Προστατέψτε τα μαλλιά σας από τη φθορά των υπηρεσιών βαφής με το Brazilian BondBuilder b3!

Το Brazilian BondBuilder b3 είναι ένα πρωτοποριακό επαγγελματικό εργαλείο που, κλινικά αποδεδειγμένα, διεισδύει στον φλοιό των μαλλιών και επανασυνδέει τους δεσμούς της τρίχας που διασπώνται κατά τη διάρκεια όλων των υπηρεσιών βαφής.

Η σύνδεση γίνεται με τη χρήση ενός συστήματος άνυδρης παροχής και ειδικά κατασκευασμένου συμπολυμερούς που βοηθάει στη μείωση των βλαβών και διατηρεί τη βαφή, χωρίς αλλαγή στο οξειδωτικό (οξυζενέ) και χωρίς πρόσθετο χρόνο επεξεργασίας.

Brazilian BondBuilder b3

Το πρόβλημα

Η ζημιά οφείλεται, όχι μόνο στις χημικές υπηρεσίες, αλλά από ένα συνδυασμό πολλών παραγόντων, όπως το καθημερινό στυλ ή το περιβαλλοντικό άγχος.

Όταν τα μαλλιά είναι βαμμένα ή με ανταύγειες οι δεσμοί που συγκροτούν το σύμπλεγμα των κυτταρικών μεμβρανών σπάνε έτσι ώστε το χρώμα να μπορεί να εναποτεθεί ή να αφαιρεθεί. Καθώς το σύμπλεγμα κυτταρικής μεμβράνης επιστρέφει, πολλοί από αυτούς τους κρίσιμους δεσμούς δεν επανέρχονται oδηγώντας έτσι στην ταχεία επιδείνωση των κυττάρων επιδερμίδας και φλοιού που είναι υπεύθυνα για την υποστήριξη της εσωτερικής δομής των τριχών.

Αποτελέσματα

Η ανάμειξη του Brazilian BondBuilder b3 σε όλες τις βαφές μαλλιών βοηθά αποτελεσματικά στην αποκατάσταση της ακεραιότητας των μαλλιών.

Ως αποτέλεσμα έχουμε την αισθητή μείωση του σπασίματος της τρίχας κατά την εφαρμογή των υπηρεσιών βαφής, με τα μαλλιά να είναι αισθητά υγιέστερα και πιο ανθεκτικά και το χρώμα πιο ζωντανό και με μεγαλύτερη διάρκεια.

Brazilian BondBuilder b3

  • Προλαμβάνει τη φθορά κατά τη διάρκεια όλων των υπηρεσιών βαφής.
  • Δρα κατά της κυτταρικής φθοράς της επιφάνειας και του πυρήνα της τρίχας.
  • Δε χρειάζεται αλλαγή στο οξειδωτικό (οξυζενέ).
  • Μειώνει δραστικά τα σπασίματα.
  • Ενισχύει την κάλυψη των λευκών.
  • Βελτιώνει την επικάθηση των χρωστικών.
  • Απόλυτα συμβατό με όλες βαφές/αποχρωματιστικά

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟ*

* Μόνο για επαγγελματίες. Έως 100 εφαρμογές. Αριθμός γνωστοποίησης Ε.Ο.Φ: CPNP 1955375