει μια μοναδική εμπειρία αισθήσεων και παράλληλα φροντίζει τα μαλλιά αφήνοντας τα υγιή, δυνατά και λαμπερά.

Kérastase Genesis Bain Hydra-Fortifiant 250ml

Kérastase Genesis Bain Hydra-Fortifiant 250ml

  • Κάνει τα μαλλιά πιο ευκολοχτένιστα.
  • Απομακρύνει απαλά το σμήγμα και τα ρυπογόνα σωματίδια από το τριχωτό και την τρίχα.
  • Καταπολεμά τη λιπαρότητα. - Προλαμβάνει την τριχόπτωση που οφείλεται σε σπάσιμο της τρίχας.
  • Ενδυναμώνει την τρίχα, για μαλλιά δυνατά & όμορφα.
  • Κατάλληλο για λεπτά ή λιπαρά μαλλιά.

Αποκτήστε το