Τα καλύτερα νέα χρώματα μαλλιών για να δοκιμάσεις το καλοκαίρι του 2020

Ο Θάνος Βασαλάκης, Creative Director της Angelopoulos Hair Company, μας εμπιστεύεται την πληροφορία ότι:

«Οι διεθνείς τάσεις στα μαλλιά για το καλοκαίρι του 2020 αλλά και την υπόλοιπη δεκαετία, προτείνουν το χρώμα με «λάμψη». Αυτή είναι και η λέξη κλειδί. Για τα ΄20s θα έχουμε λαμπερά, solid χρώματα στα μαλλιά. Ξεκινάμε το καλοκαίρι με θερμούς τόνους του auburn (πυρόξανθου), copper (χάλκινο) , terracotta και strawberry με προτίμηση στο strawberry blond, για τις πιο τολμηρές, και παραλλαγές του μπλε για τις ακόμα τολμηρότερες. Ακόμα και τα καφέ θα έχουν ένα twist από χάλκινο, αλλά εδώ θα έχουμε την έκπληξη γιατί τα ψυχρά καφέ στέκονται ακόμα δυνατά στην αγορά. Στην ουσία η γνωριμία με αυτά τα χρώματα έχει γίνει από το χειμώνα που πέρασε, μόνο που τώρα μπαίνουμε στο καλοκαίρι και εκτοξεύουμε την λάμψη αυτών των αποχρώσεων!»

Τα νέα αυτά shades δίνουν δυναμικά το παρόν χάρη στην εξέλιξη των τεχνικών χρώματος που έρχονται, σιγά σιγά, στα κομμωτήρια. Οι τεχνικές block colour, layer colour και root stretch, καθώς και παραλλαγές τους στο μέλλον, θα ρίξουν τα γνωστά και πολύ αγαπημένα ombre και balayage σε δεύτερο ρόλο. Μην ανησυχείτε όμως γιατί αυτό θα γίνει εμφανές αργότερα μέσα στη δεκαετία. Εμείς απλώς το ξέρουμε από τώρα και σας το λέμε «εμπιστευτικά»!

Απαραίτητη προϋπόθεση για τα looks της νέας εποχής θα είναι η υγεία των μαλλιών. Σε κάθε γωνιά του κόσμου, οι συνειδητοποιημένοι κομμωτές, εκείνοι που αγαπούν την τέχνη τους και τις πελάτισσές τους, συμφωνούν δογματικά για τα υγιή μαλλιά. Έτσι κι εμείς στην Angelopoulos Hair Company, έχοντας σαν όπλα μας ένα πλήθος θεραπειών και αγωγών για υγιή μαλλιά, και με σύμμαχο την νέας γενιάς και φιλοσοφίας βαφή CI3D 3D, εφαρμόζουμε υπηρεσίες βαφής με θεραπευτικό, πλέον, χαρακτήρα. Με αυτόν τον τρόπο ενσωματωνόμαστε στο σύνολο των κομμωτών που φροντίζουν τα μαλλιά και δημιουργούν για αυτά.

Τα καλύτερα χρώματα για το 2020 θα τα έχετε εσείς που θα τολμήσετε και θα οραματιστείτε μαζί μας. Θα τα έχετε να λάμπουν στα υγιή μαλλιά σας!

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΒΑΦΗΣ ΜΑΛΛΙΩΝ CI3D 3D